בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ביקורת על מה שאנו כ''כ אוהבים...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/10/2017 12:56 לינק ישיר 

כמובן שחכתי עוד נקודה 5. זה המוזיקה שהייתה משוקעת בהרבה הן מבחינת כמות הכלים, הן מבחינת אימונים ושליטה בחומר שלדעתי התזמורת הייתה עושה לפני, מה שהיום לא נראה לי בכלל, והן מבחינת העיבוד.
אגב עלה בי פחד שלפי הקצב הזה וירחמיאל גם זקן יום אחד הוא יודיע על פרישה של המקהלה ואז אחד מהשניים או שזה נגמר ואז ממש נאכל את הכובע, או שמישהו אחר יקח ויתחיל עידן חדש, אבל למה לדבר על כזה דבר לפני שזה קורה?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2017 13:22 לינק ישיר 

ניורק כתב:
כמובן שחכתי עוד נקודה 5. זה המוזיקה שהייתה משוקעת בהרבה הן מבחינת כמות הכלים, הן מבחינת אימונים ושליטה בחומר שלדעתי התזמורת הייתה עושה לפני, מה שהיום לא נראה לי בכלל, והן מבחינת העיבוד.
אגב עלה בי פחד שלפי הקצב הזה וירחמיאל גם זקן יום אחד הוא יודיע על פרישה של המקהלה ואז אחד מהשניים או שזה נגמר ואז ממש נאכל את הכובע, או שמישהו אחר יקח ויתחיל עידן חדש, אבל למה לדבר על כזה דבר לפני שזה קורה?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה מדבר על מה יקרה כשירחמיאל יפרוש.

זה מזכיר את הדיונים הפילוסופיים שנהיים יותר ויותר רלוונטיים ככל שהרפואה המערבית מתקדמת - מה קורה כשמחליפים לאדם איברים בגוף, האם הוא נשאר אותו אדם?
אם נחליף לו את היד - מן הסתם הוא אותו אדם.
אם נחליף לו 2 ידיים ו-2 רגליים - מן הסתם הוא עדיין אותו אדם.
ומה קורה אם נחליף לו את כל האיברים בגוף?
ומה קורה אם נחליף לו גם את המוח?
הרי בסופו של דבר - אם החלפנו הכל, קיבלנו אדם חדש...

כנ"ל לגבי מיאמי - אתה יכול להחליף את הילדים (וזה קורה כל כמה שנים), אתה יכול להחליף את התזמורת (וזה קורה כל הזמן), אתה יכול להחליף את המעבד (מאלבםו לאלבום) וכן הלאה.
אבל מתי אתה מחליף משהו מהותי (נניח את ירחמיאל) ואז זה כבר לא מיאמי אלא מקהלה חדשה לגמרי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2017 18:11 לינק ישיר 

ניורק כתב:

האמת שנראה לי שזה האשכול המתאים לכתוב אע"פ שזה עדיין מסקר קצת את ההופעה אתמול, פשוט אמש ראיתי את ההופעה של אתמול שוב בזכות אלימונסי כמובן, תודה!!! אני שואל את עצמי אובייקטיבית מה חסר לי שהיה פעם בילדות שלי שהייתי יושב ורואה את ההופעות שהיו אז במחשב שוב ושוב ומשהו היה שם כובש ומדהים ומדויק ואני זוכר איך היינו מתפעלים מהדיוק של הכירוגפריה והקולות השניים של כל המקהלה אני זוכר את עצמי מנסה לשיר את הקול שני או קול מתחת שהם היו עושים, ומשהו מרגיש לי חסר היום בשביל זה פתחתי ביוטיוב עשרות סרטונים מכל התקופות בעיקר עד יבוא וכולל כמה שירים שהיו אתמול בהופעה מפעם וראיתי והגעתי לכמה מסקנות שהאמת שאני לא מתלונן על אף אחד אין אשמים כי ירחמיאל קשה לו בטח בגיל הזה וגם עוד נקודה זה ילדים מדור אחר היום זה דור שחלק גדול ממנו עם הפרעות קשב וריכוז לא פשוט לאמן אותם כ"כ הרבה שעות ולדרוש מהם דיוק כמו פעם גם אם ירחמיאל היה צעיר: והרי המסקנות האמת שההופעה אתמול היה מדהים יש שם בהחלט כוכבים, אבל... ולכן יש את האשכול הזה, שנוכל לומר גם מה שקצת כואב ומפריע, 1. הסולויים פעם היו נשמעים מדויקים בהרבה חלק בלי זיופים כמעט, בטוח, שזה מתבטא הן בקול של הסולן והן בשפת גוף שלו והתנועות שצריך לעשות שזה אין ספק הגיע מהרבה ביטחון ואימונים של ירחמיאל על הביטחון של הילד הסולן, מה שכנראה היום הרבה הרבה פחות משקיע בנקודות האלה רק שיהיה יפה בכללי, 2. יש משהו שהיום ממש מפריע בעין שפעם לא היה בכלל והיה תורם הרבה מאוד לסדר והרצינות בהופעה וזה שהוא היה מקפיד איתם על עמידה מסודרת מאוד, ידיים מאחורה, איך חוזרים למקום אחרי סולו, ובכלל גם כשעומדים במקום לא מסתכלים לצדדים אלא לקהל ולירחמיאל פוקוס מלא בשירה, אתמול שזה היה הופעה מוצלחת מאוד מהשנים האחרונות ראיתי את ילד לא נגיד את שמו, מקפל חולצה באמצע אחד השירים מול כולם, וגם עצם העניין של קיפול חולצה, ילדים מסתכל לצדדים כל הזמן קיצור פחות עובד איתם על הדברים האלה, שזה ממש מפריע ליופי של מקהלה כי מקהלה חייבים לא רק להישמע טוב אלא להיות מוחצנים טוב מאוד בפרט בהופעה 3. ביגוד, אתמול ראיתי ילד אחד עם חליפה אפורה אחד עם מכנסיים רחבים למטה ובכלל כל אחד מגיע עם ביגוד מהבית חוץ מהזמן של הביגוד של המקהלה, שזה עוד דבר שתורם הרבה. 4. בנוגע להרמוניה של הקולות במקהלה נשמע הרבה מדויק ברווח ובזמן של עודד קריטי, ובהופעה עם דדי,
כמובן שזה סתם דברים שאני כותב לא לשם שינוי כי זה לא יכול להשתנות חלק גדול מזה זה מה שכתבתי הגיל של ירחמיאל אנשים נשחקים וגם סוג הילדים של היום, אפשר להפוך את כל מה שכתבתי למחמאה גדולה שעל אף 40 שנה ועל אף שהילדים כ"כ עם קפיצים היום יצא אתמול הופעה פשוט מדהימה. רק חשוב לשים לב לשינויים כי אנחנו מדברים על זה הרבה מה שונה פעם מהיום.

יש בזה משהו, אבל עדיין המקהלה נשמעה מושלם.
גם בהופעות של ה15 שנה האחרונות אני לא מאמינה שהיה 'מושלם', גם אם הדיוידי כזה. בכל הופעה היו ויהיו פשלות.

בקשר ל"דור עם הפרעת קשב"-
בכמה ראיונות ילדים ציינו שמאוד קשה להם במקהלה ו'הכל צריך להיות בצורה מושלמת". לטענתם ירחמיאל מאמן אותם בצורה מאוד אינטנסיבית וזה מאוד קשה.
בקשר לביגוד, הם החליפו 3 פעמים במהלך ההופעה.
באמת לאלי כהן היתה חליפה אפורה,אבל הוא שר סולו לבד אז פחות היה מורגש איזשהו חוסר באחידות.
ואגב, החולצות הכתומות האלה מחרידות.(אבל נדון על זה באשכול ההןפעה:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ביקורת על מה שאנו כ''כ אוהבים...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.