בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע מיאמי סוכות תשע"ז סיקורים + תמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/11/2016 23:55 לינק ישיר 

greenie כתב:
קודם כל, תודה לאלי על הצילומים.

לאחר המופע בפסח, כתבתי סקירה ארוכה ומפורטת על מקהלת האחדות ולא כתבתי על המקהלה, בעיקר כי לא הרגשתי שהיה כל כך מה לכתוב. דעתי לא השתנתה הרבה גם לאחר המופע בסוכות, לכן אכתוב כמה הערות ורק על כמה מהשירים:

מרן די בשמיא:

הסאונד טוב מאד, התזמורת מנגנת בקצב והמקהלה נשמעת אחידה ומנוסה. אני לא אוהבת את הסיומת של השיר. 

סולנים: 

יהודה בראון - סולו נהדר והעלייה הגבוהה היתה הפתעה נעימה מאד. בגדול הסולו הזה עשה לי צמרמורת ותגובת הקהל היתה בהאתם.  והכוונה היתה, כמובן, ליהונתן סריברו. 

יעקב שמחה בלקהני - הייתי מכנה את הסולו הזה: סולו קורקטי. הוא משתדל מאד לדייק, זייף מעט ובעיקר לא ממש הכניס בו את כל כולו, כמו במופע בחנוכה בלוס אנג'לס. 

אביגדור גלוק - סולו נהדר, צלול ומהנה.

יהודה בראון - סולו מקסים. מסוג הסולואים שעבורם שווה להגיע להופעות.

בני זאדה - שיחק אותה. סולו גבוה ביצוע יפה. רק אני חושבת שמיותר בסוף השיר.

מחרוזת אדון עולם: 

אהבתי את המחרוזת, בפרט שאף פעם לא ראיתי אותה. הביצוע היה טוב, הילדים מנוסים וזה עבר די חלק. 

מכיוון שכולם ששרו סולו, אני רוצה לציין במיוחד את יהודה בראון, בני זאדה ויהותנן סריברו.  

סביר מאד שעד פסח, רוב הילדים כבר לא יהיו במקהלה, בהתחשב במצב הקולות ובגילאים. יהודה בראון הוא בהחלט כוכב המופע. יעקב שמחה גם נותן ביצוע די יפה. הופתעתי שירחמיאל פחות או יותר חתך את שלמה גרוס מסולואים. 

מקהלת האחדות: 

* לאחר צפייה מרובה בהסרטה של הקראת השמות של מקהלת האחדות, אני נוטה להאמין שלילד עם הקול העדין - שמו אלי כהן. זה בהנחה שהוא קרא את השם שלו בזמן שעלה ולא את השם של הילד שלפניו או אחריו. 

* כמו כולם, אני מסכימה שמקהלת האחדות נשמעת טוב יותר בהופעה זו. בנוסף, הם גם נראים מאורגנים יותר וחלק מהקולות בוגרים יותר. גם נהנינו מיותר סולנים, מה שתמיד מהנה.

* אני חושבת שחלק גדול מהילדים האלו אכן הצטרפו למקהלה, אלא אם כן אני טועה טעות מרה וירחמיאל פספס ת'הזדמנות - מה שלא ממש סביר. מה שכן, מכיוון שבחופש זה הזמן שרוב ילדים ניו יורק בפרט וארה"ב בכלל, יוצאים לקעמפים, והמופע של סוכות זה רק זמן קצר לאחר תחילה הלימודים, אני נוטה לחשוב שהוא החליט להשאיר את המקהלה הנוכחית על כנו עד לאחר החגים וארגון המקהלה מחדש. 

החלטתי למספר את הסולנים בכל שיר, כך תדעו בוודאות למי אני מתייחסת, כך שגם אם ילד אחד קיבל שני סולואים באותו השיר, הוא יקבל מספר חדש.

שירים:

שירה חדשה - שיר נחמד, קליט, עכשווי. לא הייתי מגדירה כשירים הכי נוגעים או מרשימים אך שיר בהחלט חביב. הביצוע היה טוב מאד, הרבה יותר טוב מהביצוע בפסח. ראיתם את הילד הנמוך עם הציציות בחוץ, שיער כהה, שלישי מצד שמאל (שלנו ), איך חן יש לו. 

סולן 1: קול חזק ועוצמתי אם כי זייף קצת .

סולן 2: על הקול המדהים שלו כבר דיברנו? על החיוך הכובש שלו כבר סיפרנו? ( לא יצא לו סולו מי יודע מה כאן, אך נסלח לו כי בסה"כ, כולנו בני אדם והוא ילד )

סולן 3: איזה קול, חזק, עוצמתי, מחזיק מנגינה. מהסוג שאני אוהבת לשמוע. ( מזכיר לי את את הקול של זק נוסבאום למתמצאים )

סולן 4: איזה קול מתוק ומדהים. שר ישר מהלב. אגב, לזה התכוונתי כילד העדין, זה שנדמה שלי ששמו אלי כהן. 

סולן 5: (ג'ינג'י) קול מדהים, מקסים, ברור. ביצוע מעולה, אך אהבתי יותר את הביצוע בפסח. 

בואי כלה - סיפרתי לכם פעם כמה אני אוהבת את השיר הזה? יכולה להקשיב לו שוב ושוב. מבלי להתעייף. אני חושבת שעשה בשכל, ירחמיאל, שביצוע השיר התבצע ע"י מקהלת האחדות. איזה מופע נתנו הילדים, שרו מכל הלב, ההרמוניות יפות. 

סולן 1: קול יפה ועדין. קצת התבלבל.

סולן 2: ( קול שני ) סולו טוב. קול מהמם. ( ע"ע השיר הקודם )

סולן 3: איזה קול מתוק. מסכן, קצת התרגש.

סולן 4: כבר אמרתי איזה קול מדהים ומתוק יש לילד הזה? 

סולן 5: קול חזק ויפה. לא הצלחתי לראות מי שר. 

ה' מלך - מסתבר שירחמיאל הפך לנועז. אהבתי מאד איך הילדים שרים כאן מכל הלב ונהנים. ממש רואים איך הם רוצים להרשים ונותנים את הנשמה. וההרמוניות בהחלט יפות ומרעננות. 

סולן 1: ראיתם איזה COOL הוא? שר עם יד בכיס, נינוח, כאילו שעומד בסלון הביתי. קול נחמד. וכאן, שוב סליחותיי, מזווית הצילום היה נראה שידו בכיס. 

סולן 2: קול עוצמתי, שר ישר מהבטן הילד הזה. 

סולן 3: קול פעמונים. ילד זורם זה. כולי תקוה שהוא במקהלה, ושיקבל את הסולואים המגיעים לו. 

סולן 4: איזה מותק. קול נחמד. מבסוט מעצמו, איזה חיוך של גאוה בסוף בסיום הסולו. השתפר מאד מהמופע בפסח. 

סולן 5: את שבחיו כבר זימרתי לעיל. לא אהבתי את הביצוע הספציפי הזה. לפי דעתי קולו דק מדי. 

עושה שלום - אני אוהבת את השיר. שיר די טיפוסי לפרחי מיאמי ובחירה חכמה. ושוב, כמו השירים האחרים, הביצוע יותר טוב, חוץ מהסוף, אולי הילדים התעייפו?!

סולן 1: ( הממושקף ) קול קצת בוגר, סה"כ נעים. 

סולן 2: קול טוב. יודע להחזיק מנגינה. בטוח בעצמו. 

סולן 3: איזה הפתעה נעימה. פתאום בוקע מאמצע השורות קול תרועה. 

סולן 4: איזה שבחים כבר ניתן להוסיף על קול כמעט מושלם? אם הוא לא מככב במקהלה מעכשיו ועד הודעה חדשה, נראה לי אני עוברת לישיבה בויס. יש אנשים שנולדים עם כשרון, הילד הזה כלול ביניהם. 

סולן 5: ( ג'ינג'י ) קול מתוק ויפה. ביצוע טוב. 

סולן 6: קול יפה, לא יודעת מה בדיוק קרה פה, אך זה לא התמזג טוב. 

סולן 7: פתאום הם מתחילים לצוץ מכל פינה. לא יפה שירמיאל החביא אותם ככה. איזה קול מתוק ואיזה ילד חמוד. מסכן, כמעט שכחו אותו. 

סולן 8: שלום שלום גם לך! סיפרו לך פעם איזה קול יפה יש לך? איך שאתה יודע להקסים קהל, גם מהסוג שיושב בבית וצופה בקליפים לא מקצועיים?

סולן 9: אופס, לא נורא, בפעם הבאה ייצא יותר טוב. 

אט אט - אני רק מציינת את השיר מכיוון שהיה סולן ממקהלת אחדות, אחרת, בכלל לא הייתי כותבת על השיר, כי אני עדיין לא ממש אוהבת את השיר. 
חברהמן הסולן ממקהלת האחדות, וגם יודע לשיר. 

סה"כ הופעה חמודה. הגיע הזמן לחדש מופע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/11/2016 18:58 לינק ישיר 

טוב שתיקנת,באמת לא הבנתי למה התכוונת;) חשבתי אולי אני לא שמתי לב לכיסים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/11/2016 20:16 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
שירה יהודית ,מדהים!!
אני בע"ה כשאהיה על המחשב אגיב לך בפירוט. יש לי המון מה להגיב..;)

תודה! זה חלק מהכיף בלכתוב סיקור, לקבל משוב אח"כ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2016 20:17 לינק ישיר 

ניורק כתב:
שירה יהודית קיבלתי חשק לראות את ההופעה שוב וכמובן לכתוב סיקור שלי גם, עסוקים פשוט ב"ה.. לוקח זמן עד שמתמקמים. איזה פירוט אריכות. וואו.

בשמחה! אחרי החגים ידוע כזמן עמוס...
מחכים לסיקור שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2016 20:48 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
קודם כל, תודה לאלי על הצילומים. 

לאחר המופע בפסח, כתבתי סקירה ארוכה ומפורטת על מקהלת האחדות ולא כתבתי על המקהלה, בעיקר כי לא הרגשתי שהיה כל כך מה לכתוב. דעתי לא השתנתה הרבה גם לאחר המופע בסוכות, לכן אכתוב כמה הערות ורק על כמה מהשירים:

מרן די בשמיא:

הסאונד טוב מאד, התזמורת מנגנת בקצב והמקהלה נשמעת אחידה ומנוסה. אני לא אוהבת את הסיומת של השיר. סיומת מיאמית טיפוסית..

סולנים: 

יהודה בראון - סולו נהדר והעלייה הגבוהה היתה הפתעה נעימה מאד. בגדול הסולו הזה עשה לי צמרמורת ותגובת הקהל היתה בהתאם. והכוונה כמובן לסולו המדהים של דוד יונתן. בהחלט ביצוע מרשים.

יעקב שמחה בלקהני - הייתי מכנה את הסולו הזה: סולו קורקטי. הוא משתדל מאד לדייק, זייף מעט ובעיקר לא ממש הכניס בו את כל כולו, כמו במופע בחנוכה בלוס אנג'לס. הקול שלו מאוד יפה ועדין וזה מעט מחפה על זה.
אביגדור גלוק - סולו נהדר, צלול ומהנה.

יהודה בראון - סולו מקסים. מסוג הסולואים שעבורם שווה להגיע להופעות.

בני זאדה - שיחק אותה. סולו גבוה ביצוע יפה. רק אני חושבת שמיותר בסוף השיר. צודקת, הסיום הזה שלו לא ממש קשור.

מחרוזת אדון עולם: 

אהבתי את המחרוזת, בפרט שאף פעם לא ראיתי אותה. הביצוע היה טוב, הילדים מנוסים וזה עבר די חלק. 

מכיוון שכולם ששרו סולו, אני רוצה לציין במיוחד את יהודה בראון, בני זאדה ויהותנן סריברו.  

סביר מאד שעד פסח, רוב הילדים כבר לא יהיו במקהלה, בהתחשב במצב הקולות ובגילאים. יהודה בראון הוא בהחלט כוכב המופע. לא יודעת למה ירחמיאל נתן לו כ"כ הרבה סולואים.. לדעתי הקול שלו ממש התבגר הייתי שמחה אם הייתה חלוקה הוגנת בינו לבין דוד יונתן. 
יעקב שמחה גם נותן ביצוע די יפה. הופתעתי שירחמיאל פחות או יותר חתך את שלמה גרוס מסולואים.גם אני. דווקא הקול שלו לדעתי עדיין בסדר.

מקהלת האחדות: 

* לאחר צפייה מרובה בהסרטה של הקראת השמות של מקהלת האחדות, אני נוטה להאמין שלילד עם הקול העדין - שמו אלי כהן. זה בהנחה שהוא קרא את השם שלו בזמן שעלה ולא את השם של הילד שלפניו או אחריו. 

* כמו כולם, אני מסכימה שמקהלת האחדות נשמעת טוב יותר בהופעה זו. בנוסף, הם גם נראים מאורגנים יותר וחלק מהקולות בוגרים יותר. גם נהנינו מיותר סולנים, מה שתמיד מהנה.

* אני חושבת שחלק גדול מהילדים האלו אכן הצטרפו למקהלה, אלא אם כן אני טועה טעות מרה וירחמיאל פספס ת'הזדמנות - מה שלא ממש סביר. מה שכן, מכיוון שבחופש זה הזמן שרוב ילדים ניו יורק בפרט וארה"ב בכלל, יוצאים לקעמפים, והמופע של סוכות זה רק זמן קצר לאחר תחילה הלימודים, אני נוטה לחשוב שהוא החליט להשאיר את המקהלה הנוכחית על כנו עד לאחר החגים וארגון המקהלה מחדש. סברה מעניינת, לא חשבתי על זה. אני נוטה להסכים איתך.

החלטתי למספר את הסולנים בכל שיר, כך תדעו בוודאות למי אני מתייחסת, כך שגם אם ילד אחד קיבל שני סולואים באותו השיר, הוא יקבל מספר חדש. איזה מזל שאף ילד לא קיבל שני סולואים באותו שיר...

שירים:

שירה חדשה - שיר נחמד, קליט, עכשווי. לא הייתי מגדירה כשירים הכי נוגעים או מרשימים אך שיר בהחלט חביב. הביצוע היה טוב מאד, הרבה יותר טוב מהביצוע בפסח. ראיתם את הילד הנמוך עם הציציות בחוץ, שיער כהה, שלישי מצד שמאל (שלנו ), איך חן יש לו. לא הצלחתי להבין למי התכוונת  יש כמה שמתאימים לתיאור הנ"ל

סולן 1: קול חזק ועוצמתי אם כי זייף קצת . זייף? גם אם כן, הסולו נשמע טוב.

סולן 2: על הקול המדהים שלו כבר דיברנו? על החיוך הכובש שלו כבר סיפרנו? ( לא יצא לו סולו מי יודע מה כאן, אך נסלח לו כי בסה"כ, כולנו בני אדם והוא ילד ) נכון מאוד:)

סולן 3: איזה קול, חזק, עוצמתי, מחזיק מנגינה. מהסוג שאני אוהבת לשמוע. ( מזכיר לי את את הקול של זק נוסבאום למתמצאים - הסולן המפוספס של רווח, אחיין של סטיוארט ביננסטוק, הבלונדיני עם המשקפיים העגולות...  ) וואלה, נכוןֱ ! ואפילו יש לו שם-שמואל יוסף:) כמו שכבר ציינתי, יש לנו ד"ש ממנו.

סולן 4: איזה קול מתוק ומדהים. שר ישר מהלב. אגב, לזה התכוונתי כילד העדין  (אני קוראת לו ככה גם בגלל הקול העדין שלו וגם בגלל תווי הפנים העדינים שלו), זה שנדמה שלי ששמו אלי כהן. 

סולן 5: (ג'ינג'י) קול מדהים, מקסים, ברור. ביצוע מעולה, אך אהבתי יותר את הביצוע בפסח. 

בואי כלה - סיפרתי לכם פעם כמה אני אוהבת את השיר הזה?כנ"ל.. והבנות שאיתי בסמינר יכולות להעיד על כך.. אני שומעת את השיר הזה כל יום שוב ושוב.. ווא. כמה רגש בשיר אחד! יכולה להקשיב לו שוב ושוב. מבלי להתעייף. אני חושבת שעשה בשכל, ירחמיאל, שביצוע השיר התבצע ע"י מקהלת האחדות. איזה מופע נתנו הילדים, שרו מכל הלב, ההרמוניות יפות. 

סולן 1: קול יפה ועדין. קצת התבלבל.

סולן 2: ( קול שני ) סולו טוב. קול מהמם. ( ע"ע השיר הקודם )

סולן 3: איזה קול מתוק. מסכן, קצת התרגש. ממש קול מתוק.. מתוק נורא, ממש אהבתי את הקול שלו, יש לו פוטנציאל מעולה.

סולן 4: כבר אמרתי איזה קול מדהים ומתוק יש לילד הזה?  תמיד אפשר לומר שוב...

סולן 5: קול חזק ויפה. לא הצלחתי לראות מי שר. 

ה' מלך - מסתבר שירחמיאל הפך לנועז. אהבתי מאד איך הילדים שרים כאן מכל הלב ונהנים. ממש רואים איך הם רוצים להרשים ונותנים את הנשמה. וההרמוניות בהחלט יפות ומרעננות.  ממש כך.

סולן 1: ראיתם איזה COOL הוא? שר עם יד בכיס, נינוח, כאילו שעומד בסלון הביתי. קול נחמד. הוא נראה מבסוט..

סולן 2: קול עוצמתי, שר ישר מהבטן הילד הזה. 

סולן 3: קול פעמונים. ילד זורם זה. כולי תקוה שהוא במקהלה, ושיקבל את הסולואים המגיעים לו. כנ"ל. שמו אליהו,הוא גם אישיות מתוקה מאוד.. 
וואו איך אני אוהבת את החלק של 'מלך מלך מלך מלך ימלוך ימלוך'.. עם הקצב של התופים, עיבוד מקסים של ירחמיאל.

סולן 4: איזה מותק. קול נחמד. מבסוט מעצמו, איזה חיוך של גאוה בסוף בסיום הסולו.חחח השתפר מאד מהמופע בפסח. הוא חמוד והוא מחייך כל הזמן.

סולן 5: את שבחיו כבר זימרתי לעיל. לא אהבתי את הביצוע הספציפי הזה. לפי דעתי קולו דק מדי. דווקא מאוד אהבתי, יכולה לשמוע את זה עשר פעמים ברציפות.

עושה שלום - אני אוהבת את השיר. שיר די טיפוסי לפרחי מיאמי ובחירה חכמה. ושוב, כמו השירים האחרים, הביצוע יותר טוב, חוץ מהסוף, אולי הילדים התעייפו?!

סולן 1: ( הממושקף ) קול קצת בוגר, סה"כ נעים. הקול שלו רועד מעט..

סולן 2: קול טוב. יודע להחזיק מנגינה. בטוח בעצמו. 

סולן 3: איזה הפתעה נעימה. פתאום בוקע מאמצע השורות קול תרועה. לא הבנתי.. אין כזה סולו? למה התכוונת? בשורה אמצעית יש סולן עם קול חזק וטוב, שזה הסולו היחיד שלו בהופעה.

סולן 4: איזה שבחים כבר ניתן להוסיף על קול כמעט מושלם? וגם אישיות מתוקה, חייכנית וכרזימטית אם הוא לא מככב במקהלה מעכשיו ועד הודעה חדשה, נראה לי אני עוברת לישיבה בויס. מה זה האיום הזה? זה לא יעזור, הרי הוא לא יעבור לישיבה בויס.. מצטרפת לעצומה ולתמיהה. ירחמיאל, נא לתת סולואים רבים ככל האפשר לשני הסולנים המכונים 'הילד המתוק' ו'הילד העדין' ואם לא... (גריני, יש סולן טוב בישיבה בויס? אולי יש לך איום יותר מרתיע?)
יש אנשים שנולדים עם כשרון, הילד הזה כלול ביניהם. לדעתי הוא כן יהיה אחד מהסולנים הראשיים. נחיה ונראה בחנוכה\פסח הקרןב. ירחמיאל יודע לא לפספס הזדמנויות.. (מקווה מאוד שלא, ע"ע 'סולנים מפוספסים').
סולן 5: ( ג'ינג'י ) קול מתוק ויפה. ביצוע טוב. 

סולן 6: קול יפה, לא יודעת מה בדיוק קרה פה, אך זה לא התמזג טוב. ממש כך, זיוף צורמני.

סולן 7: פתאום הם מתחילים לצוץ מכל פינה. לא יפה שירמיאל החביא אותם ככה. איזה קול מתוק ואיזה ילד חמוד. מסכן, כמעט שכחו אותו. נכון.. זה אותו סולן שמבצע את הסולו של צבי ב'בואי כלה', הוא מתוק כ"כ והסולו הזה כ"כ חמוד! (גם ממנו הייתי רוצה לשמוע עוד סולואים).

סולן 8: שלום שלום גם לך! סיפרו לך פעם איזה קול יפה יש לך? איך שאתה יודע להקסים קהל, גם מהסוג שיושב בבית וצופה בקליפים לא מקצועיים? בהחלט... איזה קול מיוחד נכנס ממש לתוך הלב.. וואוו!!! הסולו של המופע, מבחינתי.

סולן 9: אופס, לא נורא, בפעם הבאה ייצא יותר טוב. משהו שם בטיימינג בעייתי לא אהבתי...

אט אט - אני רק מציינת את השיר מכיוון שהיה סולן ממקהלת אחדות, אחרת, בכלל לא הייתי כותבת על השיר, כי אני עדיין לא ממש אוהבת את השיר. אכשהו חיבבתי את השיר כשהוא יצא באלבום. עכשיו אני כבר לא מסוגלת לראות אותו בהופעות !! די!
חברהמן הסולן ממקהלת האחדות, וגם יודע לשיר. 

סה"כ הופעה חמודה. הגיע הזמן לחדש מופע.  איך באלי להגיד את זה לירחמיאל..  אכן הגיע הזמן למופע חדש. 

יישר כח על הסיקור, גריני!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2016 21:44 לינק ישיר 

שירה,בקשר לסולנים המפוספסים מסכימה איתך,במקהלה של מיאמי יש והיו הרבה מפוספסים לאורך השנים...
. אבל מתוך מקהלת האחדות של ה100 שתיהם נבחרו לשיר ככ הרבה הסולואים.. אז זה סימן טןב:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/11/2016 21:45 לינק ישיר 

שירהיהודית כתבה:

מיאמוש כתב:
שירה יהודית ,מדהים!!
אני בע"ה כשאהיה על המחשב אגיב לך בפירוט. יש לי המון מה להגיב..;)

תודה! זה חלק מהכיף בלכתוב סיקור, לקבל משוב אח"כ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/11/2016 21:46 לינק ישיר 

שירהיהודית כתבה:

ניורק כתב:
שירה יהודית קיבלתי חשק לראות את ההופעה שוב וכמובן לכתוב סיקור שלי גם, עסוקים פשוט ב"ה.. לוקח זמן עד שמתמקמים. איזה פירוט אריכות. וואו.

בשמחה! אחרי החגים ידוע כזמן עמוס...
מחכים לסיקור שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע מיאמי סוכות תשע"ז סיקורים + תמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.