בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

דעה : הצלחתו של ירחמיאל!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/12/2014 23:48 לינק ישיר 
דעה : הצלחתו של ירחמיאל!!!

הצלחתו של זמר נמדדת בכמה פרמטרים.
בקולו, בלהיטיו, בהופעת הבימה ובעוד אי אלו עניניים. זה לא מובן מאליו. ישנם שירים המיועדים להיות להיטים ובפועל הם לא נתפסו בציבור ככאלו וישנם שירים שמשום מקום נהיו להיטים ('ואפי' בהסתרה' אמרנו?), מה שאומר ש-ה-כ-ל זה סייעתא דשמייא!!!

אם נתעמק יותר, הצלחתו של זמר יכולה להיות הרבה יותר מרשימה: 

1.  כשזמרים מסויימים לוקחים שיר פלוני של זמר פלוני ושרים אותו. מדוע הם עושים זאת? משום שהשיר בציבור נתפס כלהיט ולצורך הופעתם או אלבומם, אותו שיר יפאר להם את הופעתם או את אלבומם, דבר שיגביר להם את המכירות!!!

2. כשיש לזמר ממשיכי דרך. ממשיכי דרך שהולכים לאורו ו'הגירסא דינקותא' שלהם משפיעה לכל אורך חייהם.
    לירחמיאל יש את 2 הדברים הנ"ל .
    ראו כמה  זמרים שרים את שיריו.
    ראו את כל היבול שלו: אלי גרסטנר מנהל 'ישיבה בויס', איצי באלד מנהל נ'יו יורק בויס', נחמן סלצר מנהל 'שירה חדשה' ודני פינקלמן מנהל לשעבר של מקהלת 'ניצוצות'. הנ"ל הם בנוסף לכל הזמרים שיצאו מהמקהלה במשך השנים(בין היתר יעקב שוואקי. את השאר איני זוכר. מי שנזכר שיעלה לאשכול בבקשה)

שאפו גדול לירחמיאל!!!

מחכה לתגובותיכם!!!
    למאמר דעה הקודם לחצו כאן

מאמר הדעה נכתב בהשראתו של האשכול הזה

תוקן על ידי netson ב- 21/12/2014 23:52:02

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2014 00:07 לינק ישיר 

נטסון, יישר כוח!

מאמרי הדעה שלך תמיד מרתקים ונותנים חומר למחשבה. 

אני לא ערנית מספיק כדי להגיב לעומק העניין, אשתדל אי"ה לעשות זאת בהזדמנות קרובה. (בלי נדר )

אגב, איצי בולד הוא מיאמיסט?

ולגבי גרסטנר, הוא עצמו לא מיאמיסט, אבל צירף לשורותיו שני בוגרים (מרדכי אשכנזי ואלי דייטשמן, בני דורו של אריק סטרן בערך.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2014 12:30 לינק ישיר 

יפה מאוד וישר כוח הכן יש להפוך את זה למסורת של קביעות.!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2014 02:22 לינק ישיר 

אני מסכים עם כל מילה של נטסון.
אגב אני אוהב חומר למחשבה. אני לראשונה מתוודע כאן למושג מאמרי דעה בפורום שלנו זה בהחלט מרתק.
לעניין: אני חושב שהצלחתו של זמר ומקהלה זה להיות מקצועי וביחודיות שלו אבל יחד עם לתת לקהל מה שהוא רוצה,וירחמיאל מצליח יותר בחלק הראשון כי היום צריכים כדי לתפוס יותר קליפים יותר להיות מפורסם לעשות הופעות עם רמה קצת יותר גבוהה מבחינת תפאורה וכו' ומה שמגוחח שפעם היה עושה את זה והיום לא תסתכלו את מיאמי 5 אני חושב שאם ירחמיאל יאמין בעצמו חזק הוא יכול גם היום להגיע למימדים כאלו. אני בטוח שהוא היום פחות מאמן ומשקיע מאשר אז (מי שלא מאמין שיפתח מיאמי 5 ומיאמי יבוא). 
לא יודע למה כל זה יצא לי אבל אחרי שכתבתי קצת התחרטתי כי עשיתי חשבון שבעצם יבוא ורווח כן על רמה אז אולי אני מתכוון רק לשנים האחרונות ממש??! לא יודע אני צריך לחשוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2014 03:40 לינק ישיר 

יש לי יותר ממחשבה להגיב למאמר דעה זה, אולם כבר אמר המשורר כי "מה שהלב חושק – הפנאי עושק", כך שאאלץ לדחות את תגובתי, כמו גם את פרסום דעתי, למועד מאוחר יותר שעוד לא קבעתי. כי עמך הסליחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2014 23:48 לינק ישיר 

כוחאש-
אידי ומשורר- מחכים לכם.
ניורק-  או שכן או שלא 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2015 23:15 לינק ישיר 

אידי כתב:

אגב, איצי בולד הוא מיאמיסט?

קישור: תשובה

תוקן על ידי netson ב- 22/01/2015 00:49:44

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > דעה : הצלחתו של ירחמיאל!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext