| נשלח ב-21/6/2013 12:26 |
|
| |
חזן גדול שקצת נשכח מהתודעה של חובבי החזנות
* xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <*
|
|
| נשלח ב-21/6/2013 12:28 |
|
| |
בסוף הסרטון רואים אותו עם מורו ורבו החזן משה גנשוף
|
|
| נשלח ב-23/6/2013 10:23 |
|
| |
משהו!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 15:26 |
|
| |
אכן, לחזן אלברטו מזרחי היתה קריירה יפה, כולל כמה הופעות משובחות בקונצרטים של יובל. בזמנו אפילו זכה לכינוי - פברוטי היהודי. אני מקוה שלא רק בגלל הדמיון בנפח ובמשקל... ממש חבל שקרה לו, מה שקורה להרבה טנורים צעירים יחסית, הוא איבד את "זה". הטכניקה הלכה ונעשתה קשה, הוא נאלץ "לקחת" את הגבוהים בצעקות אדירות, ולעתים זה נשמע מאד צורם. כנראה שזו הסיבה שכבר כמה שנים טובות לא ראינו אותו כאן בארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 17:36 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 20:39 |
|
| |
לר' משה ידידי! א. העלית פעמיים את הקטע מברלין... ב. טרם זכיתי להכיר חזן שסירב להופיע בארץ... יהיה עסוק ככל שיהיה. ג. האם זה מה שמצאת אצל אלברטו מזרחי? אם כן, זה אומר דרשני. קטע סולו קצר שכל טנור ממוצע במקהלת חזנים חובבים יכול לבצע... ואפילו בלי לטעות במילים (אלברטו שר - ה' אהבתי מעון קודשך...) אגב, בלבול במילים רק מלמד על הלחץ בו מצוי החזן. ד. אשמח מאד לשמוע יצירת חזנות רצינית, אותה מבצע אלברטו מזרחי בשנתיים-שלש האחרונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 20:42 |
|
| |
רוני צר לי לאכזב אותך, נכון שהחזן מזרחי כמו מרבית החזנים בני גילו - לא תמיד בשיאו אבל במרבית המקרים ניתן לשמוע ממנו את מה שרוב רובם של החזנים לא ילמדו לעולם אמירה חזנית שיש למעטים בעולם אם בכלל לגבי ההופעות בארץ, אתה באמת רוצה רשימה של חזנים שלא רוצים להופיע בארץ, בעיקר בגלל שנכוו עם אי אילו מארגנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 22:38 |
|
| |
בלבול במילים יכול להצביע באותה מידה על אדישות וחוסר ריכוז מסוג אחר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2013 08:33 |
|
| |
לקורא ומגיב. א. לא מבין למה אתה חושב שאכזבת אותי. אהבתי מאד לשמוע את אלברטו מזרחי בשנותיו היפות. רק ציינתי את העובדה המצערת על הירידה התלולה שחלה בכושרו. ב. יש בארץ לא מעט אנשים/גורמים/עמותות שעוסקים בהפקה ובארגון של קונצרטים לחזנות ומוסיקה יהודית בכלל. אתה רוצה להגיד לי שיש חזנים שניכוו מכל הגורמים הנ"ל, ולכן החליטו שלא להופיע יותר בארץ? לא קונה את זה. ג. לעצם העניין, אני מבקש שוב, אם מישהו יכול להעלות יצירה בביצוע אלברטו, מהתקופה האחרונה - אודה לו מאד. אשמח להיווכח שהוא עדיין בכושר.
שבת שלום ובשורות טובות!
|
|
|
|
|