בית פורומים פשוט מוזיקה

החל מהערב בקול חי: "השירים שאהבנו"!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2013 22:25 לינק ישיר 

אני לא ידעתי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2013 15:19 לינק ישיר 

חברים יקרים אני שמח לבשר לכם כי התוכנית "השירים שאהבנו" בהפקת עבדכם הנאמן - המשודרת ב'קול חי' מידי ערב בשעה שש, מתרחבת ומתמסדת ומהיום תוגש גם ע"י אישי ציבור, אחמי"ם, פוליטיקאים, ואנשי תקשורת מכל גווני הקשת...אתם מוזמנים להאזין ולהתחבר בתדרים 93 ו-92.8 fm, והערב עם עו"ד דוד זעירא (מודז'יץ), האזנה ערבה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2013 10:25 לינק ישיר 

פסנתר_כנף כתב:
זה אכן דוד קליגר המפורסם :)
הדבר ידוע לכולם, וזה לא אאוטינג, נכון קליגר?

אכן כן! (אין לי מה להסתיר)

גם הערב בקול חי וכמידי ערב בשעה שש, תשודר התוכנית "השירים שאהבנו" - אומנים ואישי ציבור מכל גווני הקשת מגישים שעה של שירים אהובים...אתם מוזמנים להאזין ולהתחבר בתדרים 93 ו-92.8 fm, והערב עם המלחין והיוצר הדגול גדעון לוין, האזנה ערבה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/8/2013 17:36 לינק ישיר 

גם הערב בקול חי וכמידי ערב בשעה שש, תשודר התוכנית "השירים שאהבנו" - אומנים ואישי ציבור מכל גווני הקשת מגישים שעה של שירים אהובים...אתם מוזמנים להאזין ולהתחבר בתדרים 93 ו-92.8 fm, והערב עם הגיטריסט והיוצר אריק שחר (גיטריק), האזנה ערבה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2013 00:10 לינק ישיר 

מחר בהגשת המלחין והתמלילן שמואל יונה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > החל מהערב בקול חי: "השירים שאהבנו"!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.