נשלח ב-9/5/2012 02:01
פירוט הסולנים בכל שירי ישיבה בויס - YBC באשכול זה ירוכזו שמות הסולנים לפי הסדר שבו הם כתובים בעטיפות האלבומים:The Yeshiva Boys Choir (האלבום הראשון)
1. כל המתפלל יענקי ברקוביץ' אריאל לבר (Lever) יהודה לייב סאקס יעקב מרדכי גרסטנר גרשון פוס (Poss)2. שיר המעלות יהודה לייב סאקס אריאל לבר אלימלך ביאלה (Bialo) גרשון פוס3. יראו יענקי ברקוביץ' יהודה לייב סאקס גרשון פוס אריאל לבר4. גם כי אלך יענקי ברקוביץ' אלימלך ביאלה גרשון פוס יהודה לייב סאקס5. מלאכים יהודה לייב סאקס אריאל לבר געצל סטניק (Setnik) גרשון פוס יעקב מרדכי גרסטנר6. אדון עולם יהודה לייב סאקס אריאל לבר גרשון פוס יענקי ברקוביץ'7. והוא כחתן יענקי ברקוביץ' יהודה לייב סאקס גרשון פוס קוורטט: שלושת הנ"ל ויעקב מרדכי גרסטנר8. ועל כן אלימלך ביאלה אריאל לבר גרשון פוס יהודה לייב סאקס9. אלוקי יהודה לייב סאקס קול שני: גרשון פוס10. תהילת ה' יענקי ברקוביץ' גרשון פוס יהודה לייב סאקס אלימלך ביאלה
נשלח ב-27/7/2012 01:21
אמן (האלבום הווקאלי)
1. אמן איצי וולדמן
מרדכי מילר
אוראל לוי
מוישי קאהן
DJ וורטלסקי
אהרון אלן
2. על נהרות יעקב מרדכי גרסטנר
אוראל לוי
מנדל נבנצל
משה קוגן
יהודה טורנר
אהרון קוגן
מוישי קאהן
3. את פניך יעקב מרדכי גרסטנר
עזריאל זילברברג
משה קוגן
מנדל נבנצל
אהרון קוגן
אוראל לוי
4. ויעזור אהרון קוגן
יעקב מרדכי גרסטנר עזריאל זילברברג
מנדל נבנצל
מוישי קאהן
5. אודך אוראל לוי
מוזס ביבי
יהודה טורנר
יעקב מרדכי גרסטנר
מנדל נבנצל
אהרון קוגן
איצי וולדמן
6. ישמחו יעקב מרדכי גרסטנר
יהודה טורנר
עזריאל זילברברג
מוזס ביבי
מנדל נבנצל
אהרון קוגן
אורל לוי
7. מה אשיב אוראל לוי
מנדל נבנצל
מוישי קאהן
אהרון קוגן
יהודה טורנר
יעקב מרדכי גרסטנר
8. ירעם מוישי גרסטנר
אוראל לוי
יעקב מרדכי גרסטנר
מנדל נבנצל
מוישי קאהן
יהודה טורנר
אהרון קוגן
משה קוגן
9. אשת חיל יעקב מרדכי גרסטנר
אוראל לוי
יהודה טורנר
עזריאל זילברברג
משה קוגן
אהרון קוגן
10. הים יעקב גרסטנר
מנדל נבנצל
אוראל לוי
משה קוגן
יעקב מרדכי גרסטנר
11. אה אה אה אהרון קוגן
מוישי קאהן
עזריאל זילברברג
יהודה טורנר
מוישי גרסטנר
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 27/07/2012 01:52:42
נשלח ב-27/7/2012 02:13
יעקב מרדכי גרסטנר שלוימי ליף אבי גודשטיין איצי גבירץ עקיבא אלבוגן2. למען דעת בן לוץ אבי גודשטיין שלוימי ליף תני מרטין איצי גבירץ עקיבא אלבוגן יעקב מרדכי גרסטנר3. קולי שמע שלוימי ליף איצי גבירץ עקיבא אלבוגן יעקב מרדכי גרסטנר4. ברך עלינו שלום וורצברגר ג.ד. לוין יעקב מרדכי גרסטנר5. IN A SONG אבי גודשטיין שלוימי ליף איצי גבירץ6. על הכל אבי גודשטיין שלוימי ליף איצי גבירץ יעקב מרדכי גרסטנר עקיבא אלבוגן7. אדון עולמים אבי גודשטיין שלוימי ליף איצי גבירץ עקיבא אלבוגן יעקב מרדכי גרסטנר8. הלל שלוימי ליף שניאור גנצברג בן לוץ איצי גבירץ תני מרטין עקיבא אלבוגן יעקב מרדכי גרסטנר9. קרוב ה' שלוימי ליף איצי גבירץ אבי גודשטיין יעקב מרדכי גרסטנר עקיבא אלבוגן10. קל ההודאות כל (או רוב) ילדי המקהלה בסולואים קצרים.
נשלח ב-27/7/2012 02:18
תודה על אמן! (למה לא לפי הסדר של האלבומים?)
נשלח ב-27/7/2012 02:24
שמו של מלך 1. שמו של מלך תני מרטין אלי שלום אהרון קוגן יעקב מרדכי גרסטנר משה קוגן עזריאל זילברברג2. המלאך אלי שלום אהרון קוגן יעקב מרדכי גרסטנר תני מרטין דובי סגל עזריאל זילברברג3. אתה קדשת תני מרטין מאיר רוקובסקי (דואט) אהרון קוגן איצי גבירץ יעקב מרדכי גרסטנר משה קוגן עזריאל זילברברג4. עוז והדר אלי שלום יעקב מרדכי גרסטנר תני מרטין איצי גבירץ5. ברוך ה' איצי גבירץ עקיבא אלבוגן יעקב מרדכי גרסטנר מאיר רוקובסקי (דואט) דובי סגל תני מרטין אהרון קוגן6. דרך שקר יעקב מרדכי גרסטנר תני מרטין אהרון קוגן משה קוגן (דואט) אלי שלום עקיבא אלבוגן דובי סגל (דואט) עזריאל זילברברג יהודה טורנר7. תורה צוה יעקב מרדכי גרסטנר עקיבא אלבוגן תני מרטין 8. מן המיצר תני מרטין יעקב מרדכי גרסטנר עקיבא אלבוגן9. שמחה תני מרטין יעקב מרדכי גרסטנר עקיבא אלבוגן דובי סגל10. קה ריבון אלי שלום תני מרטין איצי גבירץ מאיר רוקובסקי (דואט) עקיבא אלבוגן יעקב מרדכי גרסטנר
נשלח ב-27/7/2012 02:43
פסנתר, אני רואה שגם אתה מקיים את מצוות 'ליל שישי' של 'והייתם ערים עד....' תודה על הרשימות - כיף להיזכר בסולנים של פעם. אולי תוכל רק להזכיר לי - היה איזה סולן בYBC LIVE2 השם משפחה שלו נראה לי סופר - לא זוכרת את השם הפרטי.
נשלח ב-27/7/2012 10:43
אולי את מתכוונת לדובי סייפר (Safer) בהמשך אני אעלה את רשימת הסולנים המלאה. ---- באורח מסתורי, נעלמה לי החוברת של 'ואהבת' אני אשמח אם מישהו יוכל להעלות את רשימת הסולנים שם.
נשלח ב-27/7/2012 15:32
כן אליו התכוונתי! תודה! ------ את העטיפה של אלבום ה'אהבת' שלי אין לי פה (זה אי שם באנגליה....) אז לא אוכל להתנדב.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.