בית פורומים פשוט מוזיקה

מה עובר על גדול הזמר החסידי יעקב שוואקי לאחרונה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/8/2014 10:16 לינק ישיר 

איזה אשכול מרתק (:
אני חושבת שהאשכול הזה הוא בעצם בועה קטנה בתוך הים הגדול הזה של השאלה ''מיהו חרדי''..
המסגרות היום הפכו כ'כ גמישות.. לא רק במוזיקה.. אלא בהכול.. אורח חיים.. העדפות.. בילויים.. לבוש..
אז שוואקי..? 
אגב.. גם המסגרות האישיות שלו משתנות ללא הרף.. לא רק מוזיקלית..
מה שאומר.. שגם הוא.. כמו רובנו.. שוחה בים הגדול..

תוקן על ידי ר3ה_ברשת ב- 11/08/2014 10:19:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2014 08:08 לינק ישיר 

ב"ה

ר3ה_ברשת כתב:
איזה אשכול מרתק (:
אני חושבת שהאשכול הזה הוא בעצם בועה קטנה בתוך הים הגדול הזה של השאלה ''מיהו חרדי''..
המסגרות היום הפכו כ'כ גמישות.. לא רק במוזיקה.. אלא בהכול.. אורח חיים.. העדפות.. בילויים.. לבוש..
אז שוואקי..? 
אגב.. גם המסגרות האישיות שלו משתנות ללא הרף.. לא רק מוזיקלית..
מה שאומר.. שגם הוא.. כמו רובנו.. שוחה בים הגדול..

אני מסכים שזה גלש קצת ל"גבירותיי ורבותיי" "בית דין של מעלה" שמחליטים מי חרדי ומי לא, אני חושב שכל מי שמקיים את שו"ע ואף שואף למעלה הוא חרדי! בין אם הוא זמר, כמו שוואקי, או כל אומן, או סתם הולך עם כיפה סרוגה (שאני לא, אבל מאד אוהב ובטח שמכבד אותם) לא מעט מהם מקפידים על קלה כחמורה יותר מ"חרדים" מסויימים אני מכיר שרק מתלבשים כמו חרדים לפעמים, ובפנים הם... הלואי ושבבניקים אפשר להגיד עליהם... הרבה יותר גרוע... אז ככה שלבוש\ או סגנון מוזיקלי לא 100% כמו "חזק חזק ונתחזק" לא אומר כלום על האדם אני אישית שומע את אהרון רזאל ומכירו אישית והוא לאחרונה עבר לכיפה שחורה אבל גם לפני, כשהלך עם סרוגה, היה ירא שמיים מהרבה "חרדים" עם מגבעת וכו' שהכרתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2014 08:15 לינק ישיר 

אני חושב שהוא פשוט פונה לקהלים נוספים ובעיקר מזרוחניקים שהולכים למופעים ויכול להיות שהוא ויתר על הציבור החרדי כשהוא פנה לחיילים, אבל זאת כבר בחירה שלו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > מה עובר על גדול הזמר החסידי יעקב שוואקי לאחרונה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.