שמח
עוד שיר עם כוריאוגרפיה מקסימה! במיוחד עם האביזרים בסוף..:)
חיים גולובן – מפספס שתי שניות מהסולו (שוב סולו בצידי הבמה) אבל ביצוע מצוין.
מיכאל וינרגטן – מפגין ביצועים בשיר הזה!
צבי שמחון – 3 סולואים בשיר אחד. הסולו האחרון הכי יפה, חבל שהוא עושה את זה מהמקום שלו ולא ממש רואים אותו.
.הסולו הראשון שלו עם ה'אואוואו', זה נשמע טיפונת זיוף.. (באואואו השני שם..)
אני מאוד אוהבת את התנועות של ה'גב אל גב' ,ה'כיפים' שהם נותנים תוך כדי קפיצות, והעמידה עם רגליים משולבות..
שמתם לב לריקוד החמוד-מוזר של כתריאל ודניאל?
לא בשמים היא
אין, השיר הזה פשוט להיט!!! אחד השירים שאני תמיד חייבת לשמוע לפחות שלוש פעמים.
כנ"ל... פשוט אוהבת אותו!! ממש התבאסתי שהם לא עשו אותו בסוכות השנה..:(
העמדה מתוקה!!! וביצוע מושלם!נכון! יש קצת פאשלות בתנועות, אבל לא נורא.
אביגדור גלוק פשוט זורח בשיר הזה, לא ראיתי אותו אף פעם רוקד בכזה מרץ ועם חיוך כזה.הוא מתוק..הסולו שלו מהמם! זה הקטע שהכי אהבתי עם ה'לאאאאאא'
חמוד הקטע של המעגל.
בקצרה אני אכתוב שכל הסולנים מבצעים פשוט מושלם וחבל שלפעמים לא שומעים אותם מספיק חזק.
יהודה אופנהיימר – בהופעה בארץ הוא היה נשמע מדהים, פה הוא גם כבר אוחז בשלב ההתחלפות של הקול וגם שר מאולץ כזה. לא מחבבת אותו בכלל.. (אולי גם בגלל שהוא סרב לראיון פעמיים בנחרצות..)
דוד פרלמן – כמה פעמים אפשר לכתוב שהוא פשוט מדהים? ואחרי הסולו אביגדור 'כיון' אותו חזרה למקום שלו..
איך נשיר
אביגדור מעביר את דוד פרלמן למקום שלו...
דואט כתריאל ואביגדור – בארץ נשמע יותר טוב.. כתריאל נשמע צרוד משום מה..
חיים גולובן – מקסים! הוא יודע להחזיק קול וזה מאוד יפה!
סולו מדהים של שלמה גרוס, אחד הסולואים היותר מוצלחים שלו.
אייזיק חסון – מתחיל לא טוב, שימו לב לצבי שמחון.הוא זייף בצורה לא נעימה בעליל.. היה מסובך למצוא לו סולו טוב לראיון שהוא התחיל בטון נכון. (גם סולו שלו ב"קול קול" זה קרה)
דואט דוד ומיכאל – קחו שני סולנים מעולים ותנו להם לשיר דואט, יש יותר מושלם מזה?
דוד הראל – אאוץ' ואאוץ' להתחלה, צל"ש על הסיום.נראה לי שהוא פשוט נבהל מירחמיאל..
ושם
עוד שיר שאני מאוד אוהבת.
הפתיחה מקסימה, ההליכה הזו מצד לצד מהממת, הילדים עשו את זה ממש טוב ובלי שזה ירגיש בלאגן.
התנועות, תוך כדי השיר וגם בקטע מעבר, ממש, אבל ממש יפות. מזכיר לי קצת את "מעם ה'" ו"גלי"
חיים גולובן – סולו יפה, הוא שר תוך כדי תנועה עם המקהלה ולוקח שניה לשים לב שזה הוא. טיפה זייף ב"קדמיוניות"
דוד פרלמן – איזה סולו!!!!!!!!!!! דוד מס' 1!!
והנה הבלאגן מגיע... למה יושי היה חייב להיכנס בקפיצות כאלה, זה לא נראה טוב... הבוגרים נכנסו כ"כ לא אחיד ולקח להם שניות ארוכות כדי להיכנס לסדר, גם זה שהם היו צריכים לקחת מיקרופונים מהילדים הפריע לי. מחריד הבלגן... הם פשוט נראים לא קשורים! רק בקטע שהם זזים כמו שחמט זה עוד נראה סביר.
התרחשות חמודה בכל הבלאגן הזה – דוד הראל מבחין שלשלמה גלומבק אין מיקרופון ונתן לו את שלו, חמוד...זה ממש יפה שהוא חשב על זה מעצמו.:)
יעקב שמחה – מקסים! פספוס אדיר שהוא לא קיבל יותר סולואים. הוא בכלל מפוספס..
הביצוע המשותף יפה.
אפשר לראות שדוד פרלמן ממש מוטרד מזה שאין לו רמקול והוא ממש עוד שניה צריך לבצע סולו, הוא לא כ"כ מרוכז, הפתרון שהוא מצא זה ללכת למנדי לוין ולקחת את הרמקול חזרה... זה היה חמוד! בעל תושיה. (ומנדי לוין בינתיים מחא כפיים..)והכי חנק אותי היה שהוא הביא לעצמו כיסא) הוא פשוט מ ד ה י ם הילד הזה!!!
קרוב ה'
תכעסו עלי אם אני אכתוב שזה הביצוע היחיד של הבוגרים שאני מסוגלת לסקר?! לא נכעס בכלל. אני איתךJ המופע של הבוגרים היה מחריד מכל הבחינות.. עד שאמא שלי קמה ב3 בבוקר לראות את ההופעה, היא היתה צריכה לשמוע זיופים צורמניים ומזעזעים... וחבל.
כמה מילים על הבוגרים:
ג'ורדן אודינסקי – מדהים כמה שהשנים עשו לו טוב, מהילד שבקושי הסתכל לקהל בעיניים הוא נהיה בחור (איש?!) עם ביטחון וגם הביצועים שלו טובים. נכון מאוד. הוא היה כ"כ ביישן פעם, ועכשיו הוא גם הנחה בהתחלה.
זלמן פולק וגרשי אדלר – שניים שממש אהבתי בתור ילדים ושמחתי לשמוע אותם שוב, שרים טוב.
דניאל מוצניק – שר ממש יפה.
מנדי לוין – קול חזנותי במקצת, מישהו יכול לכוון אותי לסולו שלו בתור ילד? אני יודעת שהוא היה בתקופה של light up the nights אבל האמת שגם לי אין מושג..
הסיום של ג'ורדן בדואט עם דניאל, מצחיק אותי כל פעם מחדש.
דורון לוין – נשאר בדיוק כמו פעם, גם יושי (תפרשו את זה איך שאתם רוצים).
התאכזבתי שלא שמעתי את יונתן ברודי (שהתארס לפני מספר חודשים, מזל טוב!).
He will answer us
יש הסרטה של פחות מדקה, אבל זה מדהים! (יש למישהו את הביצוע המלא?) יאפJ
בשמחה רבה
נראה שהילדים אוהבים את השיר, שרים בהתלהבות כזו... הוא שיר מוכר בשבילם ,הם ביצעו אותו לראשונה כבר בסוכות.
ברווח בין הקולות מעבר לשיר עצמו יש ילדים שעושים תנועה של תופים וזה ממש חמוד (שימו לב לאייזיק חסון).
יהודה אופנהיימר – שוב, סולו יפה אבל נשמע מאולץ. כמו שכבר כתבתי לא מחבבת את הקול שלו..בדואט עם מיכאל וינגרטן, הקול של מיכאל עולה עליו לגמרי, אבל התנועות שלהם ביחד ממש מתוקות.
שונאת את השניות האלה שילד מתחיל סולו והרמקול לא עובד... לפחות ירחמיאל (לפעמים..) נמצא באזור כדי להציל את המצב..
דוד יונתן – הוא סולן מתוק ממש והתנועות וההבעות פנים שלו פשוט חמודות, הוא מכניס את עצמו לסולו וזה פשוט מתוק. (כבר כתבתי על המבטים של צבי ושמעון שנפגשו וזה העלה חיוך לשניהם).
הכניסה של ירחמיאל לשיר מצוינת! והעליה ב"באלים ה'" ממש מקסימה.
שמעון יצחקוב – סולו מתוק, מדויק ומושלם!
דוד הראל – מפספס שתי שניות מהסולו ומביא ביצוע טוב (הוא קצת מרחף שזה מגיע לסולואים שלו..).חחח
טריו שלמה, בני ודוד – קצת הפריע לי שהם לא סיימו ביחד. ממש אהבתי את הטריו הזה.
(ירחמיאל, פעם הבאה לא להסתיר את דוד יונתן!).
סיום מושלם, שימוש חכם בקולות של הבוגרים.
בואי כלה
אהבתי את הצרחות בהתחלה " א ב י ג ד ו ר ג ל ו ק"...
-לא מצאתי מילים לתאר כמה אני אוהבת את השיר הזה- שיר רגוע מקסים מרגש... אחד הפייבוריטים הכי גדולים שלי.( אפילו אמרתי את זה ליהודה בראון וגם הוא הזדהה איתיJ
דואט חיים ואביגדור – הקול של אביגדור התחזק והתוצאה שהדואט נשמע עוד יותר טוב מהאלבום, כי הקולות משתלבים והקול של חיים לא עולה על הקול של אביגדור. נכון. זה משהו שהפריע לי מאוד באלבום.
צבי שמחון – סולו מדהים מדהים מדהים! הייתי מגדירה את הסולו הזה כסולו השיא של צבי. נכון. גורם לדמעות... וואו!
דואט דוד ומיכאל – כבר היה לנו דואט כזה וכבר כתבתי שאני בעד גיוון, אבל שוב זה כ"כ טוב שאי אפשר שלא להנות ממנו. וזו היתה הפעם האחרונה שלהם ביחד..
שמות
שיחה אילמת בין צבי למיכאל בשמו של דוד הראל.
למה ירחמיאל לא מקריא את השמות לפי העמידה של הילדים? נפלאות ירחמיאל..
אט אט
לא יודעת איך הילדים עוד מלאי מרץ, אחרי הופעה שלמה...
אני לא אחזור על מה שכתבתי כבר על הסולנים, ורק אכתוב שהם עשו עבודה מצוינת. והכוריאוגרפיה של השיר מעולה.
איזה ריקוד של שחרור בסוף, שימו לב שזלמן פולק נותן כיף' לילדים שעוברים לידו.
בקיצור:
- הופעה מדהימה! ונדירה. שבה לכל חברי המקהלה היה סולו! שיא היסטורי.
- קבוצת ילדים מצוינת, הרבה ילדים עם קולות מעולים שנותנים ביצועים מצוינים!!! (זו לא הקבוצה של רווח וזו לא הקבוצה של יבא, זו הקבוצה של אט אט ואני אוהבת אותה ככה).
- זו לא להקת מחול, אבל חסרים לי איזה קטע או שניים של ריקוד. כמו שיש בשיר 'משיח' ובשיר 'ירושלים'.