גוגל תרגום למי שלא מבין אנגלית (מקווה שזה מובן כי זה יקח לי מידי הרבה זמן לתרגם מדויק):
בעזרת ה 'עצום, סיימתי רק תמימות חמש שנים של הפודקאסט, שיעורים על פרשת השבוע. התחלתי לפני חמש שנים עם פרשת פנחס, ואני ראוי להוציא שיעור שמע כל שבוע מאז. אני מודה לה 'על ההזדמנות לחלוק את מילות עידוד רוחנית וצמיחה אישית עם בין 400 ל 500 מי להוריד את השיעורים בכל שבוע. אחד הדברים היפים המספר הזה הוא שאני לא שולחים שום דבר - כל אלה להוריד אותו בוחרים לעשות זאת, ולכן מספר זה משקף תמונה מדויקת למדי של כמה אנשים מאזינים בכל שבוע.
במשך זמן מה כבר, אני רוצה לקחת חלק בהרצאות הטובים ביותר ולשים אותם לתוך טופס הספר, על מנת להגיע לקהל רחב יותר. לשם כך, את כל השיעורים על בראשית (חמש שנים שווה!) כבר עיבד מ אודיו.
לא מזמן היתה לי פגישה עם חותם פרסום בשם מוזאיקה (
http://mosaicapress.com/). ישבתי עם הרב יעקב הבר ודורון Kornbluth, ששניהם היו הרבה ניסיון בפרסום חומר מוצלח שלהם. מה שהם בעצם עושים הוא לעזור עצמית המחבר לפרסם לייצר את המוצר הטוב ביותר האפשרי, גם מבחינה ספרותית וגם מבחינה גרפית.
מה היה נחמד על המפגש הזה היה ששניהם חשו כי יש הרבה פוטנציאל לסוג החומר כי אני כבר מציג את הפודקאסט, וזה מסוג זה יכול לפנות לקהל גדול יותר. אני גם חש מעודד, כי הם מרגישים מאוד כי החומר בספר היו משלימים את המוזיקה שלי, גם כן. יש הרבה פוטנציאל לי להשתמש בחומר צמיחה אישית ולשלב אותו עם מוסיקה כדי ליצור מצגת ייחודית עבור קהל חי, גם כן.
אחד הדברים שלמדתי במהלך חמש השנים האחרונות של כיבוי פודקאסטים הוא כוחה של חתיכות קטנות להוסיף למעלה. בין אם זה ספרי קודש סיימתי בחמש במרווחים פודקאסט דקות, או לסיים את חמש פעמים התורה באופן עקבי לשים את פודקאסטים או עשרים דקות כל כך כל שבוע.
אני מאמין שזה הלקח עבור העם היהודי כולו - כל אחד מאיתנו יש משהו לתת טוב יותר. כאשר אנו עושים את חלקנו כל אחד, זה מסתכם משהו מדהים וגדול. חלק לא הוא חסר משמעות - כל אחד מאיתנו יש צורך טוב יותר של התגלות ה 'בעולם.
ובנימה זו, אני רוצה לשאול אתכם להצטרף אלי ביצירת הספר הזה. הוצאות לאור עצמית הם גדול מאוד. כדי להתחיל את הפרוייקט, 5000 $ יש צורך. כדי להשלים את הפרויקט, עוד 5,000 $ ל 10,000 $ צורך.
זה נראה כמו מספר מרתיעה, אבל ראיתי כבר השתפכות של תמיכה של אנשים מכל הערעור לא מזמן שנעשו על פודקאסט שלי. לי, תרומה 5 דולר הוא חשוב בדיוק כמו התרומה 500 דולר. אם שני אנשים נותנים 100 $ 25, אני כבר הגיעו הסכום הדרוש כדי להפעיל את הפרויקט לנוע קדימה. אני שמח על קבלת תרומות של 5 $, 10 $, 20 $, 36 $, $ 100, $ 170, $ 250, ו 500 $.
לי הסכום אינו משמעותי כמו במובן של עידוד כי אנשים מאמינים הודעה של צמיחה רוחנית אישית, כי הוא מסר שצריך להתפשט להכות שורש בקרב העם היהודי כיום. ישנם אתגרים רבים העומדים בפני העם היהודי בימינו, ואני מאמין שככל אנחנו חוזרים אל השורשים הרוחניים של התורה, עוד נצליח בעולם כיום, בכל הרמות.
אנא הצטרפו אלי במאמץ זה.
אני מאוד מעריך את התמיכה שלך.
תודה,
ארי גולדווג
בקישור הבא ניתן לתרום, כמו גם כפתור תרומות באתר האינטרנט שלי
https://www.******.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=5UPDNYC8HPP3S