| נשלח ב-14/6/2017 06:16 |
|
| |
אגב,הדובר, אמור לצאת דיסק שמע חדש ממש בקרוב,לפי דברי ירחמיאל. (ל'אט אט' יצא דיוידי בחנוכה האחרון שנקרא "בשמחה רבה",הכולל קליפ של 100 ילדי מקהלת האחדות. פרוייקט נוסף שירחמיאל הפיק לפני כשנה) אז נחכה ונראה..מקווה שהדיסק יהיה יותר מושקע מ'אט אט'. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-14/6/2017 07:15 |
|
| |
| הדובר כתב: |  |
(רגע, yosher2005=אידי?)
|
|
קודם כל ברוך שובך!!!
לגבי יושר/אידי הם לא אותו אדם!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2017 10:37 |
|
| |
וואו! הדובר! אני זוכרת אותך מעולה מהפורום הישן! איזה מרגש לקרוא הודעה שלך כשבראשה מתנוססת השנה-2017! אז כן,כמו שכתבו כבר,המקהלה עדיין חייה ונושמת (יפה שאתה מעודכן עד האלבום האחרון!) עם הופעות,קליפים,סיקורים והמונמון קולות חדשים ויפים! את האמת,ואת כולה:גם אני התאכזבתי מאוד בתחילה מהסגנון של"אט אט" לא ככה זכרתי את מיאמי שעליהם גדלתי... אבל כששמעתי את זה פעם אחרי פעם לא יכולתי שלא לאהוב את זה!!! אז כן,סגנון טיפה שונה,אבל עדיין יפה ממש! ואחרי הכל,שום דבר לאיקח מזה את הניחוח המיאמיסטי שיש רק באלבומים של ירחמיאל! אני לא אשקר ויאמר שיותר כיף לי לשמוע את "בשמחה רבה" מאשר את "בדרך התורה" לדוגמא, אבל אני גם לא ישקר ויאמר שרוב השירים מ"אט אט" מככבים ברשימות ההשמעה שלי (ביחד עם עוד המוווון שירים,לא לבד,כן?) ואני נהנית מאווד לשמוע אותם. מעניין אותי מה יהיה הסגנון של האלבום הבא,אני מקווה שיצמד טיפה יותר לסגנון מיאמי האהוב והמוכר... בכולופן,נשמח לראות אותך פה איתנו עוד כמה פעמים,שלא נצטרך להתרגש מזה... ואם כבר אז נפנה בקריאה זו לכל חברי הפורום לשעבר.(שיתגשם לגמרי "חדש ימינו כקדם" )
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2017 12:23 |
|
| |
ושבו בנים לגבולם
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2017 16:56 |
|
| |
וואו! האשכול הזה מצליח להעיר ישנים מתרדמתם! הדובר - המופע האחרון היה של שירים ישנים בביצוע חדש ומדהים, מומלץ! ולאן נעלם יוזם האשכול?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2017 18:31 |
|
| |
שאלה טובה.. אני מקווה שהרבה חברים עוד יחזרו:))
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 20:13 |
|
| |
הלוואי!!! אני לדוגמא,חברה די חדשה(מאז כסלו,נדמה לי...)וממש רוצה להתכתב עם כל מי שקראתי את הודעותיו בשקיקה,עוד לפני שהתחברתי לפורום....... אני מאמינה שמי שכבר עשה את זה,רוצה אפילו יותר ממני....
|
|
|
|
|