|
|
| נשלח ב-4/9/2014 23:01 |
|
| |
| שיריש_11 כתבה: |  | אה ואידי..... הסיקור.... כרגיל.. בין האלופים אם לא הה.. :)
אהלן שריונה!!!!! |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2014 00:41 |
|
| |
| אידי כתב: |  |
לבבית! איזה סיקור כיפי!!  אני גאה בעצמנו שהצלחנו בסופו של דבר לגרום לך להתמכר למכביטס חביבינו... (לקחתי את זה יותר מדי כמובן מאליו שזה בעקבות הפורום והאוהדים פה?  ) אולי צריך לפתוח אשכול בנוסח "נעים להכיר", בו כל אחד יספר על הדרך לאהדת המכביטס.... ;) בכל אופן, אכן, נחשפתי אליהם רשמית דרך הפורום( לפני כן אולי שמעתי את השם אבל לא התעניינתי,כי ווקאלי לא מדבר אלי.)בתחילה, לא התחברתי. גם בגלל סגנון המוזיקה (הייתי בתקופה של התחזקות ונמנעתי לשמוע שירים לועזיים) וגם כי לא תמיד הצלחתי לקלוט איפה הביצוע שלהם עולה על המקור.מה שcover אמור להיות.אבל אחרי כמה קליפים שהם שחררו,נכנסתי לעניינים ותפסתי את הפוטנציאל.כיום, הם בהחלט מהווים חלק מרשים בפלייליסט שלי. (אפילו הבת שלי אומרת מכביטס ומזמינה את UP UP- הסולו של חנינא בשיר BURN וגם את פ פ פ פאאא - הפתיח של נואי לשיר BRAVE )זה קרה איפשהו באיזור של ההופעה שלהם... אולי אפילו באותו יום? כי הביקור שלהם היה ממש מצומצם בזמן. 1. קבלי הזדהות  (לי הוא לא מזכיר אותו, אבל שניהם פייבוריטים...) נסיתי לבחון את השורש לכאב לב הזה והגעתי למסקנה, שהוא נעוץ בחלקו לפחות ,בעובדה ששאול לא המשיך בקריירה מוזיקלית.2. הזכרתי אותו בהחלט! ולפני מייקל זה מאיר שפירו. בדקתי שוב... לא, את מאיר זיהיתי.רק המבטא הכבד בתחילת הקטע: if only new york wasn't so far away , היה נדמה לי כקולו של ארי. אחרי מספר האזנות, כבר הבנתי שטעיתי.איזה כיף לי! הסיקור שלי הביא כזה סיקור מוצלח... שווה! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 13:36 |
|
| |
אוף! אולי אסור לי להגיד את זה... אבל.. מה אני אמורה להרגיש, אם רק אתמול הרגשתי שכבר לא אכפת לי, הילדים ממילא ישנים בחדר ולא מתעוררים מכל רעש, אז שמתי את הרמקול על העוצמה הכי לא נמוכה שיכולה להיות בנמיכות האפשרית... (זה יצא פחות מ-20...) ועוד להנמיך.. ולא נאריך בבעיות שהמחשב החליט לעשות לי בדיוק אז.. ושמעתי. אז זה ה'ה נשמע באמת יפה. אבל החלטתי שמצידי לקנות אוזניות אפילו רק בשביל הביביסיטרים האלו. כי זה הי'ה נמוך!! ואי אפשר להתרכז בקולות ובשירה כשבקושי שניתדרים מתוך נגיד 20 מגיעים לאוזן שלי וכל השאר נעלמים עוד לפני כן?? וכן. אני משתדלת לא לשמוע את כל זה... אבל מה אפשר לעשות?? אתם מגרים אותי!! אז מה עושים?? 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2014 01:50 |
|
| |
הם נראה לי נחתו בארץ בסביבות רביעי-חמישי וההופעה היתה בשני , כך שאינלי ככ מושג מתי בדיוק הקליפ צולם.. מה שכן אני יודעת - שהגיס של חברה שלי צילם אותםםםםם כשהם היו בארץ !! ותמרור תחכי לבייבסיטר הבא או שתקני אוזניות ;-) איך אפשר להסתדר בלייי ? אני לכל מקום הולכת עם האוזניות והפלאפון ..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2014 23:01 |
|
| |
אידי, שבוע טוב!
יש לי 2 שאלות בקשר למכביטס
ההכרות שלי איתם התחילה דרך אשכול זה שכתבת, וכך דשדשתי בגוגל אחר הקליפים שלהם והאמת.. לא הכי התחברתי. אבל לא זה מה שרציתי לכתוב.
השאלה שלי היא: חברה טובה אמרה לי שמדובר בכלל בקבוצת בחורים שלמדו בישיבה אוניברסיטי המשתייכים לזרם הקונסרבטיבי. אמרתי לה שממש לא נראה לי והיא שלחה לי במייל קליפ שהם הסריטו בתוך בית כנסת קונסרבטיבי והיא אמרה לי שהיא יודעת בוודאות שהם כאלו.
האם זה נכון? לי - לא נראה. כי אם כך אני מתארת לעצמי שהם לא היו זוכים לבמה באתר הנקרא חרדי ובשאר אתרי המוזיקה הדתיים.
מצפה לתשובתך...
שאלה שניה: מייקל גרינברג ייסד את המקהלה שנוסדה לפני כ- 7 שנים.
הבחור נראה ילד בן 18. איך זה מסתדר?
תודה מראש על התשובות.
שבוע טוב ומבורך לכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2014 07:59 |
|
| |
היי שריונה! נראה שאנחנו באמת צריכים לפתוח אשכול "מכביטס - כללי"  ועד שנפתח, השאלה מתאימה יותר ל"אשכול השאלות הקטנות". יועבר בעז"ה. לענייננו: הישיבה יוניברסיטי בעיקרון הם אורתודוקסים - מה שמקביל בערך לדתי לאומי כאן בארץ. ומייקל גרינברג באמת נראה בן 18, אבל רק נראה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2014 16:24 |
|
| |
סליחה שאני 'חופרת' על הקליפ הזה..
אבל לא הבנתי משהו.
בסוף הקליפ יש קטע של יוונים מתקופה שלפני הספירה, אוקי, הם משחקים אותה יפה אבל למה הם הראו מכוניות שועטות ברקע? אם הלבוש שלהם היה אוטנטי לתקופה דאז אז למה הם לפחות לא צנזרו את המכוניות שנוסעות בדיוק בזמן ההסרטה? זה קצת צורם...[במיוחד שהם ציינו שם שזה היה בתקופה שלפני הספירה.. וביחד עם המכוניות..]
יש להם כמה פאשלות. נראה שהם עושים את זה חפיף וסתם כדי להעביר את הזמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2014 07:23 |
|
| |
|
|
|
|
|