| נשלח ב-30/8/2012 21:11 |
|
| |
קליפ מושקע וחמוד ! גם השיר מאד נחמד וכבר אמרתי שהשיר הזה מאד מזכיר את ישיבה בויז ...לא חושבים?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 20:36 |
|
| |
השיר הזה מזכיר את ישיבה בויז?!?!?!?!?! למה, בגלל הכאילו מקהלת ילדים שיש שם או בגלל ה אי אי אי???
הרעיון של הקליפ נדוש לחלוטין. הלחן גרוע ומטה. אחיינית שלי באמבטיה כבר ממציאה שירים יותר אייכותיים מזה! העיבוד בינוני, ואם גם הוא התחיל לגנוח בשירים שלו,אז... אז-לא-יודעת-מה-אז..... זה רק הטרנס שבסוף שעושה את השיר קצת מדבק.
מישהו הגיב בכתבה הזו בכיככר השבת ואמר נכונה - קליפ לא משפר את המוזיקה!
מה שטוב בקליפ הזה זה האיכות של הצילום. אהבתי גם את הרעיון לכתוב את הקרדיטים על ה'שלטים' שמורים את הכיוון. אבל על זה המחמאות מגיעות לספארקס...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 00:23 |
|
| |
החלק השני של השיר "מארבע כנפות הארץ " וכד' הזכיר לי את ישיבה בויס . פסנתר_כנף נראה לי שפעם אמרת לי שיש משהו בדבריי אני צודק או מדמיין ?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:42 |
|
| |
| whisper_s כתב: |  | השיר הזה מזכיר את ישיבה בויז?!?!?!?!?! למה, בגלל הכאילו מקהלת ילדים שיש שם או בגלל ה אי אי אי???
הרעיון של הקליפ נדוש לחלוטין. הלחן גרוע ומטה. אחיינית שלי באמבטיה כבר ממציאה שירים יותר אייכותיים מזה! העיבוד בינוני, ואם גם הוא התחיל לגנוח בשירים שלו,אז... אז-לא-יודעת-מה-אז..... זה רק הטרנס שבסוף שעושה את השיר קצת מדבק.
מישהו הגיב בכתבה הזו בכיככר השבת ואמר נכונה - קליפ לא משפר את המוזיקה!
מה שטוב בקליפ הזה זה האיכות של הצילום. אהבתי גם את הרעיון לכתוב את הקרדיטים על ה'שלטים' שמורים את הכיוון. אבל על זה המחמאות מגיעות לספארקס...
|
|
אחת התגובות הטובות. לייקתי. מילה בסלע. הרבה מילים בהרבה סלעים. השיר, גם לדעתי, עלוב. היחיד שזוכה ל'פורוורד' מיידי. לא לחן, לא מילים, רק ביצוע, גם הוא לא איי-איי-איי. ליפא שמעלצר הוא אחד הגאונים בעולם המוסיקה החסידית, אך כאן, אני סבור, השתלט השיגעון על הגאון.
אמנם, גם על 'הענטעלעך' ו'שלא עשני גוי' זקפתי גבה בתמיהה. בסוף נסחפתי בקצב. אולי גם כאן זה עניין של זמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 01:54 |
|
| |
אני דווקא די מחבב את השיר .....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2012 00:50 |
|
| |
| Misterניק כתב: |  |
אחת התגובות הטובות. לייקתי. מילה בסלע. הרבה מילים בהרבה סלעים. השיר, גם לדעתי, עלוב. היחיד שזוכה ל'פורוורד' מיידי. לא לחן, לא מילים, רק ביצוע, גם הוא לא איי-איי-איי. ליפא שמעלצר הוא אחד הגאונים בעולם המוסיקה החסידית, אך כאן, אני סבור, השתלט השיגעון על הגאון.
אמנם, גם על 'הענטעלעך' ו'שלא עשני גוי' זקפתי גבה בתמיהה. בסוף נסחפתי בקצב. אולי גם כאן זה עניין של זמן.
|
|
חן, חן אדון ניק ;)
בשירים כגון אלו, הנוהל אצלי הוא לחתוך בברוטליות ולהכריז לעצמי בקול - אני לא אוהבת את השיר המזעזע הנ"ל!!!
אחרת האוזן מתרגלת להאזין לחומרים נפסדים.... D:
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2012 02:25 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  |
בהמשך אני אעלה קטע וידאו עם צילומים מאחורי הקלעים. |
|
אם זה מעניין מישהו, ניתן להוריד את הוידאו מכאן (קיבלתי במייל, לא יודע למי מגיע הקרדיט)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2012 21:51 |
|
| |
שיר דבילי ברמות על... אבל כיון שזה ליפא אז זה ליפא ואין מה להוסיף...
|
|
|
|
|