מיאמוש- נשמח לשמוע ממך איפה נהנית יותר ולמה, וגם איפה הילדים שרו יותר טוב , בהופעה בירושלים או בחו"ל? את היחידה מהפורום שהיית בשתי ההופעות.
נשלח ב-2/11/2014 00:44
הי נטסון אני גם הייתי בשתי ההופעות...
נשלח ב-2/11/2014 00:48
אה. סורי. גם אתה מוזמן לכתוב.
נשלח ב-2/11/2014 20:06
אני חושבת שמבחינה מוסיקלית היה מעולה בשתי ההופעות. היתרון של ההופעה בנ"י היה שהיתה כל המקהלה בהרכב מלא,והחסרון זה מיעוט השירים.. בישראל היו יותר שירים וכן ירחמיאל היה מאוד "זורם" ולבבי יותר מהרגיל..
נשלח ב-2/11/2014 20:06
מיד כשנגמר השיר בשמחה רבה כבר הקהל היה עם חצי רגל בחוץ.. היינו צריכות להזדרז מאוד כדי למצוא מהר ילדים כי הם הלכו ממש מהר....
נשלח ב-2/11/2014 20:10
לכן לא יכולנו למצוא את כל הילדים... לא הספקנו זה היה ממש לחוץ...-:) אבל ברוך ה שהספקנו כ9 ילדים..זה גם טוב-:)
נשלח ב-4/11/2014 17:52
כל הכבוד!! זה באמת מיוחד להיות.. ולדאוג לכל השאר שלא זכו:)
נשלח ב-5/11/2014 01:53
אני חושב ההבדל בין שתי ההופעות זה מה שמיאמוש אמרה שבארץ כל הפוקוס זה היה עליהם זה היה נפלא שם אני זוכר שכל רגע אמרתי לחברים שלי יאלה שמיאמי יכנסו.. מה הוא שר לי כאן.. מצד שני שמיאמי נכנסו זה הבליט את המעלה שלהם מאוד.. ואין ספק שלראות את כל הילדים ובשבילי זה פעם ראשונה זה היה ממש מרגש.. ומהתזמורת הייתי ממש מרוצה.. ונהנתי מהשיר החדש באנגלית.. שזה לא היה בארץ שלא היה שום שיר שלא הכרתי כולל החדשים כי הכרנו אותם מההופעה בפסח שאלי הסריט לנו בחו"ל לעומת זאת היה שתי שירים ממש חדשים..