| נשלח ב-16/8/2012 13:22 |
|
| |
שבת חזנות רשמית בעיר מודיעין עילית לרגל סיום הש"ס
השמועות אכן נכונות, השבת הקרובה תתקיים שבת חזנות בביה"כ מנין אברכים שברח' נתיבות המשפט (ליד קרלין ואולם כנסת ישראל), עם החזנים יחזקאל קלאנג, מנדל פיינגולד, דניאל פיינגולד, מנחם אופן, עמיחי סובר, משה שוורץ, צבי בוק, אליהו רוזנברג, ויוסלה קלצקין. כמובן - בליווי מקהלה. המודעה אי"ה תעלה בקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2012 13:26 |
|
| |
בהצלחה יוסלה האם כל החזנים מהווים את מניין האברכים או שיהיו גם אברכים או חזנים
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2012 13:29 |
|
| |
קאנטוריני, מנין האברכים נושק ל 7 מניינים בערך, ועוד כמות כזו של סקרנים וחובבים יבואו לשמוע. (הייתי חייב פיצוי לעצמי במקום קרית אתא עם שולהוף).
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2012 15:07 |
|
| |
בהצלחה!!! בשביל מה היה צריך לכתוב את שמות כל חברי המקהלה??? אתמהההה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2012 15:47 |
|
| |
המודעה

|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2012 21:58 |
|
| |
הייתי שם ! (א"א היה להכניס סיכה בע"ר) היה מדהים ! מרגש !
ובעיקר מקצועי ביותר שמודיעין עילית לא זוכרת כזה מופע.
יישר כח לר' דניאל וכל המקהלה.
שאלתי. למה א"א לחבוש את כיפת החזנים במקום סרוגה במניין אברכים ? (נתעלם מהקולה בהכשר לנדא)
נ.ב.
המראדאתרא לא היה עקב אבלות על אימו ע"ה.
תוקן על ידי מראדהיתרא ב- 18/08/2012 22:03:57
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2012 23:20 |
|
| |
אף לכאן מביאים את הגועליטיקה הזו!?!
את מי מעניין שההכשר של הקולה שנוא עליך!?!
|
| נשלח ב-19/8/2012 11:32 |
|
| |
דווח שקבלתי דניאל פיינגולד התפלל קבלת שבת - נוסח אשכנז - במה מדליקין - בירנבוים. ר' משה שוורץ התפלל ערבית. שחרית יחזקאל קלאנג,הלל ע"י מנחם אופן.שוורץ - אנא עבדא של רוזנבלט.אב הרחמים של מכטנברג חברי המקהלה לסרוגין שמוביל יוסלה קלצקין.מוסף ר' מנדל פיינגולד.אתה יצרת ,התחלה של יוסלה ואח"כ אלתור..
אני לא הגעתי בגלל שמראדהיתרא היה מעיף אותי עם הכפה הסרוגה
|
|
| נשלח ב-19/8/2012 17:14 |
|
| |
ראשית, תודה על העידכון.
לא זכיתי להיות בכל הקטעים. עכ"פ איך שכחנו את הקינוח "האדון עולם" ?
לגבי האלתור .. .זה היה ע"פ בקשת הרב פורוש לא לחזור על מילים. לדעתי, כאשר יש מקהלה, אפשר בקלות לבצע את זה עם כל הקנייט'שים.
לגבי הכיפה הסרוגה שלך, אין לך מה לחשוש. אין משפחה/אבא/חם/סבא/שווער במודיעין עילית (כולל אותי) שאין בה כיפות סרוגות. כך שלא היית בולט בנוף. והיית מתקבל באהבה ושמחה רבה. ואפילו היית מקבל עליה מכובדת. אבל לשלוח לעמוד. בלי חיוב. במניין שקורא לעצמו "אברכים". זה קצת מגוחך. יש לציין שאת הנוסח עם ההברה הוא מבצע בסגנון יוצאי גרמניה
עכ"פ, הכריזו אחרי התפילה שהם מתכוונים לחזור ע"כ.
אני כבר מחכה.
|
|
|
|
|