| נשלח ב-15/6/2015 03:45 |
|
| |
המלך, מב"ד
יוצא לי הרבה לשמוע את טוקר, והוא הרבה מזכיר שהוא משוגע על מב"ד. לא היו לי הרבה דיסקים שלו, ואת השירים שכולם מכירים- הכרתי. לאחר שהשגתי אוסך מוזיקלי גדול, החלטתי למלא אמפי בגודל 4 ג'יגה בחלק גדול מהאלבומים שלו כדי להכיר את המלך של טוקר. עוד לא חצא לי הרבה לשמוע (בחופש, בחופש), בינתיים אני מתוודעת ללחנים מוכרים יותר או פחות וגם ללחנים שחדשים לאוזני. אז- א. נכון לומר שמרדכי בן דוד כמעט נעלם מהמפה? לא שומעים ממנו הרבה והוא גם לא פופולרי כ"כ, בארץ לפחות, בהשוואה לשוואקי או פריד. (רמת פופולריות בסגנון מיאמי... מי שאוהב- אוהב, מי שלא יכול גם לא להכיר..) ב. אפשר רשימה של שירים טובים שלו שכדאי לי לשמוע יותר, ברשימת השמעה נפרדת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 13:08 |
|
| |
אני יותר אוהבת את השירים שלו, מאשר איך שהוא שר יש לו איזה דיסק שהוא עשה קומזייץ עם השירים המוצלחים שלו, יש לי את זה בסרט, אבל זה עוד מהשירים הישנים שלו, לא מהחדשים, יש לו הרבה שירים יפים בהחלט, (חוץ משיר האחדות של רובשקין...) הוא בהחלט מלך של המוזיקה, מעניין שהבן שלו יידל, שר בקול שונה לגמריייי מאבא שלו, והנכד שלו, אליעזר נראה לי, הבן של יידל, שר ממש דומה למ.ב.ד. יש לו קול כמו שהיה למ.ב.ד. כשהוא היה צעיר, ובכלל כל הווערדיגער'ס שרים יפה... את השירה של יידל אני יותר אוהבת, אז לכן כשהוא שר שיר של אבא שלו אז התענוג שלי מושלם...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 14:23 |
|
| |
 גם אני אוהבת את קומזיץ, גדלתי על הסרט וכיום אני שומעת אותו הרבה. אבל הפוך ממך- אני פחות מחבבת את הקול של יידל, אבל אוהבת מאד הרבה שירים שלו! הדיסק א ווערדיגער ייד למשל, מהמם! כל דיסק שלו השקעה מטורפת. את הבן שלו לא שמעתי אף פעם (בן כמה הוא?) אפשר איזה רצועה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 14:40 |
|
| |
הדיסק א ווערדיגער ייד מאד אהבתי, ואהבתי גם את המשחק שלו עם השם... הוא בחורצ'יק, אין לי רצועה שלו שהוא שר, רק שמעתי את זה באיזה סרטון שפעם אמא שלי הביאה לי, מצאתי לך את זה פה: קישור או פה: קישור
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 14:52 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 14:54 |