| נשלח ב-29/6/2015 00:59 |
|
| |
הו, סוף סוף הצלחתי להשיג את הקליפ (עוד רגע אשכול חדש :), עכשיו אני יכולה להגיב פה, ראיתי את זה בחפיף כזה מלמעלה, הקליפ חמוד ממש, שובב, בלי רעיון או מסר כלשהו, בלונים בלונים בלונים, כחול לבן שכתוב עליהם תודה, מה שבטוח הבן אדם נהנה... השיר עצמו ממש חמוד...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 06:50 |
|
| |
כל השיר הוא מסר אחד גדול...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 12:11 |
|
| |
השיר הוא מסר, המילים בהחלט, זה אני לא מכחישה, הוא שיר מהמם! אבל הקליפ לא בא להביע שם תודה או משהו, הוא בא להראות בלונים שכתוב עליהם תודה, אופס, בעצם, רואים אותו מחלק בלונים לכל איש שני שהוא פוגש ברחוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 00:18 |
|
| |
דווקא בני פרידמן לדעתי הוא בסדר!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 00:29 |
|
| |
הוא בסדר, רק שלא אהבתי שהוא הלך להרטיב את כל כולו ולהחנק מתחת למים בשביל קליפ מסכן, בקליפ 'יש תקווה' הוא עוד היה בסדר, לא עשה מדי הרבה שטויות...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 00:47 |
|
| |
קליפ בלי 'שטויות' לא עובר במבחן. זה כל הנקודה. את מחפשת לראות רק שירה וזמרה בקליפ? לא תמצאי את זה בשום מקום. רק בהופעות!
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 00:55 |
|
| |
אבל יש גבול לשטויות, למה בן אדם צריך לצבוע את הפנים שלו בסיד בשביל שיר? נכון, הרעיון ממש יפה, אבל... יכלו גם להציג את זה אחרת, פחות מביש... לקפוץ למים נשמע לי הזוי... ועוד הקשר לשיר גם נשמע לי תלוש קצת... עם הבלונים עוד מילא, הבן אדם לא השתטה יותר מדי, לא ניסה להתעופף איתם באוויר, ורק הסתבך איתם במעלית ובתוך הקרטון הוא הזיע שם כמה דקות, וזה היה משעשע להסתכל...
|
|
|
|
|