בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הפרחים הנוכחיים, ונוכחות. (מה זה בעצם?)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/12/2016 15:44 לינק ישיר 

לכאורה יש שתי סוגים של נוכחות, יש ילד שבולט בעצם טבעו בכל מקום שהוא יהיה בכיתה/רחוב וכו' כמו יושי בנדר
ויש כאלה שבולטים רק משום הופעתם הבימתית החמודה/פעילה כמו ג'רמי
אגב למאיר סילברברג אני דווקא שמתי לב היטב, אולי בגלל שהוא נראה הכי חרדי במקהלה... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2016 16:29 לינק ישיר 

נכון.
אני לא חושבת שאתה צודק בקשר למאיר. גם האחים ג'ייקובסון היו מאוד חרדים, ויש עוד הרבה.(יאיר קניג, אהרון שלןם קאהן, שרולי רובין ...וכו)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2016 22:19 לינק ישיר 

(מיאמוש - איך שכחת את יהודה גורקין?!)
בכלל, ביבא יש הרבה ילדים חרדים, אבל זה כבר נושא אחר.
ניורק - איך הנוכחות של הילדים קשורה לירחמיאל? 

יש כל מיני סוגים של נוכחות...
קחו לדוגמא את מרדכי שפירא ב'מיאמי בירושלים', הוא לא קיבל שום סולו אבל אי אפשר לפספס אותו. לעומתו, אלי סנכרייך ודוד קסטנבוים קיבלו יותר סולואים ודי נבלעו בין דפי ההיסטוריה.
שנעשה חידון נוכחות?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2016 23:41 לינק ישיר 

כתבתי מה שזכרתי באותו רגע:)
משום מה, בתקופת יבוא הרבה זוכרים דווקא את הילדים מבתים פחות חרדיים.(וזה סה"כ, בגדול, 2 משפחות)

מוזמנת לעשות:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/12/2016 02:41 לינק ישיר 

שירה בקשר לשאלתך על תגובתי איך נוכחות הילדים קשורה לירחמיאל, אז הדגשתי שבגדול נוכחות קשורה לאופי לקחתי את הנושא לאפיק רחב יותר ואמרתי שהמקהלה באופן כללי פחות נוכחת כעת מפעם וזה כן קשור לירחמיאל גם כי הזדקן ואין מה לעשות כשצעירים יש יותר חדשנות מרץ וכו, וגם כי פחות מאמין ביכולות של המקהלה שלו כיום בתחרות הזמרים שלא נגמרת, ואני חושב ונראה לי שככה כולם כאן חושבים שירחמיאל כן יכול להצליח יותר ובגדול, בואו לא נשכח שמקהלות אין הרבה ב"ה כמו זמרים.. כך זה לדעתי בכל אופן, אני רוצה אם כבר להוסיף משהו שיש גם מקהלות שהיו שם בהרכב יותר ילדים דומיננטיים וזה גם הופך את המקהלה הזו למשהו נוכח יותר... דוגמא? יבוא, רווח, מיאמי 5..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2016 19:57 לינק ישיר 

ברור שהשוק המוזיקאלי נהיה הרבה יותר מורכב וברור שפעם הוא היה יותר צעיר ,
אבל עדיין, הוא פעיל מאוד ב"ה, הנה קיבלנו סוף סוף DVD חדש ומקהלת האחדות זה פרוייקט שרק ירחמיאל מסוגל להקים.
מאמין או לא מאמין, פרחי מיאמי היא המקהלה הכי פעילה בשנים האחרונות, תקנו אותי אם אני טועה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הפרחים הנוכחיים, ונוכחות. (מה זה בעצם?)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.