בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן יוסי שוורץ שהחיינו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/5/2012 20:27 לינק ישיר 

לפני כמה שנים הזדמן לי להיות בבית הכנסת תחכמוני בשבת. הגעתי לשם בכדי לשמוע את החזן ארי קליין.  ליד הבימה התקבצו כמה בחורי ישיבה חובבנים מייבינים.. הבולט ביניהם היה מיודענו יוסי שוורץ. אני שנהניתי כל כך מהאוזן ה-מצויינת של יוסי וההבנה המוסיקלית שלו למרות גילו הצעיר 15 כמדומני, שניגשתי אליו אחרי התפילה, וממש החמאתי לו והמלצתי לו שישתלב באחד מבתי הספר או לאחד מהמקהלות כי הוא פונטציאל גדול!! עבורי, זו הנאה מרובה לשמוע אותו ולראות כיצד הוא מתקדם ומתפתח. וכאן המקום להזכיר לכם איך בתיאטרון ירושלים באחד מהקונצרטים של מאסטרו אלי יפה, חלה אחד מהחזנים שהיה אמור לבצע את היצירה ״עקביא״ ויוסי ללא חזרה מוקדמת עם התזמורת החליף את החזן ללא מעידה אחת. כל מי שהיה באולם התפעל מהביצוע המרגש והמדוייק. מחיאות הכפיים הסוערות וההכי ממושכות לאותו קונצרט שיוסי קיבל העידו על כך. יוסי משקיע המון המון המון. נחמד לראות אותו מקבל את ההכרה ואת ההערכה מכמה מובילים בעולם החזנות כמו אלי יפה והחזנים ראנד מוצן ועוד..  נכון שההגדרה חזן עולמי משעשעת אותי מאוד. וכבר הבעתי את דעתי על התארים באשכול אחר בעניין הזה. 

תוקן על ידי דובלה ב- 17/05/2012 20:42:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2012 21:19 לינק ישיר 

שמאלציסימו
מה עלינו לעשות בכדי שלא תשתלח בחזנים
מה צריך לעשות תכתוב פה מה בדיוק מפריע לך ומה לא שנדע איך לא לגרום לך להתעצבן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2012 22:51 לינק ישיר 

כואב לי לראות את שמאלציסימו מתמודד לבד מול המון שוטה שמקשקש בזנבו, עבורי גם עם תאספו 10,000,000 חתימות שיוסי שוורץ הוא חזן העולם, עבורי הוא יישאר צרחן חסר איפוק, וילד שהצליח להתפרסם בעקבות כמות אומץ וחוצפה יתירה.

לא אמרתי שיש בו כלום, אמרתי שיש לו עוד שנים רבות להשקיע.

רק משהו קטן חקוק בזיכרוני (עוד טרם זכיתי להימנות בין כותבי הפורום) והוא קיתון השופכין שמזג יוסי באופן קבוע וממוקד על ראשם של גדולי חזני דורינו, ולא היה זה דברי בקורת מוסיקלית בונה, אלא אישית ברמה הכי גבוהה שיש.

אתם שנותנים לגיטימציה לחזנות חלטוריסטית, אתם מהרסי החזנות!
אתה זוכמירוביץ שהפכת את יוטיוב לבמת פרסום שלילית לחזנים צעירים, אתה מהרס החזנות אתה!
אתם שהופכים תלמיד מתחיל לחזן עולמי, אתם שהורסים את החזנות ובעיקר את אותו תלמיד!

חידלו לכם מן הצדיקות המיותרת הזו, חלקכם בעולם החלטורה ולא בעולם החזנות!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2012 23:35 לינק ישיר 

מאסטרו נכבד
האמן לי, שעם כל הביקורת שיש לי על שמאלציסימו, הוא עושה את העבודה הרבה יותר טוב ממך.
אמנם סגנון כתיבתו עוקצני ובוטה, אך לפחות שנון ולא רדוד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן יוסי שוורץ שהחיינו
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.