| נשלח ב-23/1/2014 11:37 |
|
| |
דיווח על שבת חזנות בחיפה
בשבת שירה התקיימה שבת חזנות מיוחדת ברמת אשכול-אחוזה בחיפה עבר לפני התיבה החזן חיים גרינשטיין ,לא האמנתי מה אני שומע לפני שנתיים שמעתי את החזן וההתקדמות ממש הקפיצה אותו, חזן ממש ברמה גבוהה הן בקול, והן באינטונציה, איזו מוזיקאליות, הן בגישה לנוסח התפילה וליצירות ממש בצורה מקצועית ומרגשת, נראה שלחזן יש הרבה ניסיון.החזן עבר לפני התיבה בקבלת -שבת ,מעריב,שחרית,ומוסף .חלקם מהיצירות גרמו לי להתרגשות רבה.
מאד התפלאתי משליטת הקול מפורטה לפיאנו וכן להפך . לדעתי סוג הקול של החזן הוא בריטון עוצמתי ומיוחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2014 11:45 |
|
| |
דיווח על שבת חזנות
| ימים99 כתב: |  | בשבת שירה התקיימה שבת חזנות מיוחדת ברמת אשכול-אחוזה בחיפה עבר לפני התיבה החזן חיים גרינשטיין ,לא האמנתי מה אני שומע לפני שנתיים שמעתי את החזן וההתקדמות ממש הקפיצה אותו, חזן ממש ברמה גבוהה הן בקול, והן באינטונציה, איזו מוזיקאליות, הן בגישה לנוסח התפילה וליצירות ממש בצורה מקצועית ומרגשת, נראה שלחזן יש הרבה ניסיון.החזן עבר לפני התיבה בקבלת -שבת ,מעריב,שחרית,ומוסף .חלקם מהיצירות גרמו לי להתרגשות רבה.
מאד התפלאתי משליטת הקול מפורטה לפיאנו וכן להפך . לדעתי סוג הקול של החזן הוא בריטון עוצמתי ומיוחד.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2014 21:44 |
|
| |
החזן חיים גרינשטיין בתפילת א-ל מלא רחמים בטכס יום הזיכרון בקריות איזה תפילה בצורה יוצאת מן הכלל איזה רגש וקול מיוחד יש לחזן הזה
עלה והצלח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2014 16:41 |
|
| |
בס"ד
טעות, בתפילת א-ל מלא רחמים בקריות היה חזן בשם אברהם דיסקין
|