|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:22 |
|
| |
ברור שזו האמת הקטע הוא שזה הולך ככה, עדיך כל בשר יבואו תכלס מה שקורה זה שאנו רואים שהחרדים לדבר ה' הם המיעוט שקיים, אז איך זה יתכן? אלא שכולם רוצים אמת כך ה' ברא את הנשמה שלנו ושל כל אחד שנברא, הבעיה היא שאנשים מפחדים מהאמת הזאת ומנסים לשכנע את עצמם שהאמת שהם גילו היא האמת האמיתית, אבל הנשמה לא נותנת להם! הנשמה יודעת מה האמת האמיתית, והיא חושקת לה, וכשהיא שומעת את המוזיקה היהודית האמיתית, ולא הג'אז והפופ וכל הדברים של סגנונות שונים ומשונים, היא ממשיכה ונמשכת אליה בצורה אוטומטית וטבעית. הגרים הלו הם אלו שעושים משהו כשהם מרגישים שהנשמה מצאה קצת מנוחה וחוקרים יותר לעומק מה קרה מה גרם לזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:29 |
|
| |
| SHIROH כתב: |  | ברור שזו האמת הקטע הוא שזה הולך ככה, עדיך כל בשר יבואו תכלס מה שקורה זה שאנו רואים שהחרדים לדבר ה' הם המיעוט שקיים, אז איך זה יתכן? אלא שכולם רוצים אמת כך ה' ברא את הנשמה שלנו ושל כל אחד שנברא, הבעיה היא שאנשים מפחדים מהאמת הזאת ומנסים לשכנע את עצמם שהאמת שהם גילו היא האמת האמיתית, אבל הנשמה לא נותנת להם! בדיוק! זה הניצוץ שעליו אני מדברת. אם אתה לא חושק בזה בכלל משמע שזה לא קיים אצלך! הנשמה יודעת מה האמת האמיתית, והיא חושקת לה, וכשהיא שומעת את המוזיקה היהודית האמיתית, ולא הג'אז והפופ וכל הדברים של סגנונות שונים ומשונים, היא ממשיכה ונמשכת אליה בצורה אוטומטית וטבעית. הגרים הלו הם אלו שעושים משהו כשהם מרגישים שהנשמה מצאה קצת מנוחה וחוקרים יותר לעומק מה קרה מה גרם לזה. |
|
לפי מה שאני מבינה, את בעצם אומרת את מה שאני אמרתי. אפשר לשייך את זה לשירה ולכל דבר אחר. יש את הנקודה ואותה צריך לפתח. אם אין לך את הנקודה, אין לך מה לפתח.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:31 |
|
| |
מה שאני אומרת זה אילו שיש להם משיכה זה לא מחייב שיתגיירו, אלו שיתגיירו זה אלו שיעשו משהו עם המשיכה הזו, יש אנשים או שלא מודעים למשיכה או שמתעלמים ממנה כי הם מפחדים מהבלתי ידוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:35 |
|
| |
זה ברור!! לכל אחד יש זכות בחירה, הרמב"ם אומר את זה. ואפשר לסכם את זה במשפט אחד: כל אלו שהתגיירו בהכרח יש להם ניצוץ אך לא כל אחד שיש לו ניצוץ בהכרח יתגייר!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:36 |
|
| |
חיה, אהבתי את התמצית שלך, כי זה בדיוק מה שהתכוונתי לאמר.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:37 |
|
| |
לא העזתי לפתוח לראות מה יש שם, אחרי שעידודו כתב על התמונות... ה' ישמור!!! פעם שמעתי כושי ששר ויזכו לבנות...(נראה לי שעם ליפא או משהו כזה) ממש מזעזע!!! השירה של האדם באה מפנימיותו ומשפיעה על השומע ואם הזמר הוא כושי גוי, לא כדאי להיות מושפעים ממנו...
השירים שלנו משפיעים מאוד על השומעים גם אם הם גויים, ובמיוחד שירה של ילדים כמו שתמרור אמרה!!! חיה ושירו - נכון מאוד!! גם אני חושבת שכולם יודעים בתוכם את האמת והם בוחרים מה לעשות עם זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:40 |
|
| |
חח זה מזכיר לי את משפטי הגאומטריה שהייתי כותבת לכיתה בכתב קידוש לבנה על הלוח. כל מלבן הוא מקבילית אבל לא כל מקבילית היא מלבן... המורה????? איך???? למה??? חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:41 |
|
| |
חיה היסוד הזה קיים בכל דבר בחיים שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:41 |
|
| |
ההה אני פתחתי את האתר, שמתי לי את מי לה' אלי, ולא ראיתי את התמונות.. כי לא חפשתי. אם לא היו אומרים לי, לא הייתי שמה לב.
תוקן על ידי chayaחיה18 ב- 21/12/2013 22:42:17
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:42 |
|
| |
הההההההההה - אני לא ראיתי דווקא תמונות ולא ידעתי בכלל... אבל כמובן שלא כדאי להכנס!! ה' ישמור!!!!!!! מזעזע!!! אכן מה שאמרת מעוגן במקורות!!! ששירה משפיעה וכו' - לטוב ולמוטב. ד"א אני אמרתי זאת ממזמן... אני חושבת ששירו אמרה זאת כעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:43 |
|
| |
נראה לי שכל אחת יודעת זאת והיא אומרת זאת כשהיא מרגישה שזה מתאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:45 |
|
| |
אה נכון, טעות... התכוונתי לשירו...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:46 |
|
| |
אהבתי את הדיון המעניין כאן!!!! כל הכבוד לכם!!!!!!!:)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2013 22:51 |
|
| |
הה -:) מה אהבת? את הדיון על האמת?
|
|
|
|