בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ארי גולדוואג בקליפ ווקאלי מעולה - i'm imperfect

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/5/2014 05:15 לינק ישיר 

annete כתב:
אתם שניכם יכולים לכתוב ספר! אתם כותבים בצורה כל כך מרתקת!

כפי הנראה בינתיים, אלו רק הרהורי דברים שעולים על השפתיים. נדמה לי כי ישנם חברים (והצדק איתם) שאינם ששים שיהפוך הדבר לספר, לפחות לא מעל גבי זה האתר... [אגב, 'אתר' הוא הכינוי בפיזיקה ובפילוסופיה לחומר שממלא את כל המרחב, לפי התפיסה - אותה מציג ומבאר אריסטו בכתביו – כי הטבע סולד מריק ושממון. אוי, עוד לא חלפה אפילו דקה מהבטחתי למעלה...].

באנגלית הפתגם הוא: think therefore am
אם בן אדם מסתפק אם הוא קיים אז זה שהוא מסתפק זה ראיה שהוא כן קיים....

אגב, הפילוסופיה המקורית של המשפט בנויה משני חלקים: הראשון – הדבר היחיד לכאורה המחוסן בפני הטלת ספק הוא: עצם האקט של הטלת הספק. כיון שאם הוא מטיל ספק גם בכך, הטענה כי הוא מטיל ספק תהיה עדיין אמיתית. מתוך כך הסיק דקארט שאין הוא יכול להטיל ספק בכך שהוא חושב, זאת מכיון שהאקט של הטלת הספק הוא סוג מסוים של חשיבה. כך מצא הוא, אפוא, לפחות משפט אחד שאי אפשר להטיל בו ספק: "אני חושב". מתוך כך נובע החלק השני – "אני קיים". שכן זה מובן וברור מאליו: אי אפשר לחשוב בלי להיות קיים. רק כך הצליח דקארט להיות בטוח בעצם קיומו.

רגע, האם אני בפורום מיאמי או שאני חולמת שאני בפורום מיאמי כשאני בעצם........

זו בדיוק המתודה בה השתמש דקארט, המטילה ספק בכל דבר שאינו אני [ולהבדיל, אלוקים. טוב, זה כבר נושא מורכב יותר בתורת דקארט, ומורכב אף יותר לבאר (אם לא נסתפק באמונה) את תפיסת היהדות בזה].

ובקשר לקליפ של ארי - המילים בסדר, המנגינה ממש לא לטעמי והסגנון גם לא...

מישהו הזכיר כאן קודם קליפ של ארי ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2014 12:24 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2014 18:01 לינק ישיר 

ובכן, העיבוד המוסיקלי וההרמוניות המדהימות שנעשו כולם על-ידי אדם אחד (!) מעידות על כשרון מוסיקלי יוצא מן הכלל בו ניחן ארי, זאת מעבר לכשרון ההלחנה בו התברך והיה ידוע זה מכבר.

הקליפ עצמו ערוך בצורה מקצועית ומעניינת לצפיה [אני לכשעצמי מגלה מצפיה לצפיה נקודות חדשות שלא שמתי לב אליהן בצפיה ראשונה, כהבעות פנים שונות ועוד]. בהשוואה לרוב הפקות הקליפים בתעשייה בעת האחרונה, זהו בהחלט קליפ השווה צפייה.

אולם אם אדרש לומר איזו מילה על השיר עצמו, אממ... [אני מוכרח לומר משהו גם על השיר?... ובכן,] שמעתי לחנים מושלמים יותר המורכבים ממילים גבוהות יותר ומכילים מסרים עמוקים יותר.

טוב, הוא כבר אמר שהוא לא מושלם... לא???

זו רק דעתי, ובהחלט אשמח לשמוע את דעתכם (כן, כן, אתם העשרות שצפיתם באשכול זה אך לא הגבתם. יש בידכם ברירה בבחירה אם להגיב על הקליפ של ארי, או שמא להגיב דוקא על התפיסה הקרטזיאנית של רנה. אך להגיב אתם מוכרחים...).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2014 14:01 לינק ישיר 

ידיעה בחסידיניוז

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2014 20:53 לינק ישיר 

איזה מזל שאפשר להגיב גם על הקליפ ולא רק על התפיסה הקרטזיאנית של רנה!

משוררששיער כתב:

ובכן, העיבוד המוסיקלי וההרמוניות המדהימות שנעשו כולם על-ידי אדם אחד (!) מעידות על כשרון מוסיקלי יוצא מן הכלל בו ניחן ארי, זאת מעבר לכשרון ההלחנה בו התברך והיה ידוע זה מכבר.

הקליפ עצמו ערוך בצורה מקצועית ומעניינת לצפיה [אני לכשעצמי מגלה מצפיה לצפיה נקודות חדשות שלא שמתי לב אליהן בצפיה ראשונה, כהבעות פנים שונות ועוד]. בהשוואה לרוב הפקות הקליפים בתעשייה בעת האחרונה, זהו בהחלט קליפ השווה צפייה.

מוסכם!
הקטע החביב עליי הוא ה"מישהו יכול לכבות את האור?" 

אולם אם אדרש לומר איזו מילה על השיר עצמו, אממ... [אני מוכרח לומר משהו גם על השיר?... ובכן,] שמעתי לחנים מושלמים יותר גם מוסכם... המורכבים ממילים גבוהות יותר בשביל מה צריך? ומכילים מסרים עמוקים יותר הממ. הייתי אומרת שהמסר לא ניתן לזלזול כל כך בקלות... ארי יודע מה הוא מעביר. לא לשאוף למושלמות אלא לקבל את עצמנו כולל החלקים שהיינו שמחים לשנות או להיפטר מהם, ואין מדובר בהכרח על צורת האף או האוזניים..., זה בהחלט שיעור חשוב לחיים. .

טוב, הוא כבר אמר שהוא לא מושלם... לא??? אמר  

זו רק דעתי, ובהחלט אשמח לשמוע את דעתכם (כן, כן, אתם העשרות שצפיתם באשכול זה אך לא הגבתם. יש בידכם ברירה בבחירה אם להגיב על הקליפ של ארי, או שמא להגיב דוקא על התפיסה הקרטזיאנית של רנה. אך להגיב אתם מוכרחים...).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ארי גולדוואג בקליפ ווקאלי מעולה - i'm imperfect
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext