|
|
| נשלח ב-21/8/2012 00:04 |
|
| |
אידי, את עיפה. לכי לישון!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2012 01:08 |
|
| |
אידי ווויספרס - לא בדיוק הבנתי על מה אתן מדברות. מה הקשר בין האשכול הזה לבין הרצון הנעלה לכתוב ערכים על מנהלי פורומי המוזיקה המאוחדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2012 01:26 |
|
| |
אמרתי שאידי צריכה ללכת לישון (ואולי גם אתה) ;)
פשוט אידי התפעלה מההשקעה הרבה שהשקעת באשכול ההוא שציטטתי והיה לה קצת נוסטלגיה מהפעילות הענפה והנמרצת שהושקעה כאן בימים עברו. ובהשוואה ליובש הנוכחי עלה במחשבתה הרצון הנעלה להנציח לדורות את דמותם הנערצת של מנהלי פורומי המוזיקה המאוחדים והנכבדים. ועל כך מחיתי נמרצות יען כי יש בדבר הפליה קפיטליסטית מדרגה א' !!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2012 01:41 |
|
| |
חחחחחחחחחח...
עכשיו גם את ראויה לערך:
wishper_s - פרשנית בכירה בפורומי המוזיקה המאוחדים, פעילה בעיקר בפורום EG, עקב הקשרים הרבים שיש לה בענף.
בעלת תואר ראשון במוזיקולוגיה ותואר שני B.Eg בגרסטנרולוגיה.
מרוצה? :)
- - -
נ.ב. כל הדיבורים האלו לא נותנים לך פטור מלשתף אותנו ברשימת השירים האהובים עלייך.
|
| נשלח ב-21/8/2012 01:44 |
|
| |
חחחחחחחחחחח אתה עושה לי כאבי בטן! א"א לצחוק בקול =) ענק!!!!!
הרשימה בהכנה.... זה תיק מורכב.... אני 'הכי אוהבת' מלא שירים!
p.s I'm worth 2 entries !!!
תוקן על ידי whisper_s ב- 21/08/2012 02:07:49
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to
the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to
life and to everything
אלי גרסטנר | פשוט מוזיקה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2012 23:12 |
|
| |
רק כי ביקשת....
ישיבה בויס
The Yeshiva Boys Choir (האלבום הראשון) - יראו/ ועל כן/ אלוקי (לא יודעת לבחור מבינהם.)
ואהבת לרעך כמוך - מקולות
שבחי - על הכל
שמו של מלך - דרך שקר
YBC 5 חנוכה - מבחינת לחן- מזמור שיר, רפיט מיוחד שמור ל 'יוונים' על הביצועים המטריפים ש YMG נתן שם. DDCH נשמר לזמנים מיוחדים.
אמן - ישמחו
החבר'ה
החבר'ה - שמע קולינו / שמע ה'
החבר'ה 2 - את פניך /אודך/ ה' ישמרך (שומעת את כולם בנשימה אחת + רפיט. לפי הסדר שנכתב)
החבר'ה 3 - קל מסתתר. אחד הביצועים הווקאליים המקצועיים ביותר של החבר'ה!
חיבה מיוחדת שמורה ל- 'אם אשכחך' בגרסה מ yosis orchestra . העיבוד השמיימי של ירון גרשובסקי יחד עם הקול המלאכי והתמים של יעקב מרדכי-----פשוט עוצר נשימה! לשמוע את יעקב מורדכי שר את זה מדוייק ומרגש כ"כ, כשהוא בסביבות גיל 4 +-, זה בלתי נתפס! השיר הזה גרם לי לבכות כמו ילדה קטנה בפעם הראשונה ששמעתי אותו... אחד הלחנים האייכותיים והמיוחדים ביותר שאלי זכה להביא לעולם!
תוקן על ידי whisper_s ב- 21/08/2012 23:21:02
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to
the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to
life and to everything
אלי גרסטנר | פשוט מוזיקה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2012 14:38 |
|
| |
| whisper_s כתב: |  | פשוט אידי התפעלה מההשקעה הרבה שהשקעת באשכול ההוא שציטטתי והיה לה קצת נוסטלגיה מהפעילות הענפה והנמרצת שהושקעה כאן בימים עברו. ובהשוואה ליובש הנוכחי עלה במחשבתה הרצון הנעלה להנציח לדורות את דמותם הנערצת של מנהלי פורומי המוזיקה המאוחדים והנכבדים. ועל כך מחיתי נמרצות יען כי יש בדבר הפליה קפיטליסטית מדרגה א' !!!! |
|
לא נכון. אמרתי שפעם היו פה אנשים נחמדים שקראו להם "פסנתר_כנף" ו"עטT", והצעתי לכתוב עליהם ערכים כדי שאף אחד לא ישכח שהם היו כאן.......
--
וויספרס, מה יש לך עם שירים שקטים...?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2012 16:28 |
|
| |
הבנת הנקרא:
| אידי כתב: |  |
| whisper_s כתב: |  | פשוט אידי התפעלה מההשקעה הרבה שהשקעת באשכול ההוא שציטטתי והיה לה קצת נוסטלגיה מהפעילות הענפה והנמרצת שהושקעה כאן בימים עברו. ובהשוואה ליובש הנוכחי עלה במחשבתה הרצון הנעלה להנציח לדורות את דמותם הנערצת של מנהלי פורומי המוזיקה המאוחדים והנכבדים. ועל כך מחיתי נמרצות יען כי יש בדבר הפליה קפיטליסטית מדרגה א' !!!! |
|
לא נכון. אמרתי שפעם היו פה אנשים נחמדים שקראו להם "פסנתר_כנף" ו"עטT", והצעתי לכתוב עליהם ערכים כדי שאף אחד לא ישכח שהם היו כאן.......
--
וויספרס, מה יש לך עם שירים שקטים...?
|
|
א'. בחרתי יותר שירים קצביים מאשר שקטים, תבדקי בעצמך (נראה לי ששכחת את השירים...) ב'. מה יש ל-ך נגד שירים שקטים...???
תוקן על ידי whisper_s ב- 23/08/2012 16:34:47
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2012 19:12 |
|
| |
זהו, שלא דיברתי דווקא על היובש הפורומי. -- רוב השירים שלך, לפי מה שאני רואה, הם שקטים. (מה יש לי נגדם? משעממים - - - )
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2012 19:17 |
|
| |
ולבחירה שלי (התחלתי עם YBC):
כל המתפלל - ועל כן ואהבת - הדריכני שבחי - In a Song שמו של מלך - אתה קידשת/קה ריבון (הסולו של תני, אחחחח!) חנוכה -
Daddy Come Home /
Those Were The Nights
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2012 20:50 |
|
| |
טוב, אולי תפתחו אשכול הדיונים הרציניים והדברים העומדים ברומו של הפורום/ים (המאוחדים כמובן)?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2012 01:08 |
|
| |
לא לדאוג... הכל ברוח טובה! אנחנו מבינות האחת את השניה... ;) אם כי באמת סטינו לגמרי מנושא האשכול
כרום טיפששש!
תוקן על ידי whisper_s ב- 24/08/2012 01:08:48
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2012 12:33 |
|
| |
The Yeshiva Boys Choir (האלבום הראשון) - יראו - והוא כחתן ואהבת לרעך כמוך - יברכך
שבחי - למען דעת - קולי שמע
שמו של מלך - מן המיצר - ברוך ה' YBC 5 חנוכה - שהחיינו - Daddy come home. אמן (חדשים בלבד) - ויעזור
החבר'ה 1 - לב טהור 2 - את פניך 3- קל מסתתר - יחל - יגעתי 4 - מתי הוא כבר יוצא ?????
|
|
|
|
|