|
|
| נשלח ב-5/12/2013 22:58 |
|
| |
מלא משוהים!! 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2013 00:11 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 22:48 |
|
| |
|
| נשלח ב-21/7/2016 23:47 |
|
| |
נראה לי שזה האשכול השני שמוקפץ השבוע בגלל הודעה שלי, והשלישי בכלל... מקפיצת אשכולות סדרתית.
קודם כל - מה התלבושת עושה לנו? תלבושת מגדירה את התקופה.
נכון שאומרים 'אט אט' ישר עולה תמונה עם חליפות לבנות. מי לה' אלי - חליפות ועניבות לא זהות. יבא - חולצות אדום-כסוף, משיח - עניבה אדומה. רווח - עניבה שחור לבן, מיאמי 26 - חולצות ליצן (זו באמת תלבושת הזויה, ומה שיותר הזוי שזו הייתה התלבושת הראשונה שראיתי ובכל זאת התחלתי לראות מיאמי). מיאמי 25 - אפודות ירוקות נוצצות. מיאמי בירושלים - אפודות חצי שחור חצי אדום. אפשר להמשיך ואפשר להתווכח על הרשימה הזו, אבל זה הרעיון.
אני הכי אוהבת את החגורה הצבעונית עם הפפיון התואם (מה שהם לבשו בהופעה בארץ בע"א בצהוב ומיאמי מזרח - בסגול). מצד אחד סולידי מצד שני צבעוני.
באופן כללי, אני חושבת שהתלבושות של מיאמי בסדר, פה ושם יש יוצאי דופן... אבל אני מעדיפה תלבושות משתנות מאשר תלבושת קבועה (תראו לעצמכם שהם היו נשארים עם תלבושת מלפני 25 שנה ).
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2016 20:09 |
|
| |
אין ספק שאומרים מקהלה מתכוונים להרבה ילדים יחד שהם יחד וזה נורא מתבטא בלבוש האחיד, אבל... דווקא אהבתי את הלבוש בהופעות של המחזור של השנתיים האחרונות חולצות צבעוניות כל אחד צבע ערך, זה מאוד יפה. גם אהבתי את התלבושות במי לה אלי - מיאמי קונצרט, תלבושות שאני לא אוהב זה תלבושות תינוקיות קצת שילד רגיל לא ילך איתם סתם בחגים ושבתות, כל מיני חליפות של קוסמים. חגורות על הבטן הבדים העבים האלה גם מאוד אהבתי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2016 13:34 |
|
| |
אני בד"כ אוהבת את כל סוגי הלבוש.. גם אם זה תלבושת ליצנים וכד'- יש בזה משהו קיטשי וחמוד,זה מקהלת ילדים וזה יפה הגיוון (ולא רק חליפות שחורות ועניבה ) חוץ מהחליפות הלבנות שכמו שכתבו כאן, זה מזכיר את פרחי ירושלים.(לא שאני מכירה אותם, אבל מעלה לי קונוטציה של משהו פחות חרדי,זאת ההרגשה שלי..) אגב, מעניין אם יש לירחמיאל מחסן תלבושות. אמור להיות לו כמה מאות של בגדים מכל השנים..(אלא אם כן אלו תלבושןת מהשכרה, מה שלא כ"כ נראה לי..) ותכל'ס, אפשר גם למחזר תלבושות. (במקום ללבוש רק 2 בהופעה אחת..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-2/8/2016 19:28 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | אין ספק שאומרים מקהלה מתכוונים להרבה ילדים יחד שהם יחד וזה נורא מתבטא בלבוש האחיד, אבל... דווקא אהבתי את הלבוש בהופעות של המחזור של השנתיים האחרונות חולצות צבעוניות כל אחד צבע ערך, זה מאוד יפה. גם אני אהבתי את זה, נכון שכל אחד לבש חולצה בצבע אחר, אבל זה עדיין תלבושת אחידה. (הפתיע אותי לראות שגם 'אידיש נחת' עשו משהו בסגנון...).גם אהבתי את התלבושות במי לה אלי - מיאמי קונצרט, תלבושות שאני לא אוהב זה תלבושות תינוקיות קצת שילד רגיל לא ילך איתם סתם בחגים ושבתות, כל מיני חליפות של קוסמים. למה הכוונה 'חליפות של קוסמים'? איפה הם לובשים דבר כזה?חגורות על הבטן הבדים העבים האלה גם מאוד אהבתי. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2016 20:09 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | אני בד"כ אוהבת את כל סוגי הלבוש.. גם אם זה תלבושת ליצנים וכד'- יש בזה משהו קיטשי וחמוד,זה מקהלת ילדים וזה יפה הגיוון (ולא רק חליפות שחורות ועניבה ) וכאן את יוצאת נגד כל אלו שכתבו שהכי טוב חולצה לבנה ועניבה... בתלבושת ליצנים אהבתי את החגורה הצהובה, היה בזה משהו חמוד. מה שהכי לא מסתדר לי בעין זה חליפה על תלבושת צבעונית, כאילו שיש כלל שחליפה לובשים על חולצה לבנה עם עניבה או משהו אחר סולידי.חוץ מהחליפות הלבנות שכמו שכתבו כאן, זה מזכיר את פרחי ירושלים.(לא שאני מכירה אותם, אבל מעלה לי קונוטציה של משהו פחות חרדי,זאת ההרגשה שלי..) הבעיה עם החליפות הלבנות שהגזרה שלהן לא החמיאה להרבה ילדים.אגב,מעניין אם יש לירחמיאל מחסן תלבושות. אמור להיות לו כמה מאות של בגדים מכל השנים..(אלא אם כן אלו תלבושות מהשכרה, מה שלא כ"כ נראה לי..) באמת מעניין מה עושים עם התלבושות. ותכל'ס, אפשר גם למחזר תלבושות. (במקום ללבוש רק 2 בהופעה אחת..) אבל אז זה הורס לי את הפרשנות :) מה שכן, במיאמי 26 הם השתמשו בתלבושות ישנות. ובמיאמי 25 היה שיר שבו כל ילד לבש תלבושת אחרת מתוך מאגר התלבושות. ברוב ההופעות לבשו 3 תלבושות, רק בשנתיים האחרונות הם ירדו ל-2 וזה באמת חבל.נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2016 23:31 |
|
| |
היה תלבושת של קוסמים במיאמי 1993 מן השמים. הם לבשו מכנסיים לבנים וכובע פסים אדום לבן ומקל..ממש מזכיר קוסמים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-11/8/2016 14:32 |
|
| |
היה גם תלבושת של מלחים (שורה ראשונה) ותלבושת של רב חובל (שורה שניה) נראה לי בפרחי מיאמי פוגשים את פרחי טורונטו.
מחזיר אותי להשוואה עם פרחי לונדון וצליל וזמר, כאילו הייתה שם תחרות מי לובש יותר מצועצע.
ואני חושבת שילד ששר במקהלה צריך להראות מכובד, אבל לא בטוח שתלבושת לבית כנסת זה הקריטריון.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2016 14:51 |
|
| |
|
|