בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הסיקורים שלכם על הופעת פרחי מיאמי פסח ע"ה miami phenomenon

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/8/2016 15:46 לינק ישיר 
הערות חלקיות בינתיים..

שירהיהודית כתב:

אני מקפיצה את האשכול כדי שהסיקור שלי ירגיש בנוח...

קודם כל, יישר כח ענק לאלימונסי על ההסרטה והשליחה, האיכות פשוט מעולה!!! 

אין ספק שלהופעה הזאת מגיע לצאת בdvd מסודר, במיוחד ששרו את כל השירים של האלבום (היה כבר פעם כזה דבר?) אבל כיוון שכבר עברה שנה מאז ההופעה, אני מתחילה לחשוש... הלוואי שייצא כבר בתחילת שנה הבאה.. אחרת לא נראה לי שנזכה לראות דיוידי מההופעות של השנתיים האחרונות.

ליבעדיק

איזו כניסה! איזה אנרגיות, כולם עם פרצוף של "אנחנו הולכים לעשות מופע בלתי נשכח!!!"  

גם הקהל מולהב, איזה צרחות  (שראיתי את ההופעה, החבר'ה מסביב שאלו אם אני שומעת משהו חוץ מצרחות, לכו תסבירו שעכשיו אני באמצע לשמוע את הסולו של מיכאל והצרחות פחות מעניינות אותי כרגע). מזל שלא שמעו גם את הצרחות שלנו בבית.. השיר הזה כ"כ הלהיב אותנו:) הכוריאוגרפיה מעולה ומקפיצה.

(לדוד הראל אין אפודה... למה הוא לא כפתר את החליפה לפחות?!).

כוריאוגרפיה מושלמת!!!

סולו של חיים גולובן – משהו פה לא מסתדר לי, יש לו קול יפה ונעים לאוזן, מבצע טוב, ייחודיות במראה (ג'ינג'י J) ויש לו כמות סולואים יפה, אבל משהו בו לא מככב, כלומר הוא פחות בולט משאר הסולנים, אולי בגלל הנטייה שלו לשיר תוך כדי ריקוד או בצידי הבמה. בכל אופן, אני אוהבת את הביצועים שלו. יש לו לפעמים קטע של זיוף קל. בסולואים כאן הוא ביצע מעולה.

הקטע עם השערים חמוד, אבל אני אף פעם לא מצליחה להבין לאיזה כיוון הם רצים.

סולואים מדוייקים של מיכאל וינגרטן (יש לו פרצוף מיאמיסטי טיפוסי, הוא מזכיר לי סולן מהעבר, יש לו הרבה סולאים בשלשלת ג'וניור, אבל השירים של מיאמי יותר מתאימים לקול שלו, לדעתי...) וצבי שמחון, שומעים את ההתחלפות של הקול אבל עדיין סולו טוב.

תנועת מעבר – ביצוע קצת שונה מאיך שהם עשו את זה בפסח ע"ו. בסיום התנועה, מיכאל, צבי ואייזיק חסון מסדרים את הכיפות בתזמון מדויק שכמעט גורם לחשוב שזה חלק מהתנועות.

עוד סולו מדהים של מיכאל, בלי העליה בסוף, חבל, אני ממש אוהבת את הקטע הזה בשיר.

מחרוזת - דוי הסר

יוסף חיים סטיילר – סולן חמוד, יש לו מבט חולמני כזה...

בקטע מעבר ההתרחשויות החשובות לא קורות במרכז הבמה אלא במעגל מסביב, שמתם לב?! לא שמתי לב.. הלכתי לראות:)

שמתם לב שאייזיק חסון מסמן לצבי שהוא צריך לביים איתו שיחה? חחחחח נכוןן

שמתם לב שיהודה אופנהיימר, דניאל גרובר וכתריאל יבנה מנהלים חשובה על המיקרופונים?

שמתם לב ששמעון יצחקוב מסמן לדוד יונתן להצטרף לריקוד של חיים גולובן? - נותן לו מין דחיפה קלה.. חמוד!!

שמתם לב שדוד פרלמן מנהל שיחה ידידותית עם שלמה ובני זדה ואח"כ טופח לשלמה על הגב? הוא נראה כמו אח גדול שלהם..

שמתם לב שאביגדור לא ממש יודע מה לעשות עם עצמו עד ששלמה מסיים את השיחה עם דוד ומסתובב אליו, ואז לשניהם יש פרצוף של "אז אתה כאן, לא ראיתי אותך קודם..."? חחחחח יואו זה ככ מתוק לראות את זה!! מעניין מה היה כ"כ דחוף להם לדבר ..:))
זה כ"כ מצחיק כל ההתרחשיוית האלה על הבמה .. הם ממש מרגישים בבית שם.:)

מצוה גדולה

שחזור חמוד של הריקוד מ'מיאמי בירושלים' ולפי החישוב שלי יוצא שבעצם הריקוד יותר 'גדול' מהילדים...

יהודה אופנהיימר – סולו יפה.

יבא

יש לי קצת בעיה עם ביצועים של השיר הזה שהם לא הביצוע בdvd, במילים אחרות אני יותר מדי אוהבת את הביצוע בdvd שכל ביצוע אחר נשמע לי פחות טוב. במיוחד שהם לא עושים את הקול שני בסולו כמו בביצוע ההוא (ושימו לב שחיים גולובן כן עושה את זה כמו בdvd).

יהודה בראון – סולו נקי כזה, חמוד החיוך שלו פתאום באמצע הסולו, זיהה מישהו בקהל או נזכר בבדיחה?

דווקא המיקום במרכז הבמה מחמיא לחיים גולובן, חבל שהוא לא ממש יותר את הנוכחות הבימתית שלו (יש לו את זה בפוטנציאל ...).

סיום של בני זדה – מדהים, לא בנימין רבינא אבל נשמע טוב (ואני גם לא מצפה ממנו להיות בנימין רבינא).

צור ישראל

אחד השירים האהובים עלי ביותר באלבום הזה ובכלל...

איזה חמוד הקטע עם הכסאות, יש כמה פקשושים (מספר ילדים שמוסתרים כמעט לגמרי ע"י ילד אחר). זה ממש יפה שבשירים שקטים שאין דרך לדחוף הרבה תנועות ירחמיאל משתמש בהעמדות כאלה (ע"ע 'מהרה').

צבי שמחון – סולו יפה, איזה מבטים שאר הילדים נותנים בו... גם של אביגדור גלוק טוב (אבל באלבום זה נשמע יותר טוב...), צבי מוותר על הסיומת של הסולו השני בגלל שהקול שלו ממש באמצע ההתחלפות (בסוכות הוא כן ביצע את זה...) אבל עדיין סולו יפה.

דוד פרלמן – אין דברים כאלה!!! איזה סולו! עוצמתי כמו באלבום (חבל שהקהל לא התחשב וקצת הפריע לי לשמוע את הסוף...). מצחיק שאח"כ ששמעתי את האלבום, בסיום הסולו היה לי בראש את הצרחה "דדדדדדדדדדוווווווווווווודדדדדדדדדדדד" בסיום הסולו...- אלימונסי אכן כתב בסיקור שלו שמשפחתו של דוד ישבה מאחוריו והאחראית לצרחות היתה אחותו..

הסיום של צבי – מדהים! ממש אהבתי!
אני חייבת לציין שיש  יתרון גדול בסרטונים של אלימונסי שצולמו ישר ,ולא כמו בהופעה שאנחנו צפינו במחשב בלייב שזה היה מכמה זויות ולא תמיד ראינו את התמונה המלאה.

קול קול

קצת נראה שירחמיאל בדק ברשימה למי אין מספיק סולואים או אין בכלל (אייזיק ובני) ונתן להם לככב בשיר הזה. ברוב השיר יש רק 7 ילדים על הבמה. ואין לי בעיה עם זה, אני ממש בעד שלכל ילד יהיה סולו.

הגיטרות – חמוד ממש!!! מוסיף מלא צבע ואווירה לשיר. מעניין מי נתן לשלמה את הרעיון לקשור את הגיטרה... נראה שגם הילדים נהנים מהקטע, חוץ ממתי שהם צריכים להיאבק ביד אחת עם הגיטרה והמיקרופון.

הסולנים:

בני אייזיק ואייזיק – שרים קצת חלש, אבל הם חמודים נורא ואני נהנית מהקטע הזה של השיר.

דוד הראל – סולו חמוד.

שלמה ושמעון – מעלים את השיר כמה רמות למעלה! בדואט הראשון ובדואט השני.

בני זדה – עוד כמה רמות למעלה.

כתריאל יבנה – לעומת שאר הילדים ששרו בשיר הזה, הקול שלו פחות מתוק וזה מאזן את השיר. ההתמודדות שלו עם הגיטרה חמודה.

דניאל גרובר – משקיע את כל כולו בסולו, יפה!

הריקוד – חמוד, כמעט מתבקש, כאילו המנגינה רוקדת את עצמה.

מיכאל וינגרטן – הוא יכול לשיר פחות ממושלם?!

משהו קטן שהפריע לי... (תמיד כיף להתלונן) בשביל להוציא את כל הגיטרות מהבמה מספיק שני ילדים או אחראי במה אחד, אז למה הגיטרות נשארו בתור תפאורה לשירים הבאים?האמת שלא שמתי לב לזה..

פתחו לי

הצרחות שם בהתחלה של שמות הילדים מהקהל, מעלות חיוך..
אגב, מה שמופיע על המסך הגדול זה השידור בלייב שראינו.
רק אני מנסה לתת פרשנות לשגיאות בעברית?

הקב"ה פונה לכל אחד באופן אישי בלשון יחיד (בני יקירי) והמסר נאמר לכולם בלשון רבים (פתחו לי).

כתריאל יבנה –אאוץ'...

יעקב שמחה – מושלם! חבל שלא קיבל יותר סולואים...

דוד יונתן – קול מצוין וההבעות פנים שלו – מתוק!

אביגדור, צבי ומיכאל – סולואים מדויקים.

בני זדה – מקווה שנשמע ממנו באלבום הבא, אחרת הפספוס כולו שלנו.

דוד פרלמן – אין דברים כאלה! איזה מתוק שלמה גרוס...

עוד שיר שמסתיים בסולו של צבי, בדרך כלל אני בעד גיוון, אבל צבי הוא אחד הפייבוריטים שלי (...), אז אני מרשה שהוא יסיים עוד שיר ואין ספק שהוא עושה את זה טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/8/2016 21:58 לינק ישיר 

שמח

עוד שיר עם כוריאוגרפיה  מקסימה! במיוחד עם האביזרים בסוף..:)

חיים גולובן – מפספס שתי שניות מהסולו (שוב סולו בצידי הבמה) אבל ביצוע מצוין.

מיכאל וינרגטן – מפגין ביצועים בשיר הזה!

צבי שמחון – 3 סולואים בשיר אחד. הסולו האחרון הכי יפה, חבל שהוא עושה את זה מהמקום שלו ולא ממש רואים אותו. 

.הסולו הראשון שלו עם ה'אואוואו', זה נשמע טיפונת זיוף.. (באואואו השני שם..)
אני מאוד אוהבת את התנועות של ה'גב אל גב' ,ה'כיפים' שהם נותנים תוך כדי קפיצות, והעמידה עם רגליים משולבות..

שמתם לב לריקוד החמוד-מוזר של כתריאל ודניאל?

לא בשמים היא

אין, השיר הזה פשוט להיט!!! אחד השירים שאני תמיד חייבת לשמוע לפחות שלוש פעמים.

כנ"ל... פשוט אוהבת אותו!! ממש התבאסתי שהם לא עשו אותו בסוכות השנה..:(

העמדה מתוקה!!! וביצוע מושלם!נכון! יש קצת פאשלות בתנועות, אבל לא נורא.

אביגדור גלוק פשוט זורח בשיר הזה, לא ראיתי אותו אף פעם רוקד בכזה מרץ ועם חיוך כזה.הוא מתוק..הסולו שלו מהמם! זה הקטע שהכי אהבתי עם ה'לאאאאאא'

חמוד הקטע של המעגל.

בקצרה אני אכתוב שכל הסולנים מבצעים פשוט מושלם וחבל שלפעמים לא שומעים אותם מספיק חזק.

יהודה אופנהיימר – בהופעה בארץ הוא היה נשמע מדהים, פה הוא גם כבר אוחז בשלב ההתחלפות של הקול וגם שר מאולץ כזהלא מחבבת אותו בכלל.. (אולי גם בגלל שהוא סרב לראיון פעמיים בנחרצות..)

דוד פרלמן – כמה פעמים אפשר לכתוב שהוא פשוט מדהים? ואחרי הסולו אביגדור 'כיון' אותו חזרה למקום שלו..

איך נשיר

אביגדור מעביר את דוד פרלמן למקום שלו...

דואט כתריאל ואביגדור – בארץ נשמע יותר טוב.. כתריאל נשמע צרוד משום מה..

חיים גולובן – מקסים! הוא יודע להחזיק קול וזה מאוד יפה!

סולו מדהים של שלמה גרוס, אחד הסולואים היותר מוצלחים שלו.

אייזיק חסון – מתחיל לא טוב, שימו לב לצבי שמחון.הוא זייף בצורה לא נעימה בעליל.. היה מסובך למצוא לו סולו טוב  לראיון שהוא התחיל בטון נכון. (גם סולו שלו ב"קול קול" זה קרה)

דואט דוד ומיכאל – קחו שני סולנים מעולים ותנו להם לשיר דואט, יש יותר מושלם מזה?

דוד הראל – אאוץ' ואאוץ' להתחלה, צל"ש על הסיום.נראה לי שהוא פשוט נבהל מירחמיאל..

ושם

עוד שיר שאני מאוד אוהבת.

הפתיחה מקסימה, ההליכה הזו מצד לצד מהממת, הילדים עשו את זה ממש טוב ובלי שזה ירגיש בלאגן.

התנועות, תוך כדי השיר וגם בקטע מעבר, ממש, אבל ממש יפות. מזכיר לי קצת את "מעם ה'" ו"גלי"

חיים גולובן – סולו יפה, הוא שר תוך כדי תנועה עם המקהלה ולוקח שניה לשים לב שזה הוא. טיפה זייף ב"קדמיוניות"

דוד פרלמן – איזה סולו!!!!!!!!!!! דוד מס' 1!!

והנה הבלאגן מגיע... למה יושי היה חייב להיכנס בקפיצות כאלה, זה לא נראה טוב... הבוגרים נכנסו כ"כ לא אחיד ולקח להם שניות ארוכות כדי להיכנס לסדר, גם זה שהם היו צריכים לקחת מיקרופונים מהילדים הפריע לי. מחריד הבלגן... הם פשוט נראים לא קשורים! רק בקטע שהם זזים כמו שחמט זה עוד נראה סביר.

התרחשות חמודה בכל הבלאגן הזה – דוד הראל מבחין שלשלמה גלומבק אין מיקרופון ונתן לו את שלו, חמוד...זה ממש יפה שהוא חשב על זה מעצמו.:)

יעקב שמחה – מקסים! פספוס אדיר שהוא לא קיבל יותר סולואים. הוא בכלל מפוספס..

הביצוע המשותף יפה.

אפשר לראות שדוד פרלמן ממש מוטרד מזה שאין לו רמקול והוא ממש עוד שניה צריך לבצע סולו, הוא לא כ"כ מרוכז, הפתרון שהוא מצא זה ללכת למנדי לוין ולקחת את הרמקול חזרה... זה היה חמוד! בעל תושיה. (ומנדי לוין בינתיים מחא כפיים..)והכי חנק אותי היה שהוא הביא לעצמו כיסא) הוא פשוט מ ד ה י ם הילד הזה!!!

קרוב ה'

תכעסו עלי אם אני אכתוב שזה הביצוע היחיד של הבוגרים שאני מסוגלת לסקר?! לא נכעס בכלל. אני איתךJ המופע של הבוגרים היה מחריד מכל הבחינות.. עד שאמא שלי קמה ב3 בבוקר לראות את ההופעה, היא היתה צריכה לשמוע זיופים צורמניים ומזעזעים... וחבל.

כמה מילים על הבוגרים:

ג'ורדן אודינסקי – מדהים כמה שהשנים עשו לו טוב, מהילד שבקושי הסתכל לקהל בעיניים הוא נהיה בחור (איש?!) עם ביטחון וגם הביצועים שלו טובים. נכון מאוד. הוא היה כ"כ ביישן פעם, ועכשיו הוא גם הנחה בהתחלה.

זלמן פולק וגרשי אדלר – שניים שממש אהבתי בתור ילדים ושמחתי לשמוע אותם שוב, שרים טוב.

דניאל מוצניק – שר ממש יפה.

מנדי לוין – קול חזנותי במקצת, מישהו יכול לכוון אותי לסולו שלו בתור ילד? אני יודעת שהוא היה בתקופה של light up the nights  אבל האמת שגם לי אין מושג..

הסיום של ג'ורדן בדואט עם דניאל, מצחיק אותי כל פעם מחדש.

דורון לוין – נשאר בדיוק כמו פעם, גם יושי (תפרשו את זה איך שאתם רוצים).

התאכזבתי שלא שמעתי את יונתן ברודי (שהתארס לפני מספר חודשים, מזל טוב!).

He will answer us 

יש הסרטה של פחות מדקה, אבל זה מדהים! (יש למישהו את הביצוע המלא?) יאפJ

בשמחה רבה

נראה שהילדים אוהבים את השיר, שרים בהתלהבות כזו... הוא שיר מוכר בשבילם ,הם ביצעו אותו לראשונה כבר בסוכות.

ברווח בין הקולות מעבר לשיר עצמו יש ילדים שעושים תנועה של תופים וזה ממש חמוד (שימו לב לאייזיק חסון).

יהודה אופנהיימר – שוב, סולו יפה אבל נשמע מאולץ. כמו שכבר כתבתי לא מחבבת את הקול שלו..בדואט עם מיכאל וינגרטן, הקול של מיכאל עולה עליו לגמרי, אבל התנועות שלהם ביחד ממש מתוקות.

שונאת את השניות האלה שילד מתחיל סולו והרמקול לא עובד... לפחות ירחמיאל (לפעמים..) נמצא באזור כדי להציל את המצב..

דוד יונתן – הוא סולן מתוק ממש והתנועות וההבעות פנים שלו פשוט חמודות, הוא מכניס את עצמו לסולו וזה פשוט מתוק. (כבר כתבתי על המבטים של צבי ושמעון שנפגשו וזה העלה חיוך לשניהם).

הכניסה של ירחמיאל לשיר מצוינת! והעליה ב"באלים ה'" ממש מקסימה.

שמעון יצחקוב – סולו מתוק, מדויק ומושלם!

דוד הראל – מפספס שתי שניות מהסולו ומביא ביצוע טוב (הוא קצת מרחף שזה מגיע לסולואים שלו..).חחח

טריו שלמה, בני ודוד – קצת הפריע לי שהם לא סיימו ביחד. ממש אהבתי את הטריו הזה.

(ירחמיאל, פעם הבאה לא להסתיר את דוד יונתן!).

סיום מושלם, שימוש חכם בקולות של הבוגרים.

בואי כלה

אהבתי את הצרחות בהתחלה " א ב י ג ד ו ר ג ל ו ק"...

-לא מצאתי מילים לתאר כמה אני אוהבת את השיר הזה- שיר רגוע מקסים מרגש... אחד הפייבוריטים הכי גדולים שלי.( אפילו אמרתי את זה ליהודה בראון וגם הוא הזדהה איתיJ

דואט חיים ואביגדור – הקול של אביגדור התחזק והתוצאה שהדואט נשמע עוד יותר טוב מהאלבום, כי הקולות משתלבים והקול של חיים לא עולה על הקול של אביגדור. נכון. זה משהו שהפריע לי מאוד באלבום.

צבי שמחון – סולו מדהים מדהים מדהים! הייתי מגדירה את הסולו הזה כסולו השיא של צבי. נכון. גורם לדמעות... וואו!

דואט דוד ומיכאל – כבר היה לנו דואט כזה וכבר כתבתי שאני בעד גיוון, אבל שוב זה כ"כ טוב שאי אפשר שלא להנות ממנו. וזו היתה הפעם האחרונה שלהם ביחד..

שמות

שיחה אילמת בין צבי למיכאל בשמו של דוד הראל.

למה ירחמיאל לא מקריא את השמות לפי העמידה של הילדים? נפלאות ירחמיאל..

אט אט

לא יודעת איך הילדים עוד מלאי מרץ, אחרי הופעה שלמה...

אני לא אחזור על מה שכתבתי כבר על הסולנים, ורק אכתוב שהם עשו עבודה מצוינת. והכוריאוגרפיה  של השיר מעולה.

איזה ריקוד של שחרור בסוף, שימו לב שזלמן פולק נותן כיף' לילדים שעוברים לידו.

בקיצור:

- הופעה מדהימה! ונדירה. שבה לכל חברי המקהלה היה סולו! שיא היסטורי.

- קבוצת ילדים מצוינת, הרבה ילדים עם קולות מעולים שנותנים ביצועים מצוינים!!! (זו לא הקבוצה של רווח וזו לא הקבוצה של יבא, זו הקבוצה של אט אט  ואני אוהבת אותה ככה).

- זו לא להקת מחול, אבל חסרים לי איזה קטע או שניים של ריקוד. כמו שיש בשיר 'משיח' ובשיר 'ירושלים'. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/8/2016 23:53 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

אני מקפיצה את האשכול כדי שהסיקור שלי ירגיש בנוח...

קודם כל, יישר כח ענק לאלימונסי על ההסרטה והשליחה, האיכות פשוט מעולה!!! 

אין ספק שלהופעה הזאת מגיע לצאת בdvd מסודר, במיוחד ששרו את כל השירים של האלבום (היה כבר פעם כזה דבר?) אבל כיוון שכבר עברה שנה מאז ההופעה, אני מתחילה לחשוש... הלוואי שייצא כבר בתחילת שנה הבאה.. אחרת לא נראה לי שנזכה לראות דיוידי מההופעות של השנתיים האחרונות. תרחיש מפחיד למדי...

מחרוזת - דוי הסר

יוסף חיים סטיילר – סולן חמוד, יש לו מבט חולמני כזה...

בקטע מעבר ההתרחשויות החשובות לא קורות במרכז הבמה אלא במעגל מסביב, שמתם לב?! לא שמתי לב.. הלכתי לראות:) :) 

שמתם לב שאייזיק חסון מסמן לצבי שהוא צריך לביים איתו שיחה? חחחחח נכוןן

שמתם לב שיהודה אופנהיימר, דניאל גרובר וכתריאל יבנה מנהלים שיחה חשובה על המיקרופונים?

שמתם לב ששמעון יצחקוב מסמן לדוד יונתן להצטרף לריקוד של חיים גולובן? - נותן לו מין דחיפה קלה.. חמוד!!

שמתם לב שדוד פרלמן מנהל שיחה ידידותית עם שלמה ובני זדה ואח"כ טופח לשלמה על הגב? הוא נראה כמו אח גדול שלהם..

שמתם לב שאביגדור לא ממש יודע מה לעשות עם עצמו עד ששלמה מסיים את השיחה עם דוד ומסתובב אליו, ואז לשניהם יש פרצוף של "אז אתה כאן, לא ראיתי אותך קודם..."? חחחחח יואו זה ככ מתוק לראות את זה!! מעניין מה היה כ"כ דחוף להם לדבר ..:)) העיקר שהם נהנים...
זה כ"כ מצחיק כל ההתרחשיוית האלה על הבמה .. הם ממש מרגישים בבית שם.:)
תוצאה של ותק מצטבר. זה גם הפעם ה... שהם עושים את המחרוזת הזו ומפעם לפעם הם השתכללו
(אגב, מישהו הבין מה הם רוצים להביע בזה?! שבחתונות יש את אלה שרוקדים ויש את אלה שמפטפטים?!)

ראית את ההופעה של סוכות ע"א, הילדים מרגישים יותר בבית מאשר על הבמה. וגם ירחמיאל זורם איתם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2016 00:34 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

לא בשמים היא

אין, השיר הזה פשוט להיט!!! אחד השירים שאני תמיד חייבת לשמוע לפחות שלוש פעמים.

כנ"ל... פשוט אוהבת אותו!! ממש התבאסתי שהם לא עשו אותו בסוכות השנה..:(

העמדה מתוקה!!! וביצוע מושלם!נכון! יש קצת פאשלות בתנועות, אבל לא נורא.

אביגדור גלוק פשוט זורח בשיר הזה, לא ראיתי אותו אף פעם רוקד בכזה מרץ ועם חיוך כזה.הוא מתוק..הסולו שלו מהמם! זה הקטע שהכי אהבתי עם ה'לאאאאאא' גם הסולו הראשון מושלם.

חמוד הקטע של המעגל.

בקצרה אני אכתוב שכל הסולנים מבצעים פשוט מושלם וחבל שלפעמים לא שומעים אותם מספיק חזק.

יהודה אופנהיימר – בהופעה בארץ הוא היה נשמע מדהים, פה הוא גם כבר אוחז בשלב ההתחלפות של הקול וגם שר מאולץ כזהלא מחבבת אותו בכלל.. (אולי גם בגלל שהוא סרב לראיון פעמיים בנחרצות..) מאוד לא מקצועי מצידך :)

דוד פרלמן – כמה פעמים אפשר לכתוב שהוא פשוט מדהים? ואחרי הסולו אביגדור 'כיון' אותו חזרה למקום שלו..  לי זה נראה שאביגדור היה באמצע התנועה ודוד פשוט נתקע בו.

איך נשיר

אביגדור מעביר את דוד פרלמן למקום שלו...

דואט כתריאל ואביגדור – בארץ נשמע יותר טוב.. כתריאל נשמע צרוד משום מה..

חיים גולובן – מקסים! הוא יודע להחזיק קול וזה מאוד יפה!

סולו מדהים של שלמה גרוס, אחד הסולואים היותר מוצלחים שלו.

אייזיק חסון – מתחיל לא טוב, שימו לב לצבי שמחון.הוא זייף בצורה לא נעימה בעליל.. היה מסובך למצוא לו סולו טוב  לראיון שהוא התחיל בטון נכון. (גם סולו שלו ב"קול קול" זה קרה)

דואט דוד ומיכאל – קחו שני סולנים מעולים ותנו להם לשיר דואט, יש יותר מושלם מזה?

דוד הראל – אאוץ' ואאוץ' להתחלה, צל"ש על הסיום. נראה לי שהוא פשוט נבהל מירחמיאל.. 

קרוב ה'

תכעסו עלי אם אני אכתוב שזה הביצוע היחיד של הבוגרים שאני מסוגלת לסקר?! לא נכעס בכלל. אני איתךJ המופע של הבוגרים היה מחריד מכל הבחינות.. עד שאמא שלי קמה ב3 בבוקר לראות את ההופעה, היא היתה צריכה לשמוע זיופים צורמניים ומזעזעים... וחבל. זה נראה שירחמיאל הסתפק באודישן שהוא ערך להם כמה שנים קודם, יש כאלה ששרים לא טוב ומבחינה הרמונית זה פשוט לא!

כמה מילים על הבוגרים:

ג'ורדן אודינסקי – מדהים כמה שהשנים עשו לו טוב, מהילד שבקושי הסתכל לקהל בעיניים הוא נהיה בחור (איש?!) עם ביטחון וגם הביצועים שלו טובים. נכון מאוד. הוא היה כ"כ ביישן פעם, ועכשיו הוא גם הנחה בהתחלה.

זלמן פולק וגרשי אדלר – שניים שממש אהבתי בתור ילדים ושמחתי לשמוע אותם שוב, שרים טוב.

דניאל מוצניק – שר ממש יפה.

מנדי לוין – קול חזנותי במקצת, מישהו יכול לכוון אותי לסולו שלו בתור ילד? אני יודעת שהוא היה בתקופה של light up the nights  אבל האמת שגם לי אין מושג..

הסיום של ג'ורדן בדואט עם דניאל, מצחיק אותי כל פעם מחדש.

דורון לוין – נשאר בדיוק כמו פעם, גם יושי (תפרשו את זה איך שאתם רוצים).

התאכזבתי שלא שמעתי את יונתן ברודי (שהתארס לפני מספר חודשים, מזל טוב!).

He will answer us 

יש הסרטה של פחות מדקה, אבל זה מדהים! (יש למישהו את הביצוע המלא?) יאפ 

בשמחה רבה

נראה שהילדים אוהבים את השיר, שרים בהתלהבות כזו... הוא שיר מוכר בשבילם ,הם ביצעו אותו לראשונה כבר בסוכות. בסוכות הם גם שרים בהתלהבות (דוד הראל בכלל), אבל יש ממש בלאגן מבחינת הסולנים. וחוץ מזה, שהזמר החסידי מצטרף אליהם, נהיה לי קל לדמיין את השיר מושר ב'טיש'...  

ברווח בין הקולות מעבר לשיר עצמו יש ילדים שעושים תנועה של תופים וזה ממש חמוד (שימו לב לאייזיק חסון).

יהודה אופנהיימר – שוב, סולו יפה אבל נשמע מאולץ. כמו שכבר כתבתי לא מחבבת את הקול שלו..בדואט עם מיכאל וינגרטן, הקול של מיכאל עולה עליו לגמרי, אבל התנועות שלהם ביחד ממש מתוקות.

שונאת את השניות האלה שילד מתחיל סולו והרמקול לא עובד... לפחות ירחמיאל (לפעמים..) נמצא באזור כדי להציל את המצב.. לא עוזר, השניה התפספסה!

דוד יונתן – הוא סולן מתוק ממש והתנועות וההבעות פנים שלו פשוט חמודות, הוא מכניס את עצמו לסולו וזה פשוט מתוק. (כבר כתבתי על המבטים של צבי ושמעון שנפגשו וזה העלה חיוך לשניהם).

הכניסה של ירחמיאל לשיר מצוינת! והעליה ב"באלים ה'" ממש מקסימה.

שמעון יצחקוב – סולו מתוק, מדויק ומושלם!

דוד הראל – מפספס שתי שניות מהסולו ומביא ביצוע טוב (הוא קצת מרחף שזה מגיע לסולואים שלו..).חחח

טריו שלמה, בני ודוד – קצת הפריע לי שהם לא סיימו ביחד. ממש אהבתי את הטריו הזה. טריו טוב, קצת חסרים טריוים במופע, אבל קצת מפריע לי שדוד הראל סיים קצת קודם.

(ירחמיאל, פעם הבאה לא להסתיר את דוד יונתן!).

סיום מושלם, שימוש חכם בקולות של הבוגרים.

בואי כלה

אהבתי את הצרחות בהתחלה " א ב י ג ד ו ר ג ל ו ק"... 

-לא מצאתי מילים לתאר כמה אני אוהבת את השיר הזה- שיר רגוע מקסים מרגש... אחד הפייבוריטים הכי גדולים שלי.( אפילו אמרתי את זה ליהודה בראון וגם הוא הזדהה איתי(

זה מילים מוכרות, השיר הזה פשוט ליגה מעל כל שיר אחר. גם הסולנים בשיר הזה כ"כ טובים שאין סיכוי לשמוע את השיר הזה פעם אחת.
דואט חיים ואביגדור – הקול של אביגדור התחזק והתוצאה שהדואט נשמע עוד יותר טוב מהאלבום, כי הקולות משתלבים והקול של חיים לא עולה על הקול של אביגדור.
נכון. זה משהו שהפריע לי מאוד באלבום.

צבי שמחון – סולו מדהים מדהים מדהים! הייתי מגדירה את הסולו הזה כסולו השיא של צבי. נכון. גורם לדמעות... וואו!

דואט דוד ומיכאל – כבר היה לנו דואט כזה וכבר כתבתי שאני בעד גיוון, אבל שוב זה כ"כ טוב שאי אפשר שלא להנות ממנו. וזו היתה הפעם האחרונה שלהם ביחד..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2023 07:28 לינק ישיר 

אני רק באיחור של שמונה שנים בזה חחח (זה בעצם מאוד מתסכל להיות כל כך מאוחר כאן) מכיוון שאני חדש בפורום. ובכל זאת, האם למישהו במקרה עדיין יש את הצילומים שכולם מדברים עליהם בתגובות הישנות האלה? לא מפתיע אם לאף אחד אין את הצילומים המקוריים מהתוכנית הזו, אבל אם למישהו יש, בבקשה שלח לי אותו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2024 22:27 לינק ישיר 

שלום! אני משתמש ב-Google Translate כי אני עדיין לא דובר עברית טובה. אבל אני מעריץ ענק של מקהלת הבנים של מיאמי, וחיפשתי את ההקלטה הספציפית הזו מתקופת Ut Ut. אם מישהו יכול לשלוח לי את הסרטון הזה שכולם מדברים עליו, אני ממש אודה לו. תודה לך!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הסיקורים שלכם על הופעת פרחי מיאמי פסח ע"ה miami phenomenon
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 22 23 24 סך הכל 24 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.