|
|
| נשלח ב-31/1/2013 00:20 |
|
| |
דיווח מקונצרט ההצדעה לאיש החזנות לוי כנס בנתניה
בס"ד
ערב טוב לחברי הפורום וצופיו הערב התקיים קונצרט חזנות אשר כולו הצדעה לעו"ד לוי כנס אשר מלאו לו היום 70 שנה עמו"ש מתוך בריאות ואושר. לוי, מקדיש מאונו רבות בעשורים האחרונים למען שאנו חובבי החזנות נוכל להנות מאירועים מגוונים ושונים ומחזנים רבים אשר דואג הוא להתפתחותם המקצועית והבימתית.
הופיעו על הבמה לפי הא"ב החזנים: שלמה גליק, צודיק גרינוולד, בנימים הלפגוט, נפתלי הרשטיק, צבי וייס, יעק ערבליך ואריימי רוט. הכנר מירל רזניק והפסנתרן והמעבד מנחם בריסטובסקי. על 40 הקולות אשר הורכבו ממקהלת "נעימות יתנו" ומקהלת "בנימין" ניצח המוזיקאי יותם סגל.
את הקונצרט פתחו המקהלות בשאו שערים של נאומברג - סולן: הראל אמיד אנא עבדא - רוזנבלט - בנימין הלפגוט עזרת אבותינו - שטרן - שלמה גליק מחול הכלייזמרים - בריסטובסקי - רזניק/בריסטובסקי אחינו כל בית ישראל - רוזנבלט - יעקב ערבליך מלוך על כל העולם - רוזנבלט - נפתלי הרשטיק הבו לה' - יותם סגל - המקהלות בניצוח יותם סגל
הרפסודה הרומנית - הכנר מיכל רזניק ומנחם בריסטובסקי אמר רבי אלעזר - אוישר - אבריימי רוט רבש"ע מלא משאלות - קוורטין - יחזקאל קלאנג הכנר מירל רזניק בכניסה צדדית לאולם לניגון סוחף... יגדל אלוקים חי - לדינו- מקהלת בנימין סולן: רוני עוזרי קהילות הקודש - מלבסקי - צבי וייס תניא - יוסי גרין - צודיק גרינוולד אבינו שבשמיים - המשתתפים יום הולדת שמח
נכחו באולם רבים אשר נמנים על מעריציו של לוי כנס, ומקפידים להופיע בכל אירוע אשר לוי הפיק וקיים במהלך השנים האחרונות, בנוסף נכחו : הרה"ר לישראל, רא"ע נתניה, מנהל מחלקת תרבות תורנית וכו'
יישר כח למפיקי האירוע : יהודה קלמן ויעקב גרודקא.
ברכת מזל טוב ללוי כנס ולרעייתו אופליה - עוד נכונו לכולם הנאה ממך ומפעולותיך הברוכות שנים רבות. יישר כח על העבר ועל העתיד.
ערב טוב יהודה
תוקן על ידי yeoda ב- 31/01/2013 00:32:47
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2013 05:56 |
|
| |
ארוע יחודי ומעולה, וכל המוסיף גורע...
איחולי מזל-טוב ואריכות ימים מתוך בריאות נחת ואושר ללוי ומשפ'
וכמובן, פירגון אדיר לכל המשתתפים בהפקת הארוע ולכל החזנים - מקהלות - נגנים וכיו"ב שתרמו חלקם להצלחת הארוע
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2013 17:25 |
|
| |
שלום תהיתי במה לפתוח את דברי האם בהרגשה הנפלאה שאפפה אותי בצאתי מן הקונצרט, או שמא בהרגשה הנפלאה בה נכנסתי וראיתי את הקהל הרב ואת ההוד וההדר בבואי לקונצרט.
הקונצרט היה מיוחד מאוד הפקה נהדרת, אם אתחיל לכתוב דיווח מפורט על כל חזן וחזן אני לא אגמור. על כן אני יתפוס כמה נקודות שמאוד ריגשו אותי מאוד התפעלתי מהזרימה שהחזן יחזקאל קלאנג נתן ברבונו של עולם של קוורטין הוא לא מתח את זה הוא נתן רגש אמירה חזנות. העזרת של אביו של חתן הבר מצווה הלא הוא החזן שלמה גליק (שבהזדמנות זו אני רוצה לאחל לו מזל"ט) אני חושב שזה אחד הבצועים הטובים ששמעתי ליצירה אם לא ה, חזן כלבבי! החזן נפתלי הרשטיק עם האמירה היפה הקול והחזנות. החזן צבי וייס בקהילות הקודש שלא ישכח והחזן אברימי רוט עם קול הקטיפה המרגש איך שהשתלב עם יצירתו הקשה של אוישר אמר רבי אלעזר ואחרון חביב המנהל המוסיקלי של הערב הרב מנחם בריסטובסקי שמדהים אותי כל פעם מחדש איך שהוא פשוט שר על הקלידים ושמחתי לשמוע את היצירות שלו ואת הלחן היפיפה מחול הכליזמרים מבוצע שוב עם הכנר מירל רזניק רציתי להודות לחזנים לרבנים לעוזרי הרבנים למארגנים של הערב למנחה בני הראל התותח יש לך עתיד! ולמפיקים יעקב גרודקא ויהודה קלמן. השם יהיה בעזרכם להתראות
ומזל טוב למר החזנות לוי כנס הגדול תרתי משמע, עד מאה ועשרים בנחת בעושר ובאושר יקי
תוקן על ידי קובי_R ב- 31/01/2013 17:26:15
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2013 19:36 |
|
| |
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 31/01/2013 19:42:43
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2013 22:13 |
|
| |

החזן יעקב יצחק רוזנפלד שלח את תמונתו לקונצרט לאחר שהוריד את הפסים.
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 08:05 |
|
| |
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 01/02/2013 08:11:13
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 10:48 |
|
| |
ראשית, יישר כח לידידי היקר יהודה קלמן על הפקה של קונצרט איכותי, מגוון ומעניין ביותר.
אזכיר בקצרה כמה מרגעי השיא של הערב החגיגי.
אב הרחמים בביצועו של החזן הנהדר צבי וייס. לא חושב ששמעתי פעם ביצוע כ"כ איכותי ומרגש. לא פחות ממושלם.
רבש"ע (קוורטין) בביצועו של קלאנג. מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מירל רזניק בכל מה שעשה. על הבמה ובתוך האולם. נגן בחסד!
צודיק גרינוולד - תניא. סוחף, קצבי, מושלם.
שאו שערים - המקהלה והסולן הנהדר הראל אמיד. ביצוע נקי ומהנה ביותר.
גם דברי הברכה שהשמיעו הרב מצגר וד"ר סובול היו מעניינים ומרגשים.
ברכותי לחתן הערב, לוי כנס היקר, ליובלו השבעים.
המשך בפעלך הברוך לתפארת החזנים והחזנות.
גם העובדה שאת הנסיעה מירושלים לנתניה עשיתי ברכב מנהלים חדש (סובארו b4 אם אתם מתעקשים לדעת...)
והקפה הטעים, תרמו בהחלט להנאתי השלמה.
שבת שלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 11:03 |
|
| |
קונצרט חזנות מעולה עם פסנתר מקהלה וחזנים בלי הרבה דיבורים!!!! החזנים היו מאה אחוז!! מקהלת נעימות יתנו כרגיל מיוחדת!!! הכוכב הגדול של הערב היה מירל רזניק האמן הכינור הבין לאומי. כאלה קונצרטים צריך בחזנות ולא רק קונצרטים שהחזנים הם הטפל ודברים אחרים העיקר!! ראו דוגמא מה זה קונצרט חזנות אמיתי!!! שאפו למפיקים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 11:24 |
|
| |
חזנות 2000
קצת דרך ארץ בבקשה...
לא מקובל עלי שתכתוב כגון דהא.
שהחזנים הם הטפל ודברים אחרים העיקר!!
תוקן על ידי ארבל45 ב- 01/02/2013 11:25:39
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 11:24 |
|
| |
ישר כוח
יברכו כל העוסקים בצרכי ציבור באמונה להנאת שוחרי החזנות.
ברכות ללוי כנס-אריכות ימים עם בריאות טובה והרבה אושר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 13:38 |
|
| |
שאפו ענק למארגנים הצמד גרודקא וקלמן על הארגון המופתי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2013 15:51 |
|
| |
הייתי בקונצרט ונהנתי מכל רגע בחוץ היה קר וגשום אבל החום שיצא מהמארגים ומהמברכים למכובדי ר' לוי השכיחו את הקור שבחוץ החזנים המקהלה ומירל רזניק היו מעולים יהודה ויעקב תמשיכו לארגן קונצרטים כאלה בעיקר בנתניה שבת שלום
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2013 09:48 |
|
| |
היו בקונצרט הרבה רגעים של חזנות מהסוג שחובבי החזנות האמיתיים אוהבים. החשוב ביותר הוא שיצאתי בתחושה טובה שכספי הלך בשביל אירוע מהנה
היה חסר לי החזן רוזנפלד שהתבשר לי שהוא כרגע במהלך נישואיו באמריקה שיהיה במזל טוב
מפתיע אותי שהחזנים עדיין לא משכילים לבחור תמיד יצירות שמתאימים להם וזה קורה בכל סוגי הקונצרטים בכל העולם. הרווח כולו של החכמים מביניהם. בקונצרטים כאלה אני רואה המשכיות לחזנות הטובה
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.
|