| נשלח ב-30/5/2013 12:57 |
|
| |
רעיונות לדואטים של זמרים חרדים\חילונים
משהו סטייל אברהם פריד עם רמי קלינשטיין... זה די חשוב לי למטרה מסוימת.. משהו שיעניין ציבור חילוני
תודה מראש!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2013 01:05 |
|
| |
כמה רעיונות, חלקם מציאותיים וחלקם פחות:
גד אלבז עם עידן רייכל חיים ישראל עם משה פרץ מרדכי בן דוד עם שלמה ארצי יונתן רזאל עם נתן גושן בן סנוף עם קובי אפללו
(וגם ליפא עם אביב גפן. הייתי חייב ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2013 15:56 |
|
| |
חחח... פסנתר - לייק! ליפא ואביב גפן זה שילוב בלתי אפשרי... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2013 16:48 |
|
| |
אברהם פריד ויהורם גאון הולך טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2013 23:10 |
|
| |
סטריאו - לייק גדול! 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2013 00:37 |
|
| |
פסנתר: מ.ב.ד ושלמה ארצי זה דבר שהיה במציאות ! היה לי פעם "קלטת" (כן זה היה מזמן..) מערב שעשו לילדים חולים באיזה בית פרטי ששניהם היו בו ושרו ביחד את השיר "לא אמות כי אחיה" ומה אומר מ.ב.ד הכניס אותו בכיס הקטן... ההבדל בינהם היה שמים וארץ, וזאת למרות שבציבור החילוני אין שני לו בצורת ההגשה, אם שלמה היה מוציא דיסק חסידי לא נראה לי שהיה מוכר דיסק אחד.. הם שרו גם כל העולם כלו גשר צר שזה שיר יחסית עממי וגם שם א"א היה להשוות בינהם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2013 21:27 |
|
| |
| מוסיקאלי כתב: |  | פסנתר: מ.ב.ד ושלמה ארצי זה דבר שהיה במציאות ! היה לי פעם "קלטת" (כן זה היה מזמן..) מערב שעשו לילדים חולים באיזה בית פרטי ששניהם היו בו ושרו ביחד את השיר "לא אמות כי אחיה" ומה אומר מ.ב.ד הכניס אותו בכיס הקטן... ההבדל בינהם היה שמים וארץ, וזאת למרות שבציבור החילוני אין שני לו בצורת ההגשה, אם שלמה היה מוציא דיסק חסידי לא נראה לי שהיה מוכר דיסק אחד.. הם שרו גם כל העולם כלו גשר צר שזה שיר יחסית עממי וגם שם א"א היה להשוות בינהם. |
|
שמעתי על זה , נראה לי זה היה בזכרון מנחם .
שיר להאזנה : מרדכי בן דוד בדואט עם שלמה ארצי :כאן (כנראה באותו אירוע)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 02:08 |
|
| |
דווקא רייכל עם ליפא יכול להיות מוצלח, שני גאונים 'שרוטים' משהו, או עם יצחק פוקס (מנסה לדמיין את פוקס שר את "ממעמקים" של רייכל, או את רייכל שר את "עננו" של פוקס)... ארצי עם מב"ד, כמובן, או אולי יוסי גרין... עמיר בניון עם פריד - כל כך מנוגד שנשמע מאתגר... (אלו הם שלושת האמנים החילוניים שלדעתי יש בהם הרבה יותר משמץ של גאונות ועומק)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2013 13:39 |
|
| |
מיסטר ניק, למיטב ידיעתי עמיר בניון דתי... חילוני לשעבר.
|
|
|
|
|