| נשלח ב-20/2/2013 12:04 |
|
| |
יידל ורדיגר עם אלבום חדש - א ורדיגר איד
יידל ורדיגר עם אלבום חדש.
ניתן לשמוע ב-שלאגר את השיר 'טובים מאורות' (נראה לי שזהו שמו)
הלחן והעיבוד מעולים לדעתי, אבל כל קשר בין הלחן למילים הוא מקרי בהחלט.
עם מילים מקוריות (באנגלית, כי יידל לא נשמע במיטבו בעברית) השיר היה נשמע הרבה יותר טוב.
מסכימים איתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2013 22:49 |
|
| |
הלוואי והיה לי זמן לכתוב סיקור הגון, כיאה וכיאות לאלבום שכזה.
אומר זאת בשלוש מילים: "א ווערדיגער אלבום" (=אלבום שווה)!
הרבה מוסיקה טובה, דואטים נכונים עם האנשים הנכונים. הייתי משווה אותו לאלבום האחרון של ליפא שמכיל המון איכות אך מייצא מעט מאוד לחתונות.
סו וואט? לפעמים כיף לשמוע שירים שאי אפשר לשיר אותם לבד (שקול שקול שקול שקול...)
(אגב, פסנתר, אחד השירים המעולים של יידל הוא "כולנו אחד", בעברית משובחת ביותר. תבדוק אותו).
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2013 23:34 |
|
| |
מיסטר ניק אודה ולא אבוש שלא שמעתי יותר מידי את האלבום החדש, אך האלבום הקודם לב אחד מושקע פי כמה וכמה מהאלבום הנוכחי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2013 03:14 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  | | מיסטר ניק אודה ולא אבוש שלא שמעתי יותר מידי את האלבום החדש, אך האלבום הקודם לב אחד מושקע פי כמה וכמה מהאלבום הנוכחי. |
|
כמה פעמים שמעת את האלבום החדש וכמה פעמים את הקודם?
אי אפשר לחוות דעה על אלבום לפני ששמעת אותו מס' פעמים ונתת לשירים קצת זמן 'להיספג' בך.
(נ.ב. לא לא שמעתי את שני האלבומים הנ"ל)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 21:48 |
|
| |
שנים שלושה שירים יפים השאר פחות לא והוא לא מתקרב לרמתו של לב אחד וקשה להבין את יידל הוא ידוע כאדם פרפקציוניסט בכל אופן לגבי רמת הדיסקים שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2013 00:07 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | מיסטר ניק אודה ולא אבוש שלא שמעתי יותר מידי את האלבום החדש, אך האלבום הקודם לב אחד מושקע פי כמה וכמה מהאלבום הנוכחי.
כמה פעמים שמעת את האלבום החדש וכמה פעמים את הקודם?
אי אפשר לחוות דעה על אלבום לפני ששמעת אותו מס' פעמים ונתת לשירים קצת זמן 'להיספג' בך.
(נ.ב. לא לא שמעתי את שני האלבומים הנ"ל)
|
|
מסתבר שהצדק עימך, וסתם השמצתי לחינם, ואכן משמיעת הדיסק כמה וכמה פעמים נראה שחומר איכותי לפנינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2013 00:36 |
|
| |
שמח לשמוע :)
|
|
|
|