| נשלח ב-19/4/2016 08:26 |
|
| |
יהודה בראון בראיון ווידאו מיוחד!!
הראיון עם יהודה בראון היה הראיון הראשון שלנו,ביום רביעי י"ח תשרי התשע"ו. לאחר הכניסה לאולם ולקיחת הכרטיסים,גילינו אותו ואמא שלו על יד הקיר. מיד נלחצתי,(כי הראיון הראשון תמיד מלחיץ מאוד:) אבל אסתרק לקחה פיקוד ועזרה לי להתגבר על השניות הראשונות של הלחץ. ניגשנו אליו,אמא שלו והוא היו כ"כ מסבירי פנים! היא גם שאלה אותנו שאלות נוספות,מתעניינות,על למה דווקא מיאמי וכו. כששאלתי אותה אם אפשר לראיין את בנה היא הסכימה בשמחה. התחלנו.. לאחר כמה שניות של הסרטה,אמא שלו התערבה ואמרה שכדאי שקודם נשאל אותו את השאלות, כדי שהוא יידע קודם מה לענות. הסכמנו כמובן בשמחה. היה קטע חמוד כשהוא אמר שהוא אוהב את השיר...(תסתכלו בראיון..) הגבתי אוטומטית שגם אני. היה לו גם סולו חדש יפה מאוד בשיר הזה. יהודה מסר לנו מסר מאוד חזק,שאני בטוחה שכולנו נזהה איתו;))
הראיון היה מקסים, יהודה חייך המון וזרם,היה פשוט כיף לראיין אותו!
תודה ענקית למהלעלעל היקרה שעזרה ללא הפסקה בהעלאה של הראיון!! בלעדיה- הוא לא היה מתפרסם. יישר כח גדול לנטסון שגם סייע במלאכה:))
מוזמנים לצפות בראיון ולהגיב כמובן;-) * xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <* https://www.youtube.com/watch?v=OJ_rFQx8114&feature=em-upload_owner
תוקן על ידי מיאמוש ב- 19/04/2016 08:28:32
תוקן על ידי מיאמוש ב- 19/04/2016 10:51:50
תוקן על ידי netson ב- 19/04/2016 13:35:29
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2016 12:29 |
|
| |
מיאמוש, ראיון מקסים! (להאמין שהוא סוף סוף עלה?...!!) הרעיון לשאול אותו לפני באמת היה טוב, אם כי לא מתאים לכל הילדים שגם ככה חלקם רק רצו לברוח משם...;) אבל כאן זה הלך נהדר והוא זרם יופי, המסר שהוא מוסר - חזק מאד... אסתרק, הוא לאאאא כל כך דומה לחברה שלך... אנשים, תעריכו, עשו בשבילכם את כל המאמץ שהראיון יעלה לפני שיהיה אסור לשמוע שירים, כדי שתוכלו להנות הנאה מושלמת ממנו:)... אם זה היה שווה - אתם תגידו:)... אז על מי הראיון הבא בסדרה?.... מיאמוש, מרשה להתחיל לנחש?... (לא אני... תני לאחרים פה.. ואם תגלי לי מי אז אני אעשה להם כתב חידה..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2016 16:06 |
|
| |
צודקת, לא לכולם זה היה מתאים, אבל ברוך ה' שזה קרה כך:))
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2016 00:42 |
|
| |
יישר כח! בהזדמנות הפנויה הראשונה שתהיה לי אגיב. אי אפשר להגיב על דבר כ"כ מושקע בחוסר דעת:)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2016 17:50 |
|
| |
ראיתי, ונדהמתי. הוא ילד זורם במיוחד, עונה לעניין, והמסר שלו בוגר וחזק. תודה רבה רבה לכל העוסקים במלאכה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2016 18:06 |
|
| |
תודה רבה!!:))
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2016 21:59 |
|
| |
מיאמוש ואסתרק: ראיון יוצא מן הכלל! הראיון מאוד יפה והכי מקצועי שראיתי עד כה(בכלל לא מורגש זה הראיון הראשון שלכן:) ). זהו ראיון שזורם בלי גמגומים בלי יותר מידי "שניות של מחשבה" .בקיצור משהו טוב עשיתם!
זה נראה לי הפרח הראשון שאומר שהוא אוהב את 'בואי כלה'. (ואגב לא שמעתי בוידאו שגם את אוהבת- מיאמוש). יפה מצידו שהסכים מיד להתראיין! יש לו קול נהדר!
ושוב יישר כח לכל העוסקים/התורמים במלאה: מיאמוש, אסתרק, אלימונסי, בתשכה ומהלעלעל!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2016 21:59 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  |
יישר כח גדול לנטסון שגם סייע במלאכה
|
|
נראה לי שקצת נסחפת
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2016 13:23 |
|
| |
| netson כתב: |  | מיאמוש ואסתרק: ראיון יוצא מן הכלל! הראיון מאוד יפה והכי מקצועי שראיתי עד כה(בכלל לא מורגש זה הראיון הראשון שלכן:) ). זהו ראיון שזורם בלי גמגומים בלי יותר מידי "שניות של מחשבה" .בקיצור משהו טוב עשיתם! תודה!!
זה נראה לי הפרח הראשון שאומר שהוא אוהב את 'בואי כלה'. (ואגב לא שמעתי בוידאו שגם את אוהבת- מיאמוש)- כתבתי שאת השיר ששהוא אוהב תראו בראיון מה הוא אמר, אבל לפני זה כשעשינו שאלון מקדים, הגבתי לו על כך שגם אני.. זה לא נכנס להסרטה, זה היה לפני.. יפה מצידו שהסכים מיד להתראיין! יש לו קול נהדר!
ושוב יישר כח לכל העוסקים/התורמים במלאה: מיאמוש, אסתרק, אלימונסי, בתשכה ומהלעלעל! |
| רשימה מכובדת ביותר:) מצטרפת לתודות!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2016 13:24 |
|
| |
| netson כתב: |  |
יישר כח גדול לנטסון שגם סייע במלאכה
נראה לי שקצת נסחפת |
|
לחכות שעתיים וחצי כדי להעלות סרטון, זה לא דבר של מה בכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2016 07:06 |
|
| |
ווואווווו!!!!!!!!!!!
ראיון מדהים!!!!
ערוך בצורה מקצועית מאד!
ממש התלהבתי לראות את זה וואווו כל הכבוד לא יאנוש ומהללעל ולכל העוסקים במלאכה
ותודה על הקרדיט5;
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2016 08:26 |
|
| |
תודה בתשכה!:))
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2016 12:56 |
|
| |
קצת באיחור אבל... איזה ילד בוגר שיודע מה הוא רוצה מעצמו! בטח להורים שלו יש הרבה נחת ממנו... וגם לירחמיאל ;-) והראיו ןהזה עשה לי חשק לקנות גם את האלבום האחרון של מיאמי שלא קניתי, ועכשיו אני אפילו אוסיף את המילה "עדיין" - כי למרות שחשבתי שכבר שכחתי ממיאמי (בפרט אחרי "יבוא" כשכבר לא התחברתי לשום סולן) והמשכתי הלאה, זה כנראה מסוג הדברים שנטבעים בדם ;-)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2016 13:22 |
|
| |
נכון מאוד.איתו היה הראיון הכי רציני.הוא עצמו גם ילד מחונך ועדין.. איזו הפתעה! לא ידענו שלא קנית עדיין מה שבטוח, הוא שווה כל שקל:)
|
|
|
|
|