בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

תכנית החזנות מגלי ישראל לשבת קרח להורדה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/6/2012 11:28 לינק ישיר 

בתקליטים דאז ועד היום אני רואה הרבה טעויות שלא תוקנו במהלך השנים, לפני כמה שנים הראתי למר עקיבא צימרמן כמה הקלטות שפורסמו בשמו של חזן ובלחנו והתברר שזה טעות מעיקרה.
כאן מדובר בחזן משה גנשוף בהקלטה המפורסמת שלו לרצה גירסה א' יש לו גם עוד גירסא לרצה משהו שונה ואולי בשל כך חל הבלבול בתקליטים, בהקלטה השניה מדובר באלכסנדר קוסוביצקי בנו של החזן משה קוסוביצקי
ביקורת בונה בד"כ היא מועילה, כשיש לי ביקרות על התוכנית אני שולח למייל של הפקת התוכנית ישירות ותמיד אני נענה במהירות.

תוקן על ידי Bnei ב- 26/06/2012 11:29:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 12:35 לינק ישיר 

נו, אתם רואים? מעז יצא מתוק, ובסופו של דבר כולנו אסירי-תודה לפועלו של ידידנו רב- הפעלים ר' יהודה קלמן נ"י, יאריך ה' ימיו ושנותיו ויזכהו לעוד מצוות רבות מהן כולנו נהנה, נגיל ונשמח, אמן כן יהי רצון!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 19:12 לינק ישיר 

הכל מתחיל בעיזים ומתוק האור בעיניים
תבורך ידידנו יהודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2012 10:20 לינק ישיר 

תכנית חזנות טובה!
עם הנסיון תגיע המצויינות!
ואם רוצים לשפר במיידית, ניתן לצרף חזן/בעל ידע עמוק בחזנות להפקה כדי שיעבור על החומרים וכך יימנעו מבוכות.
אני מסכים שלפעמים חוסר העומק בספרות הליטורגית יכול לגרום לתקלות, אך אני מעדיף את העניין המוסיקלי כיום מעל "חזנות" כפשוטה.
ברכות למפיקי התוכנית, עלו והצליחו!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > תכנית החזנות מגלי ישראל לשבת קרח להורדה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.