| נשלח ב-11/6/2012 11:32 |
|
| |
הכוכב הבא של ארה"ב..
עידן פינצ'וט משלשלת.
לצפיה
קול עוצמתי ומקצועי,אין ספק.
חינני וזורם,הילדון.
מאד ברור למה השופטים התלהבו...
(כנראה שלא רק לי הוא הזכיר את JB... בעיני,זו לא מחמאה מאד גדולה.אבל שיהיה.)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2012 19:48 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  |
עידן פינצ'וט משלשלת.
|
|
שלשלת ג'וניור.
שלשלת זו להקה אחרת.
בכל אופן, יפה לו שהוא עבר.
הקול שלו בנמוכים לא משהו, קצת לא יציב.
בגבוהים הוא נשמע מצוין.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2012 21:42 |
|
| |
שלשלת ג'וניור היא להקת בת של שלשלת, יצחק רוזנטל הוא המקים והמנהיג של שתי הלהקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2012 00:10 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | | שלשלת ג'וניור היא להקת בת של שלשלת, יצחק רוזנטל הוא המקים והמנהיג של שתי הלהקות. |
|
לא הייתי מגדיר אותה כ'להקת בת' שלהם, כמו שלא הייתי מגדיר את ישיבה בויס כ'להקת בת' של החבר'ה. בכל אופן, כמו שאמרת, המפיק והמלחין של שתיהן הוא אותו אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 21:10 |
|
| |
דווקא נראה לי ששלשלת ג'וניור יכולה להיחשב להקת בת של שלשלת - הם לא ממש בפני עצמם, וגם הרבה מהשירים שלהם הם ביצועים לשירי שלשלת.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2012 00:05 |
|
| |
| אידי כתב: |  | | וגם הרבה מהשירים שלהם הם ביצועים לשירי שלשלת. |
|
מה פתאום?! באלבום הראשון יש רק 2 רצועות - מחרוזת אחת קצבית ואחת שקטה משירי שלשלת. באלבום השני יש רק רצועה אחת כזאת + רצועת בונוס של א.ק.א פלא יחד עם איתם בחידוש של יפיפית.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2012 00:34 |
|
| |
לא משנה לי כ''כ אם זה נקרא חברת בת או לא. אבל שלשלת ג'וניור חוץ מהשירים של שלשלת באלבום, (שתי מחרוזות באלבום אחד זה לא קצת) שרו גם בהופעה בהאסק (20 נראה לי) את השיר 'אשא עיני' של שלשלת.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2012 20:33 |
|
| |
זה בכלל לא משנה אם הם מבצעים שירים שלהם או לא,הם קשורים אליהם חזק בשלשלת(!) הם הרבה הופיעו ומופיעים יחד. חוץ מזה אין להקה ללא אחראי כלשהו ממעל, בשלשלת ג'וניור 1 אימן אותם שמחה זוסמן שהוא חלק משלשלת (עכשיו הוא לא מאמן מכיוון שהוא עלה לארץ,בחרו בשלוימי קאופמן שיודע לאמן את הילדים טוב אבל זה עדיין לא מפריד אותם). ואת מי מראיינים בקשר לשלשלת ג'וניור אם לא את יצחק רוזנטל? הוא בעצמו אמר באיזה ראיון שהם חשבו להקים את הצעירים בגלל שאנשים אהבו שילדים שרים איתם בדיסקים שלהם והם בעצם מאין המשך השלשלת (הדורות).
ואם יושר מהפורום הישן כתבה בזמנו שהם להקת בת שלהם...אם יושר אומרת....:)
ודניאל 'החברה' באמת לא קשורים לישיבה בויס אלו שתי הפקות שונות לחלוטין של אלי גרסטנר
באסק 20 הם גם שרים "מי האיש"
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2012 22:24 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  |
ודניאל 'החברה' באמת לא קשורים לישיבה בויס אלו שתי הפקות שונות לחלוטין של אלי גרסטנר |
|
כבר סטינו לחלוטין מנושא הדיון, אבל בכל זאת...
בהחלט שיש קשר בין החבר'ה לישיבה בויס, הרבה פעמים הם מופיעים ביחד, בפרט ב-YBC LIVE, ישיבה בויס התארחו באלבום 'החבר'ה 3', באלבום 'תזמורת ישיש' הם שרים יחד, ישיבה בויס חידשו שירים של החבר'ה באלבום הווקאלי שלהם וכו' וכו'.
|
|
|
|
|