בית פורומים פשוט מוזיקה

לא יודע איזה כותרת לשים, תקראו בפנים ותגיבו כפי הבנתכם...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2013 01:56 לינק ישיר 
לא יודע איזה כותרת לשים, תקראו בפנים ותגיבו כפי הבנתכם...

א: חשבתי שאחרי ספירת העומר יהיה מפל של דיסקים חדשים אבל לא, זה לא קרה.
ב: כבר כ"כ הרבה זמן שלא יצא שיר חדש כמו "וזכיני" או "כי הירבית" שבכל בית או שמחה שרים אותם, וכן כבר קצת נמאס מהם אחרי כ"כ הרבה זמן אבל אין תחליף...
ג: זמרים, תפסיקו לחשוב שרק אם הוצאתם כמעט 100 אלף דולר על דיסק אז שווה להוציא אותו, אפשר לעשות דברים ברמה גם ברבע מזה, וגם בפחות, ממילא 95% מאלו ששומעים לא מבינים בניואנסים והדקויות שהכנסתם בעיבוד וכדו', וה 5% שכן מבינים תמיד יהיו להם הערות... אז במקום לעשות בכסף הזה 12\10 שירים, תעשו בכסף הזה 50\40 שירים ככה יש יותר סיכוי שיצא שיר טוב שיתפוס ויפרסם אותכם.
ד: נראה לי שסעיפים א' ב' במידה מסויימת קשורים לג'... אז לעבודה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2013 02:49 לינק ישיר 

מוסיקאלי כתב:

ג: זמרים, תפסיקו לחשוב שרק אם הוצאתם כמעט 100 אלף דולר על דיסק אז שווה להוציא אותו

הבעיה היא שחלק גדול מהקהל שצורך את המוזיקה החסידית מעריך את המוזיקה לפי כמות הכסף שהוציאו עליה.

באמת אני חושב שהזמרים צריכים לקחת יוזמה ולהוציא אלבומים עם תוכן איכותי, בדגש על התוכן, בלי לדאוג למקהלות גדולות, הקלטות של תזמורות סימפונית בחו"ל ולקיחת נגני מותג רק לשם המותג ( רק כדי שהם יוכלו להגיד שסינגולדה ניגן להם וכו'... יש המון המון נגנים טובים וצריך לתת גם להם צ'אנס להוכיח את עצמם)

עושר ההפקה הוא לא מדד לאיכות המוזיקה כמו שכמות הפיקסלים במצלמה לא קובעת את איכות התמונה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2013 09:38 לינק ישיר 
גם אני חושבת! איפה הימים ששוואקי

היה מוציא כל שבועיים שיר מדהים חדש? לילדים שלי מאס כבר לשמוע מה מה מה....

-------------------------------------------
תא צילום לאירועים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2013 13:47 לינק ישיר 

הרגת אותי עם הכותרת שלך, מוסיקאלי 

מוסיקאלי כתב:
 95% מאלו ששומעים לא מבינים בניואנסים והדקויות שהכנסתם בעיבוד וכדו', וה 5% שכן מבינים תמיד יהיו להם הערות...

אפשר לעשות הפקות מעולות גם בתקציב קטן יחסית. כמו שפסנתר אמר, הרבה זה סתם בשביל המותג, שהוא אמנם מעולה - אבל לא המעולה היחיד. באיכות עצמה - זה לא רעיון טוב להוריד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2013 13:56 לינק ישיר 

פסנתר_כנף כתב:

הבעיה היא שחלק גדול מהקהל שצורך את המוזיקה החסידית מעריך את המוזיקה לפי כמות הכסף שהוציאו עליה.
אולי השאלה שלי מטופשת... אבל מאיפה אנשים שלא מעורבים בהפקה יודעים כמה כסף הושקע בה? ואת מי זה בעצם מעניין? אנשים מן השורה, אני מתכוונת.

יש המון המון נגנים טובים וצריך לתת גם להם צ'אנס להוכיח את עצמם.
כל כך נכון - - -

עושר ההפקה הוא לא מדד לאיכות המוזיקה כמו שכמות הפיקסלים במצלמה לא קובעת את איכות התמונה.
משפט לפנתיאון.

פורום_פרחי_מיאמי_החדש

קומו, אוהדים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2013 12:40 לינק ישיר 

אידי כתב:

אולי השאלה שלי מטופשת... אבל מאיפה אנשים שלא מעורבים בהפקה יודעים כמה כסף הושקע בה? ואת מי זה בעצם מעניין? אנשים מן השורה, אני מתכוונת.

יכולים להעריך לפי שמות וכמות הנגנים, שמות של מלחינים ומעבדים מוכרים וכו'...
שמת פעם לב לכמות הנגנים המטורפת שיש בהופעות של שוואקי בארץ?
(ב-2008 - 50 נגנים, ובהיכל נוקיה לאחרונה - 160 (!!) נגנים)
זה חסר פרופורציה לחלוטין. אנשים מחפשים את ההמוניות הזאת משום מה.
אפקט העדר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2013 22:48 לינק ישיר 

וכמות הנגנים באמת לא היתה ערובה לאיכות המוזיקה שהיתה שם...
אתה רוצה להגיד לי שלאנשים באמת אכפת הכסף דווקא? או שהם סתם מחפשים שמות מוכרים, והשמות המוכרים פשוט עולים הרבה כסף? (אוח, סוג של אפקט הביצה והתרנגולת.)
מצד שני, הסימפונית בדיסקים של הלפגוט פשוט עושה את העבודה הכי טוב שרק יכול להיות. אף הרכב זול לא היה יכול לעשות את מה שהם עשו.
נקודה נוספת שראוי לתת עליה את הדעת - זה בידי מי מפקידים את ההרכב היקר...  חבל לתת למלגזנים לשנע חבילות יהלומים.

פורום_פרחי_מיאמי_החדש

קומו, אוהדים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2013 19:18 לינק ישיר 

אנשים רוצים לשמוע דיסק "מושקע"  נקודה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/5/2013 23:08 לינק ישיר 

סטריאו אני מתנגדת, תחשו רגע על הדיסקים של "לחיים" משם באים רב הלהיטים, והם מושמעים כמעט בכל בית לא משנה חסידי/לטאי, ונראה לך שהם משקיעים בזה את אותה הכמות ששוואקי השקיע במופע שלו האחרון?

אין כמו MBC בעולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2013 00:51 לינק ישיר 

סטריאו כתב:
אנשים רוצים לשמוע דיסק "מושקע"  נקודה!

מי שרוצה זה בעיקר מי שמבין. אבל מה שאני אומר זה שלא צריך להשקיע 100 אלף דולר בשביל דיסק מושקע, אפשר לעשות את זה גם ב - 25 אלף דולר ! כן עם כלים חיים ועם הנגנים הידועים שחתומים על הדיסקים.
כשהייתי באולפן לפני חצי שנה עם זה שעבדתי איתו על השיר שפרסמתי פה בזמנו, שמעתי במו אוזני שהוא קיבל הצעה לעשות שיר קומפלט עם נגנים חיים וכל מה שצריך כולל עיבודים וכו' בעלות של 8000 אלף ש"ח תכפיל בעשר ותחלק בשער הדולר הגעת  ל 22 אלף דולר (ועיגלתי כלפי מעלה..) 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > לא יודע איזה כותרת לשים, תקראו בפנים ותגיבו כפי הבנתכם...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext