|
|
| נשלח ב-8/10/2014 05:19 |
|
| |
מיאמוש זה כמו בארץ לא מקבלים כרטיס לבית או למייל אלא את מקבלת את הכרטיס במקום... לפי פרטי ההזמנה שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2014 08:43 |
|
| |
| greenie כתב: |  | הלינק לא עובד, צריך להכנס לארכיון ולחפש את התכנית מאתמול של JM IN THE AM ואז לבחור. ירחמיאל התראיין בשעה השלישית של התכנית.
רק בכדי לתרגם קלות את התרגום גוגל של אלקס :) בני והתורה קידז מופע חדש לילדים - הילדים המופיעים בה הם ארבעה מילדי המקהלה ובני הוא בוגר המקהלה - הוא סירב לגלות מי. האלבום הזה ייצא לאור בחנוכה והאלבום החדש של המקהלה תצא לאור לקראת פורים.
הוא הוסיף שהמקהלה תשיר מספר שירים חדשים בהופעה הגדולה.
|
|
אולי בני, הוא בנימין רבינא אברמוביץ'?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2014 09:40 |
|
| |
הלוואי שזה בנימין רבינא מתגעגעים אליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2014 21:16 |
|
| |
הלוואי שגם ג'רמי שם!!!please God!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2014 21:43 |
|
| |
אולי זה בני רישטי, מהתקופה של מיאמי 26. נשמע מעניין...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2014 10:23 |
|
| |
ההההההה - הוא אמר ש"בני" אינו שמו האמיתי של הפרח לשעבר.
אני מקווה שלא יצניחו לנו איזה בוגר עלום שהשתתף באלבום שמע זנוח ואפילו לא קיבל בו סולו פצפון אחד...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2014 06:03 |
|
| |
אני גם לא מפתח ציפיות לבנימין רבינא משום שאף פעם לא שמעתי שמכנים אותו כך. וכל בוגר אחר חוץ מהשמות שרצים כאן בפורום לא ממש מעניין עם קול כזה. אני ההיתי שמח שיהודה גורקין יבוא לשיר...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2014 06:10 |
|
| |
מה שאני רגוע בעניין ההופעה מחר, זה שפריד לא מוותר על תזמורת גדולה ואיכותית ממילא ירחמיאל 'יתפשר' ויסכים שגם לו יהי' תזמורת טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2014 10:05 |
|
| |
אל תפתח ציפיות גבוהות. היו דברים מעולם...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2014 23:21 |
|
| |
לכל באי ההופעה הלילה תהנו בהופעה כמו שצריך ותשאבו אנרגיות בשביל כולם כדי שלכולם זה יספיק. מעניין אם יחשפו הערב הזה עוד שירים חדשים ואולי עוד ילדים חדשים. בקיצור הולך להיות לכם מעניין ויש למה לחכות!!!!!!! קחו את הסמארטפונים, צלמו כמה תמונות ותעלו בפורום. תקחו לדוגמא את מה שאידי עשתה כאן. וניורק - אם הנך בעל סמארטפון, תצטרך להביא להופעה את שימי יצחקוב. גם תמונה ממנו לא תזיק . הנה תמונתו למי ששכח: שימי יצחקוב- תמונה
אני מקווה סוף סוף שנפגוש הערב את כל הכוכבים שלא הגיעו לארץ: איזק חסון, בני מן, בני סקעת ועוד ועוד!!!
נשמח לשמוע מכם את הסיקור שלכם על הופעה עם התייחסות לכוריאוגרפיה ולדרוגי הבמה עם כמה פספוסים טובים שתראו בהופעה, ואפי' ביקורת ...
תוקן על ידי netson ב- 13/10/2014 23:33:32
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2014 23:39 |
|
| |
אני יוצא ממונסי עכשיו לכיוון ברוקלין להופעה!!!
|
|
|
|
|