בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

סליחות ראשונות בבית הכנסת סט' ג'ונס ווד לונדון - משה השל עם מקהלת "נעימה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/9/2013 15:36 לינק ישיר 
סליחות ראשונות בבית הכנסת סט' ג'ונס ווד לונדון - משה השל עם מקהלת "נעימה"

יצא לי להיות בלונדון השנה לסליחות ראשונות והחלטתי ללכת לסליחות אצל משה השל, ששנים רציתי לשמוע אותו "לפני העמוד". לא התאכזבתי! על אף יכולותיו האדירות, לא היה זה קונצרט חזנות אלא חווית תפילה מושלמת. המקהלה היתה מעולה, ולא ניסו להפוך את עצמם לעיקר. הנוסח היה מרגש באופן יוצא דופן - אמרו לי אנשים משם שהוא קבוע, ולא משתנה כלל משנה לשנה! יש לו ציבור קבוע מכל רחבי לונדון היהודית שבאים להתפלל אתו סליחוטת ראשונות כבר מעל לעשור. בפעם הראשונה שאני זוכר, מצאתי את עצמי אומר את הקטעים ה"שקטים" יותר מהר מהחזן (ואני מעיד על עצמי שאני מתפלל לאט ...)ץ פשוט מדובר בבן תורה אמיתי, ולא "showman".

אינני מומחה לזיהוי יצירות, אבל הסליחה "איך נפתח פה לפניך", שהוא ניגן מתחילתו ועד סופו היה מרגש עד דמעות.

כמעט שעתיים של תפילה נטו!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2013 16:23 לינק ישיר 

הוא חזן מדהים, זכיתי לשמוע אותו בתפילת שבת אחת מהטובות בחיי. ומקווה שיהיו עוד תפילות רבות בארץ הקודש 
אשריך שזכית,
האם יש בידך הקלטות מהתפילה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2013 18:26 לינק ישיר 

כנראה הם מעלים כעת את הסליחות לאתר שלהם  http://www.neimah.com/  שהוא כרגע אינו נגיש.

בעזרת השם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2013 19:09 לינק ישיר 

הקלטתי את הכל (קול בלבד, בלי תמונות) וזה יצא יפה מאוד אבל אני בתהליך של הוצאת כל החלקים השקטים ולפי עומס העבודה אצלי אינני יודע מתי אצליח לגמור ... אבל ראיתי שיש באתר הקלטה של סליחות 2008 - כנראה שזה מאוד דומה לפי מה שאמרו לי שם (וכתבתי למעלה).

תוקן על ידי mikebg ב- 03/09/2013 19:08:15

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > סליחות ראשונות בבית הכנסת סט' ג'ונס ווד לונדון - משה השל עם מקהלת "נעימה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext