בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

מכון תל אביב לחזנות לא עוצר לרגע: רסיטל קלאסי עם שמואל ברלד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/3/2015 00:50 לינק ישיר 
מכון תל אביב לחזנות לא עוצר לרגע: רסיטל קלאסי עם שמואל ברלד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2015 00:57 לינק ישיר 
נעבעך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2015 14:34 לינק ישיר 

הייתי מאוד רוצה להשתתף, אך יש לי מחויבות אחרת, שאינני יכול 'לפספס'... בהצלחה! הראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2015 16:55 לינק ישיר 

נעבעך-זה גם חזן שפרנסתו דחוקה מאחר ולא למד,לפרנסתו דברים נוספים.גם המכון לחזנות בת"א יבורך-בהיותו מוסד ציבורי ופותח שעריו לקידום תלמידיו.לגבי החזן שמואל ברלד-שהינו מוכשר בנוסף להיותו חזן,להלן מעט מכשרונותיו המבורכים:,,,,,,,,,, שמואל ברלאד - בריטון למד באקדמיות של ויזבדן ופרנקפורט, קיבל מלגות רבות והשתתף בכיתות אמן (תומאס הייר, קיי וסל, הלמוט דויטש ואחרים). בין תפקידיו: "נוח" (באופרה של בריטן), "פיגרו" (בספר מסביליה של פאיזיאלו), "דון ג'ובני" (מוצרט), "אנאה" (פרסל). שמואל ברלאד שר כסולן בקונצרטים קוליים עם רפרטואר רחב, הופיע בין היתר ברשות השידור של מערב גרמניה וב"אלטא אופר" של פרנקפורט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2015 17:53 לינק ישיר 

לענ"ד לא מכובד לכתוב/להגיב נעבעך על הופעה שכזאת למרות שאישית זה לא מדבר אלי. סה"כ אפשר ללמוד שם מנגינות שיש כאלו שירצו להלביש אותם על קטעי תפילה... רק לחזנים מהשורה הראשונה מותר לשיר קטעי אופרה וכיו"ב במופעים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2015 21:01 לינק ישיר 

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2015 21:28 לינק ישיר 
התגובה לא על החזן זמר אלא על המכון שנזקק למוסיקה זו

אינני מכירו כלל והכוונה כלל לא היתה עליו ואם נפגע הרי לא התכוונתי אליו ועמו הסליחה.
הנעבעך בא להביע את סלידתי מחשיפה של פרחי חזנות לסוגי מוסיקה שאינם מקדמים אותם בכלום. סגנון הלידר ה הו הא הא הא הא של פישר דיסקאו וכדומה הוא דבר שנוגד את הטעם היהודי ויהרוס יותר משיועיל
לטעמי שיושיבו אותם מול סרטי אריות של פבארוטי וילמדו כיצד אפשר להניע עולם ומלואו בלי לניד עפעף כולל חיוך ובכי וצחוק ותדהמה.
הלידער ממש לא יעשו את זה ואוי ואבוי לפרח חזנות שינסה לחקות את שיטת הקולרטטורה של פישר דיסקאו בחי' "ראית כמה אויר מוציא"....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > מכון תל אביב לחזנות לא עוצר לרגע: רסיטל קלאסי עם שמואל ברלד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext