בית פורומים פשוט מוזיקה

הנה זה בא: ''קומזינג 2'' של המנגנים בחנויות • קליפ לצפיה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/10/2012 13:26 לינק ישיר 

לטעמי השירה של יוסי בכל לחן שלו נובעת מזה שיוסי הבוא "יקה"
והוא חושש שאם הוא לא ילווה את השיר בכבודו ובעצמו, אז הזמר ישנה לו את הלחן,
זה כנראה הסיבה שמ.ב.ד שאוהב לשנות לחנים, לא עבד הרבה עם יוסי גרין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2012 13:23 לינק ישיר 

אריאל222 כתב:

טיעון מעניין... לא חשבתי עליו...
אני דווקא חשבתי שיוסי רוצה להשאיר 'חותמת' שתבהיר את זהותו של מלחין השיר...
מ.ב.ד עבד לא מעט עם יוסי גרין (עוד ישבו, דאגה מנין, ניגון רש"י, כי אלוקים, על כל רגע ורגע ועוד הרבה).
אני חשבתי שמ.ב.ד מיעט לעבוד עם גרין כי פריד, ה'מתחרה' הגדול שלו, עבד כמעט רק עם יוסי גרין... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2012 13:34 לינק ישיר 

Misterניק כתב:

טיעון מעניין... לא חשבתי עליו...
אני דווקא חשבתי שיוסי רוצה להשאיר 'חותמת' שתבהיר את זהותו של מלחין השיר...
מ.ב.ד עבד לא מעט עם יוסי גרין (עוד ישבו, דאגה מנין, ניגון רש"י, כי אלוקים, על כל רגע ורגע ועוד הרבה).
אני חשבתי שמ.ב.ד מיעט לעבוד עם גרין כי פריד, ה'מתחרה' הגדול שלו, עבד כמעט רק עם יוסי גרין... 

ייתכן וגם יוסי גרין אוהב את החותמת שתשמיע את קולו ותאמר מי הלחין,
לגבי מ.ב.ד לא נראה לי שמ.ב.ד יעשה כאלה שיקולים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2012 13:38 לינק ישיר 

דיון מעניין תפתחו על זה אשכול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2012 19:33 לינק ישיר 

בקשר ליידל... ועוד
אז ככה אמנם לא שמעתי את האלבומים האחרונים שלו, אבל ממה שכן יוצא לי לשמוע מידי פעם ברדיו אני אגדיר את זה כך:
אין לו קול יפה בכלל ! אבל הוא יודע להגיש שיר וזה מתנה גדולה מאד והיחידה שהוא כן ירש מאבא שלו וזה דבר חשוב מאד.
לא הרבה זמרים יודעים להגיש שיר.
למשל שוואקי יש לו קול מתוק מדבש אבל בהגשה יש לו עוד הרבה מה ללמוד. וחבל כי אם הוא גם היה יודע להגיש כמו שצריך היה מיוחד מאד.
ואני יעצבן פה כמה ואכתוב שרק לאחרונה כשאני שומע את פריד אני יותר מקשיב... הרבה שנים לא היה לו את זה . הוא פשוט לא ידע להגיש! אבל מי אני שאתווכח עם כל האלפים שאהבו ואוהבים אותו.
שרולי וורדיגר... יש לו מזל שאבא שלו נולד לפניו... גם כאן לאבא מנדי יש קול מעולה הבן  פרווה .
זמר שאני מאד אוהב ויודע להגיש מצויין זה שלמה כהן
אגב כל מה שכתבתי  זה לגבי שירים מאלבומים !!!
לגבי שירה בהופעות לא שהייתי בשנים האחרונות אבל ממה שפה ושם אני רואה ביוטיוב אז ככה יידל ושוואקי אוי וווי...
דווקא פריד ואני את זה זוכר מלפני הרבה שנים הוא מעולה ! תמיד היה מעצבן אותי שבהופעות הוא מעולה ובאלבומים לא.
שלמה כהן מושלם גם בהופעות וגם באלבומים . וכמובן המאסטר מבחינתי זה MBD .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2012 03:56 לינק ישיר 

מוסיקאלי כתב:
בקשר ליידל... ועוד
אז ככה אמנם לא שמעתי את האלבומים האחרונים שלו, אבל ממה שכן יוצא לי לשמוע מידי פעם ברדיו אני אגדיר את זה כך:
אין לו קול יפה בכלל ! אבל הוא יודע להגיש שיר וזה מתנה גדולה מאד והיחידה שהוא כן ירש מאבא שלו וזה דבר חשוב מאד.
לא הרבה זמרים יודעים להגיש שיר.
למשל שוואקי יש לו קול מתוק מדבש אבל בהגשה יש לו עוד הרבה מה ללמוד. האומנם...? וחבל כי אם הוא גם היה יודע להגיש כמו שצריך היה מיוחד מאד. 
ואני יעצבן פה כמה ואכתוב שרק לאחרונה כשאני שומע את פריד אני יותר מקשיב... הרבה שנים לא היה לו את זה . הוא פשוט לא ידע להגיש! אבל מי אני שאתווכח עם כל האלפים שאהבו ואוהבים אותו.
שרולי וורדיגר... יש לו מזל שאבא שלו נולד לפניו... גם כאן לאבא מנדי יש קול מעולה הבן  פרווה .
זמר שאני מאד אוהב ויודע להגיש מצויין זה שלמה כהן
אגב כל מה שכתבתי  זה לגבי שירים מאלבומים !!!
לגבי שירה בהופעות לא שהייתי בשנים האחרונות אבל ממה שפה ושם אני רואה ביוטיוב אז ככה יידל ושוואקי אוי וווי...לגביי שוואקי אני חושב שאתה קצת מגזים. דווקא פריד ואני את זה זוכר מלפני הרבה שנים הוא מעולה ! תמיד היה מעצבן אותי שבהופעות הוא מעולה ובאלבומים לא. 
שלמה כהן מושלם גם בהופעות וגם באלבומים . אני חושב שזה מצחיק להשוות בין ההופעות שפריד צריך להוריד לבין ההופעות ששלמה כהן צריך להוריד.. וכמובן המאסטר מבחינתי זה MBD .

תוקן על ידי סטריאו ב- 23/10/2012 03:56:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/10/2012 12:23 לינק ישיר 

אוקיי סטריאו אני יחדד קצת את הדברים...
כשאני אומר זמר טוב בהופעה לא הכוונה איך הוא רוקד ומפזז על הבמה, אלא שאם תנקה את כל השואו מסביב וזו לא תהיה הופעה בקיסריה עם ערסנל של נגנים ומלווים או הופעה בבריכת הסולטן אלא זה יהיה אפי' עם ליווי של אורגן בלבד ואפי' ווקאלי עדיין הזמר יגיש את השיר כמו שצריך וזה ישמע מעולה .
ונכון ששלמה כהן לא מופיע בקיסריה או בבריכת הסולטן ואין את ההילה הזו של זמר מחו"ל אלא אתה יכול להיתקל בו בסתם יום של חול בחתונה וכדו' אבל תענוג לשמוע אותו ואף פעם לא שמעתי אותו מזייף ולו זיוף הכי קטן. לגבי פריד כבר ציינתי שהוא מצויין בהופעות וגם כששמעתי אותו שר בלי כלום אפי' לאיזה שדרן רדיו ככה בטלפון הוא מעולה. לגבי שוואקי ראיתי כמה קטעים שלו רק עם ליווי מינימלי וזה היה לא טוב הוא לא עושה לך כלום בלב סתם שר ורק בגלל שזה שוואקי הגדול אז סולחים לו... אותי לא מעניין כמה זמר מפורסם ומיוחצן, הוא חייב לדעת לשיר ולא פחות מזה איך להגיש את השיר.
קח בעולם החילוני את שלמה ארצי יש לו קול צרוד וזוועתי לדעתי, אבל אין דומה לו ביכולת הגשת השירים ולכן הוא עדיין על המפה בראש כ"כ הרבה שנים.
אגב את הנקודה הזאת חידד לי לפני שנים מונה רוזנבלום בשיחות שהיו לי איתו (פעם לפני שנים הייתי בוחש ומעורה הרבה בברנז'ה של המוזיקאים והזמרים...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2012 13:49 לינק ישיר 

מוסיקאלי,
אני מסכים לחלק מדבריך, אך מתנגד נחרצות לחלק מהם, כדלהלן:

שרולי וורדיגר הוא כוכב רק בגלל אבא שלו? פחחחח... הצחקתני!
אילולא היה מב"ד אחיו, לא היה מנדי וורדיגר מתפרסם בכלל.
יש לו קול ממש-לא-מעולה-בלשון-מיעוט, נודניקי להחריד (ואני לא מדבר רק על 'תמיד בכל יום' או אפילו 'בהדרת הקודש', האחרונים שלו, שבהם הוא ממש ממש לא משהו, אלא אפילו ל'אני הולך בשמחה' הישן נושן).
מנדי הוא ממש לא גרויסע מציאה, לדעתי.

שרולי וורדיגר ניחן בקול זמיר של ממש, ומהווה תגלית של ממש במוסיקה החסידית של העשור האחרון.
להגיד שהוא כוכב בגלל אביו?! אם כבר, אז ההפך.

לגבי יידל, אחזור שוב על דעתי, שגם אם אינכם מתלהבים מקולו, הרי שהוא רחוק מאוד מ"אין לו קול יפה בכלל ! אבל הוא יודע להגיש שיר". זו דעתי, על כל פנים.

שלמה כהן הוא זמר מעולה, עם שני אלבומים מעולים ביותר ('הנה' ו'למעלה') ואלבום חתונה נחמד מאוד ('מראה כהן').
קצת חבל שהוא לא מאוד מוכר.
בהופעות שלו (אם אפשר לקרוא כך לחתונות ושמחות-בית-שואבה) הוא ממש עושה rocking!
השילוב שלו עם עמי כהן הוא אחד הקטלניים ביותר שנתקלתי בהם.
הם ממש מרימים אירועים בביצוע מעולה, ווקאלי ומוסיקלי כאחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2012 19:21 לינק ישיר 

מיסטר ניק
בעצם הויכוח שלנו הוא האם מנדי האב או הבן שרוליק, אבל על זה ממילא אין טעם להתווכח כי לכל אדם יש הטעם האישי והחיבור  שלו לזמר זה או אחר.  כך שלעולם לא נגיע לעמק השווה בעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2012 11:56 לינק ישיר 

Misterניק כתב:

שרולי וורדיגר הוא כוכב רק בגלל אבא שלו? פחחחח... הצחקתני!
אילולא היה מב"ד אחיו, לא היה מנדי וורדיגר מתפרסם בכלל.
יש לו קול ממש-לא-מעולה-בלשון-מיעוט, נודניקי להחריד (ואני לא מדבר רק על 'תמיד בכל יום' או אפילו 'בהדרת הקודש', האחרונים שלו, שבהם הוא ממש ממש לא משהו, אלא אפילו ל'אני הולך בשמחה' הישן נושן).
מנדי הוא ממש לא גרויסע מציאה, לדעתי.

שרולי וורדיגר ניחן בקול זמיר של ממש, ומהווה תגלית של ממש במוסיקה החסידית של העשור האחרון.
להגיד שהוא כוכב בגלל אביו?! אם כבר, אז ההפך.

אני מסכים איתך לגבי שרולי, אבל חולק עליך בכל תוקף לגבי מנדל ..........

למנדי יש קול טוב מאוד, אם כי לא מצוין, והוא יודע לשיר ממש מצוין, כמו אחיו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/12/2012 19:06 לינק ישיר 

ימים אלו יהפכו לששון ולשמחה

איפה אפשר להזמין את הדיסק או הדיוידי לצפיה חוץ ממוסטלי מיוזיק? או שאין כזה אפשרות אלא רק בחנות עצמה?
כמה נראה לכם עולה הדיסק הנ"ל? והאם העלות שווה את הקניה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2012 19:47 לינק ישיר 

אני יודעת שבחנוכה היה מבצע למחזיקי ישראכרט ומכרו את הדיסק ב 40 ש"ח (!!!) ב"יפה נוף".
<איך שכחתי לעדכן פה באשכול המבצעים?!?!?!?!>

אז מסתבר שיפה נוף מחזיקים אותו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > הנה זה בא: ''קומזינג 2'' של המנגנים בחנויות • קליפ לצפיה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.