| נשלח ב-9/9/2012 03:27 |
|
| |
אתה לא יוסי שוורץ! ואני צנצנת!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 03:41 |
|
| |
ויאתיו המפורסם, אגב אני בטוח שיש מלחין ליצירה הנפלאה הזאת, ממה שאני שמעתי היא מיוחסת לר' שלום שבדרון זצ"ל שהיה הבעל תפילה בישיבת חברון נכחתי בקונצרט החזנות בה הופיעה מקהלת טריולה, קונצרט ראשון של המקהלה עם הכנה קשה ומפרכת של שבועיים, המקהלה הוכיחה את עצמה שעתידה לפניה, ישראל החזן המנצח והפסתרן בהצלחה בהצלחה בהצלחה (על כל אחד בנפרד) הרבה הצלחה למקהלה שנה טובה כתיבה וחתימה טובה לייזר
תוקן על ידי קולני ב- 09/09/2012 03:44:23
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 11:00 |
|
| |
חזנות 2000
נראה לי שאתה צריך לקנות פופקרן בשקים (את השק תשמור להקאה)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2012 16:17 |
|
| |
אינני מבין על מה הסערה? מקהלה חדשה שזה עתה חרטה על דיגלה שהיא סגנון אחר קצת ממה שאנחנו רגילים. תנו לה צ'אנס, תנו לה להיכנס לשוק, אז מה אם זה לא מה שאתם רגילים לשמוע. אך מכאן ועד ל..... כל האמור לעיל. צר לי אך - נסחפתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2012 09:32 |
|
| |
נורופן -נא להזדהות בבקשה !!!! לפי הידע המוזיקלי הרב שאמור להיות לך לאור תגובתך, אתה וודאי מוכר לציבור, או שבחרת להיות נחבא אל הכלים ולהסתיר מעיני הדור את כישוריך המבורכים [וזה לא נראה לי]
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2012 10:26 |
|
| |
בס"ד
לידידי שרוליק,יענקלה ונחי וכל שאר החבר'ה. אל תראו ואל תחתו. צרי עין ומה שנקרא באידיש אומפרגינערס (ובתרגום חופשי לא מפרגנים), תמיד יהיו. אל תתרגשו, סעו כל הזמן קדימה, ובעז"ה תעלו ותתעלו. ממי שמכיר אתכם ומפרגן לכם מאד מאד, KOLDODI
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2012 19:46 |
|
| |
עדיין לא הבנתי מדוע מקהלה שכל חבריה הם חרדים אשכנזים שרים בהברה שלא כהרגלם? א) זה לא נשמע טבעי. ב) אם היו דתיים במקהלה או שהמנצח דתי וזה ההברה שהוא רגיל אליה, ניחא. אבל חרדי שרגיל להתבטאות ולהתפלל בהברה אחרת מדוע יתעטף בטלית שלא שלו?
|
|
|
|
|