בס"ד צהריים טובים לחברי הפורום וצופיו ברביעי האחרון התקיים קונצרט חזנות 'נהללך ונשבחך' בתאטרון יהלום ברמת גן בקונצרט השתתפו: החזנים ישראל רנד דוד וינבך ויעקב מוצן מקהלות קולות ישראל התזמורת הסמפונית אשדוד ילדי הפלא גולדשמיט ובר חיים הפסנתרן מנחם בריסטובסקי מנצח ומעבד יענקלה רוטנר מנחה משה אדוריאן
רשימת היצירות שבוצעו בקונצרט: מחרוזת קרליבך - המקהלות יוסף השם - מלבסקי - דוד וינבך לדור ודור - פינקלשטיין - ישראל רנד פתחו לי - קרליבך/אימפרוביזציה מוצן - יעקב מוצן מלכא דעלמא - יענקלה רוטנר - ישראל רנד שפכי כמים - קרליבך/רציטטיב רוטנר - דוד וינבך עד הנה - רונזלבט - רנד ומוצן מחרוזת חזנות - שור/מלבסקי/גנשוף - כל החזנים
הפסקה...
בצאת ישראל - מודז'יץ המקהלות una furtiva lagrima - דונצטי - יעקב מוצן בעלז - אולשינסקי - מוצן ווינבך ספירת העומר - שטרן - ישראל רנד השכיבנו - סקונדה - דוד וינבך מי שברך לצה''ל - אל ארץ צבי/זלצר/רציטטיב מוצן - יעקב מוצן אמת ואמונה - אורטוריה שכתב יענקלה רוטנר - וינבך ורנד מחרוזת ירושלים - כל החזנים המשתתפים
היה לי לעונג לשבת בקונצרט חזנות ולראות את הקהל המגוון שבא לשמוע אל הרינה, אני מוכרח לציין את הנאתי מהמנצח יענקלה רוטנר שניכר בעבודתו בעיבודים ובניצוח את מטרתו כתמיכה ושירות לחזן, זה נהדר! אין לי הזמן לפרט על כל חזן וחזן מה היו רגעי השיא, כולם חזנים מהשורה הראשונה, אהובים ונחשבים. אף אני זוכה ללמוד מכל אחד מהם אם במסגרת הלימודים ואם במסגרת התפילות שאני שומע מהם, היה לי לעונג לשמוע אותם מבצעים את היצירות האהובות עלי והפסנתרן ר' מנחם בריסטובסקי המורה הנערץ חי חזנות ובאופן זה גם מלווה חזנות, ישר כח למפיקים לחזנים לפסנתרן למנחה למנצח ולכל מי ששכחתי להזכיר שבוע טוב לייזר
 |
|
|