| נשלח ב-7/12/2015 11:15 |
|
| |
סקר: עיתוי שמיעת שירי מיאמי
שמתי לב שאני אוהבת לשמוע את מיאמי בזמנים מסויימים. אשמח שתשתפו מתי בעיקר אתם שומעים: 1.בזמן פנוי בלבד 2.בזמן עשיית עבודות הבית (כגון,שטיפת כלים,רצפה,בישול..) 3.בזמן לימוד למבחנים 4.כשאני מרגיש\ה מדוכדך\ת או שמח\ה. 5.אחר
מקווה שהצלחתי להגדיר נכון את השאלה והתשובות. אשמח לתיקונים.:)
תוקן על ידי מיאמוש ב- 07/12/2015 11:21:12
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 11:17 |
|
| |
אני לאחרונה שומעת הרבה תוך כדי לימוד למבחנים.(3)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 11:22 |
|
| |
הגדרת יפה מאד. אני שומעת למשל עכשיו.[את הדיסק רווח- שלא נמאס לי בכלל] וזה בדרך כלל בזמני הפנוי, כשאני לא עובדת.[למשל היום- יש!!] בזמן עבודות הבית- לא מסוגלת לשמוע שום מוזיקה. ואיך אפשר ללמוד למבחנים כשברקע יש מנגינות. לא הבנתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 11:28 |
|
| |
אצלי בדיוק הפוך. כשאני צריכה לשטוף כלים,כדי שזה יבוצע באופן מהיר ומתוך חיוך,חובה שירי מיאמי באזניות.. עכשיו למשל אני לומדת למבחן רציני מאוד שיערך שבוע הבא. השירים מרגיעים אותי..וכן,אני יודעת שזה לא שכיח כ"כ לשמוע מוסיקה תוך כדי לימוד:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 11:38 |
|
| |
אני גם שומעת תוך כדי עבודות בית- שטיפת כלים, סידור, בישול. אבל אני לא אוהבת לשמוע באוזניות, אז אני שמה ברמקול וכולם נאלצים לשמוע איתי:)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 11:40 |
|
| |
אצלינו אין מצב שזה ייקרה..אחים שלי יאכלו אותי חיה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 11:42 |
|
| |
מעניין אם זו בעיה של כולנו:)
מה שאני עושה, אני מכינה רשימת השמעה עם שירים מגוונים, שבערך 50-60 אחוז ממנה הוא שירי מיאמי. משתדלת לשים כאלה שכולם יאהבו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 19:39 |
|
| |
הודעתה של תמרור25
הכל מתאים לי... חוץ מללמוד למבחנים :-) למה? אני לא יודעת אם זה קשור לכך שכבר רשמית סימתי לימודים (הו... אנחת רווחה :-) או לכך שאני כזו שלא מסוגלת להתרכז תוך כדי כי אם זה י'הי'ה באמצע הלימוד זה י'הי'ה ממש בשקט כדי שאצליח ללמוד ובד"כ אני לא מספיקה להקשיב... אז למה להדליק סתם? שריונה - איך אפשר לעשות עבודות בבית בלי שירים? :O זה ממריץ ונותן חשק לעשות את העבודות מתוך שמחה והנאה.. אני לא יכולה לעשות כלים בלי שירים - כי אם זה קורה, הכלים לא יוצאים 'מטופחים' מספיק לטעמי... ושטיפה? בכלל! וואי. זה נראה שלכולם שונאים את השירים בבית. אולי בגלל שחפרנו עלי'הם?... אצלי - יש רשימת השמעה מיוחדת לשטיפה של יום שישי... שם מיאמי מהווים פחות מ10% כמעט. איך מיאמוש אמרה? אצלי יאכלו את המחשב בלי מלח... (מתאים פה סמילי של מבוהל...:-) לא שלא ניסיתי. פשוט השירים שם היו בסכנת הכחדה באותו זמן השמעה. (בהגזמה. כמובן :-) אז תעזבו מיאמי נשארו "שלי". בחדר. כשמעיפים את כל האחינים במוצאי שבת וסוגרים ונועלים את הדלת, מסכנת מסתננים (את יכולה להראות לנו סרט? - לא עכשיו - למה לא עכשיו? -כי אני שומעת... - למה לא רואים?-כי זה שיר. זה לא סרט (בדרך כלל) - מה, אבל הבטחת! -מתי הבטחתי?? - מה לא הבטחת??? -ממתי אני מבטיחה דברים כאלו? - (אתם בטח מבינים איך נראים אחרי הוויכוחים האלו... [אם אפשר פה איקון של עיף ויגע כזה...] ;-) לא משנה שזו מעולם לא היתה הבטחה. אבל לדעתם כל אמירה של 'אולי פעם אחת' זו. מבחינתם. הבטחה... וכך. כשהשירים לא (אמורים) להפריע לאף אחד. אני נהנית לי בשקט...:-)
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 20:00 |
|
| |
|
| נשלח ב-8/12/2015 18:23 |
|
| |
שירים - לא רק של מיאמי, בכל זמן של עבודות בית וכו', יש גם פה ושם שירים של מיאמי, אבל אין לי איתם יותר מדי בעיה, כי אני לא שומעת רק אותם, אז גם למשפחה שלי אין יותר מדי בעיה..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2015 21:55 |
|
| |
אצלי בבית אין בעיה בכלל עם שירי מיאמי ולהיפך אחותי נדבקה ממני ושומעת אותם על היום בקיעה בשמות הסולנים וכו, היא לא יכולה להשתתף בפורום כי לא יודעת מה זה אינטרנט בכלל, אני שומע מוזיקה בכלל שעתיים ביום בערך, לא רק מוזיקה של מיאמי אלא עוד אלף סגנונות. למיאמי יש לי חביבות מיוחדת ואני שומע אותם כשאני על המחשב בד"כ או בנסיעות, על המחשב יש לי את ההופעות פשוט אז אני רואה, ו... לא נמאס לי ב"ה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2015 22:05 |
|
| |
אני שומע את מיאמי כששיש זמן. מידי פעם בנסיעה, בנהיגה, בשעת דכדוך כמו בשעת שמחה. בזמן עבודות הבית(ומה כבר אני עושה????:-) ) ובזמן ישיבה מול המחשב. בשעת לימוד למבחנים ובשעת העבודה אין זמן ואין לי יכולת לשמוע... מי ששומע בשעת העבודה שירים כאן את ידו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2015 22:36 |
|
| |
חחח זה תלוי באיזה עבודה עובדים:-) אני שומעת המון פעמים בעבודה, אבל זה לא פונקציה:-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2015 23:21 |
|
| |
גם אני שומעת תוך כדי עבודה, מה, משעמם לראות רק מספרים כל היום..
|
|
|
|
|