בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סקר קטן (השיר הראשון שתשמעו)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2016 13:01 לינק ישיר 

אוי מיאמוש זה מצער... חח.. תנסי להביא להם את זה בכייף. שיאהבו את זה..
אחותך שאוהבת גם מיאמי אם אני זוכר טוב שהיא עזרה לך לראיין.. היא לא מסנגרת עלייך?
בכ"א אני התגעגעתי לשיר עזרי מעם ה' מההופעה של יבוא, ובכלל גם לקול המיוחד והמתוק של בנימין רבינא אברמוביץ ואיך לא לדוד פרלמן... אך.. כמה חבל שזה היסטוריה, וכמה טוב שיש הופעות ודיסקים שזה נצחי..
בגלל שאבד לי הארדיסק אז אין לי כלום אני צריך ללקט המזל שלי הוא שהמשפחה שלי בזכותי כן אוהבים מיאמי והם לקחו בזמנו הרבה חומר שלי מיאמי ממני אז נשאר לי משהו... אבל כל הסרטונים שהורדתי מהמייל אין לי אותם צריך להוריד שוב..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2016 13:46 לינק ישיר 

היא יותר קטנה,מנסה לסנגר:).
אחים שלי חושבים שבגלל שאני יותר מדי (לדעתם) עוסקת סביב מיאמי,זה מעצבן אותם. אבל באמת שהטענות שלהם נגדם לא אובייקטיביות. (למשל,זה שהם בלי ציצית בחוץ- זאת היתה הטענה פעם..)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2016 14:29 לינק ישיר 

לכל אחד יש תחומי עניין...

הטענה הרווחת אצלנו היא, שהם לא מבינים מה הם שרים (בגלל ה"עיר שחוברה לה יחדיו" של עודד קריטי, וזו ההוכחה היחידה, אבל לא לבלבל אותם עם העובדות). 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2016 14:32 לינק ישיר 

ודווקא עודד קריטי הוא ישראלי..
אבל זב לא נכון,ירחמיאל מסביר להם מה הם שרים.. (עיין ערך ההופעה שנה שעברה..הרצאות בלתי נגמרות על מילות השירים..)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סקר קטן (השיר הראשון שתשמעו)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.