|
|
| נשלח ב-15/8/2012 15:21 |
|
| |
| annete כתב: |  | הי!!!!!! מה זה לקרוא ליוסי הכוריאוגרף!!!!!!!חוץ מלהמציא וללמד את הילדים את הכוריאוגרפיה הוא לא עושה כלום?!?!אלי גרסטנר מלחין את השירים והליווים ואז יש לו קצת חופש.ובזמן הזה יוסי מלמד את השירים והליווים + הכוריאוגרפיות + (כנראה) בוחר סולואים ו.....כל מה שצריך לעשות עד להופעה/הקלטת אלבום.לפני שהוא התחיל עם ישיבה בויס הוא אימן מקהלות בhebrew academy of cleaveland ותמיד חלם על מקהלה משלו וכשאלי - חבר הנעורים שלו שאל אותו אם הוא רוצה לקחת על עצמו את התפקיד התגשם החלום הגדול.שורה תחתונה:העבודה שירחמיאל ביגן או נחמן סלצר ותוסיפו עוד שמות עושים לבד, בישיבה בויס מתחלקת לשתים: אלי ויוסי.אז wispers פעם הבאה לא לזלזל  |
| מתוך הראיון של אלי לחסידיניוז:"הישיבה בויס הוא הפרוייקט הכי רגוע שלי. אחד הדברים הכי קשים שאני צריך לעשות בהפקה, זה לגרום לזמר לשיר בצורה שאני רוצה. זה לא קל, ואצל מבוגרים זה הכי קשה, כי הם כבר התרגלו לשיר בצורה מסוימת וקשה לשנות. כשזה מגיע לילדים, אני לא עושה את זה. אני דואג למוסיקה, מקליט את הDEMO – כל מה שכיף וקל יחסית לעשות ושם העבודה שלי מסתיימת. אני מעביר את זה הלאה ליוסי ניומן שעובד על זה עם הילדים. גם לו זה לא קל, אבל יש לו עצבי ברזל, הוא טיפוס רגוע עם המון סבלנות שיכול לחזור שוב ושוב עד שמתקבלת התוצאה הרצויה. יוסי ניומן רכש הרבה ניסיון בתור מלמד בתלמוד תורה כמה שנים. כשאני חוזר אליו הקולות כבר מוכנים. זה דבר גדול מאוד בשבילי, שכל הנטל של הקולות יורד ממני. לכן אני שמח שזה מה שה'עולם' רוצה. וכמובן, אין כמו שירה של ילדים, יש להם נשמה מיוחדת שהמבוגרים מצטערים שכבר אין להם."וסתם בלי קשר(באותו ראיון):"
יוסי ניומן פשוט לא יכול לעמוד במקום דקה ברציפות.".............
תוקן על ידי מביןביותר ב- 15/08/2012 15:21:30
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2012 16:13 |
|
| |
למרות שהייתי נוכח בראיון הזה, הספקתי לשכוח אותו, אז תודה על התזכורת :) בראיון שמופיע באתר חסידיניוז הקטע הזה הושמט משום מה. אבל כאן ניתן לראות את הראיון בגרסתו הראשונית.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2012 18:19 |
|
| |
איזה קטע הושמט? הקטע על יוסי? הוא כן מופיע באתר חסידיניוז.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2012 00:21 |
|
| |
צודק. רק אצלי השאלה הזאת לא מופיעה. פשוט הזוי! זה קשור לאתרוג ככל הנראה, אין לי שמץ של מושג מה עומד מאחורי זה. סתם שתבינו על מה אני מדבר - השאלה מופיעה במקור בין השאלה על טקנוי לשאלה על האלבום השני של מנוחה, וכאן היא פשוט לא קיימת: - - - -
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2012 10:08 |
|
| |
מה שכן נראה לי שהשמיטו זה השאלה על הפרויקט הבא של אלי:החבר׳ה 4
|
|
|
|