בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח,‏ יום כיפור קטן -תל אביב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/3/2013 17:39 לינק ישיר 
דיווח,‏ יום כיפור קטן -תל אביב

לא בנקל הוא לכתוב דיווחים מתפילות במיוחד כשאיני רגיל בזה,‏ אני מרגיש חובה לעשות זאת כשאחרים נחים.
הגעתי אל בית הכנסת כמה דקות לאחר תחילת מנחה ,‏ הפקקים התל אביבים לא הניחו לי למרות רצוני לבוא אל בית השם.‏ החזן אדלר על עמוד התפילה עם כובע מכובד לראשו ובטלית כשהמקהלה עומדת במקום הנבנה במיוחד למקהלה,‏ מקהלה צעירה עם מנצח כריזמטי שמח שמבצעים חזנות כמבינים לכל דבר.‏ ‏
על ‏ פני החזן והמנצח ניתן היה לראות שהם הגיעו מוכנים לאירוע לאחר חזרות ועבודה,‏ הכל היה מתואם ומסודר הכל בהסכמה הדדית.
החזן אדלר ביצע מספר יצירות חזנות חלקם המקהלה עמדה עם תווים חלקם היו ללא תווים ,‏ מה שנקרא בפינו אילתורים חזניים בתמיכת המקהלה
בין ‏ היצירות ‏ שמענו ‏ את ‏ רצה ‏ השכיבנו ‏ רבונו ‏ של ‏ עולם ‏ אשר ‏ בדברו .
בית הכנסת היה מקושט כולו לכבוד חתונה שהתקיימה לאחר התפילה,
ניתן היה לראות באולם חזנים ואנשי חזנות רבים ביניהם מר עקיבא צימרמן מר נאמן המנכ"ל
יצאתי מלא סיפוק מתפילה חזנית מרעננת שתושבי גוש דן שאינם אורחי קבע בבית הכנסת הגדול בירושלים זוכים לשמוע פעם בשנה.‏ ‏
שלמי תודה לכל מי שעוסקים בצרכי ציבור באמונה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2013 18:39 לינק ישיר 
רבונו של עולם לולי חטאנו מאת הר"ר חיים אדלר

www.youtube.com/watch?v=iaBz-xeyGco

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2013 19:00 לינק ישיר 

ברקע ההכנות ל"סעודת ראש חודש"

בעזרת השם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2013 07:15 לינק ישיר 

לולי חטאנו ביצוע שובה לב אני מביא ציטוט של אחת התגובות ביוטיוב. המקהלה ממצה את עצמה באופן מעורר כבוד.

Bravo to the choirmaster᥿ - really responsive to the Chazan. Considering he has no real basses in this choir, he is getting a really great sound from them

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2013 09:05 לינק ישיר 
החזן הרב אדלר חיים והמקהלה במייטבם

ברקע הכנות לחתונה שנערכה לאחר התפילה.
בתוך בית הכנסת תפילה  מלאת רגש של החזן ובעל התפילה המעולה רבי חיים אדלר.
המקהלה מוזיקלית מאד בנצוחו של המנצחשוורץ ומעל לכל ביצוע מבריק של ""השכיבנו" של סקונדה
חג שמח וכשר. ישר כוח לעוסקים בצרכי ציבור באמונה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח,‏ יום כיפור קטן -תל אביב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext