|
|
| נשלח ב-22/8/2012 00:02 |
|
| |
חח ראיתי את החיוך ששמת בסוף אבל לא קישרתי שזה סימן ל"כאילו" :) לא חשבתי שלא תביני... פשוט יש כאלה.. את יודעת :)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2017 00:25 |
|
| |
רגע רגע... לפי מה שראינו (בסרטון של קעמפ "בנים" או משהו כזה) יאיר לא ממש יצא מחלק לחמניות.....חחח אז דבר ראשון צריך לנסות למצוא לו תפקיד הולם! דבר שני-אני חושבת שלקעמפ טוב צריך: (תדמיינו שאני מכחכחת בגרון...)
1.צוות פעילות-אחראיים על כל הפעילויות-חידונים-תוכניות וכיוצא בזה.... 2.צוות רוחני-אחראיים על האווירה ה"תורתית" לשביעות רצון ירחמיאל ובמילים פשוטות דואגים בשבילו שג'רמי וריצ'י לא יעשו שישו ושימחו.... 3.צוות מטבח-אחראיים על כל הטריטוריה הקולינרית לענפיה השונים.... 4.כיוון שבקייטנת הפרחים אנו עוסקים-אז חייב להיות גם צוות שידאג להעצמת הפרחים גם מבחינה מוזיקלית....
כעת צריך להתאים תפקידים ו...לצאת לדרך!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2017 11:14 |
|
| |
אבל משיחמיד, אם את מתכוונת להעביר את יאיר ממחלק שוקו למדריך, צריך כבר לעשות את הקיטנה בתור קעמפ אמיתי. אז כך: יש את הגנרל המכובד שהוא ירחמיאל, אסור לו להתפשר  צריך מח"טים, מפל"גים, מפקדים, צוות מטבח וכו... יש גם כמובן את האטרקציות ופעילויות כל יום וערב. מי עושה אותם?? כל זאת ועוד בצוות החדש של קעמפ הפרחים  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-28/8/2017 21:18 |
|
| |
| מיאמית1992 כתב: |  | אבל משיחמיד, אם את מתכוונת להעביר את יאיר ממחלק שוקו למדריך, צריך כבר לעשות את הקיטנה בתור קעמפ אמיתי. אז כך: יש את הגנרל המכובד שהוא ירחמיאל, אסור לו להתפשר  צריך מח"טים, מפל"גים, מפקדים, צוות מטבח וכו... יש גם כמובן את האטרקציות ופעילויות כל יום וערב. מי עושה אותם?? כל זאת ועוד בצוות החדש של קעמפ הפרחים  נשלח מהאנדרואיד שלי
חיחיחיחי מיאמית,ניראה לי משום מה ששכחת שרק בקעמפים של חבד יש כינויים של תפקידים בצבא... אבל באמת צריך למצוא תפקידים בזריזות...אפילו שכבר נגמר בינהזמנים,לפחות לשנה הבאה....
(ללא חבדניקים שבינינו,בקצרה: בשנת תשנ''א הקים הרבי מליובאוויטש את תנועת הנוער "צבאות השם" בתנועה זו החניכים נקראים "חיילים" והצוות,על דרגותיו השונות ניקרא גם הוא בכינויי הדרגות בצבא... הרבי הקים את הארגון בצורה כזו דווקא כדי שהילדים ידעו שעליהם להלחם ולנצח בכל מחיר את היצר הרע-וכך להביא את הגאולה!...בניית הארגון בהקבלה לצבא משקפת גם את ה'קבלת עול'-הציות שכל חייל בצבאות השם נדרש לעמוד בו. גם בקעמפים החבדיים שתחת תנועת הנוער צ''ה נקראים החניכים והצוות בשמות בהקבלה לצבא.... )
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2017 22:38 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-29/8/2017 22:06 |
|
| |
מיאמית-לפי דעתי נתמקד כרגע על האשכול הזה... כי מרוב אשכולו אני לא יודעת על מה להגיב.... אז ככה לפי דעתי המועמדים לצוות הרוחני של הקייטנה הם כדלהלן: יהודה גורקין,אליעזר רבינוביץ,ו... נו תעזרו לי...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2017 22:10 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-29/8/2017 22:20 |
|
| |
טוב,על הפעילות יופקדו האחים אייל (כן,גם אייזיק!) ו...איצי ספינר- שירגיע אותם קצת לפני שכל הקייטנה תהפוך לעיסה אחת גדולה ביום האפיה המתוכנן בהנחייתה של שושנה ביגון...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2017 21:07 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-7/9/2017 21:30 |
|
| |
מיאמית,כשאמרתי "גם אייזיק" לא התכוונתי לבנישי (יש לציין שהתפקיד שנתת לו ממש תפור עליו...!) אלא לאייזיק אייל,אם את יודעת מי זה... האח הקטן של האיילים שלא היה במיאמי....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2017 15:36 |
|
| |
|
|
|