|
|
| נשלח ב-18/4/2013 20:11 |
|
| |
אלי גרסטנר כל הכבוד איזה לחן מדהים!!!
וזה הולך ככה:
ויציל אוי נפשויתינו אוי מין השועות הרעות....
אוי ויציל אוי נפשויתינו אוי מין השועות הורועות...
אוי ויציל אוי נפשויתינו אוי מן השעות הרעות.....
אוי ויציל אוי נפשויתנוי אוי מן השעות הרעות..... . אוי ויציל אוי נפשויתנוי אוי מן השעות הרעות.....
אוי ויציל אוי נפשויתנוי אוי מן השעות הרעות.....
בהחלט לחן מדהים ומרגש.....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2013 00:21 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-28/4/2013 17:40 |
|
| |
?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2013 13:47 |
|
| |
קצת_שמחה היקר, הגזמת ולא מעט! החזרה על החלק בפסוק 'ויצל נפשותינו מן השעות הרעות' מתבצעת 4 פעמים, שזה סביר ביותר ולא 200 כמו שכתבת.
אבלמה אני מתעסקת בקטנות? הרי המוזיקה החרדית היא על- הפנים והחילונית כמה רמות מעל, נכון??? ממש לא בר השוואה בכלל....
אז הבה נבחן את המילים של השיר הבא:
אני רוצה ללכת לים סתם כי בא לי לשכב על החול החם לא לחשוב יותר מדי להביט בציפורים אולי
עמוק מאדדדדד! נכון???? בהחלט לחן מדהים ומרגש!!! וזה עוד של זמרת שהיא מנטורית ב The Voice.... מחייב המציאות שהיא מוזיקאת דגולה ומחוננת, לא??
תוקן על ידי whisper_s ב- 04/06/2013 13:47:52
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2014 09:40 |
|
| |
| whisper_s כתב: |  | קצת_שמחה היקר, הגזמת ולא מעט! החזרה על החלק בפסוק 'ויצל נפשותינו מן השעות הרעות' מתבצעת 4 פעמים, שזה סביר ביותר ולא 200 כמו שכתבת.
אבלמה אני מתעסקת בקטנות? הרי המוזיקה החרדית היא על- הפנים והחילונית כמה רמות מעל, נכון??? ממש לא בר השוואה בכלל....
אז הבה נבחן את המילים של השיר הבא:
אני רוצה ללכת לים סתם כי בא לי לשכב על החול החם לא לחשוב יותר מדי להביט בציפורים אולי
עמוק מאדדדדד! נכון???? בהחלט לחן מדהים ומרגש!!! וזה עוד של זמרת שהיא מנטורית ב The Voice.... מחייב המציאות שהיא מוזיקאת דגולה ומחוננת, לא??
תוקן על ידי whisper_s ב- 04/06/2013 13:47:52 |
|
לא בהכרח, יש גם במוזיקה החילונית לא מציאות בכלל..
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.
|