בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מזל טוב!!!!dvd חדש בקרוב בעז"ה!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/1/2017 02:27 לינק ישיר 

greenie כתב:
https://youtu.be/Xk7LnMWgIUY
תראו מזה - קרוב ל -10000 צפיות תוך שבוע !!

אנחנו כאן איזה 10-15 חבר-ה קבועים שבטח צפינו בזה כל אחד לפחות פעמיים.

בפרחי מיאמי שמופיעים בסרטון יש איזה 25 פלוס מינוס - הם ומשפחותיהם וחבריהם זה כבר איזה 200 פעם לפחות. 

מקהלת האחדות יש 100 ילדים, אם לכל ילד יש לפחות 2 חברים שצפו בזה, אמא, אבא, סבתות, סבות, דודות, שכנות, מורים ומנהלים ויותר מפעם אחת, כבר הגענו לאיזה 3,000.

מחשבים את מספר הצפיות לפי מספר החשבונות אימייל שדרכם צפו בזה ביוטיוב - זאת אומרת שגם אם תצפי 10 פעמים בסרטון זה יחשב את זה כצפייה אחת כי את צפית בסרטון כל פעם מאותו אימייל account 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/1/2017 05:17 לינק ישיר 

אידי כתב:
צפיתי בתקציר.
בתור מישהי שלא הכי התחברה לתקופת הפוסט-אברמוביץ, אני בכל זאת חושבת שידגדג לי בידיים לקנות את הDVD אם אזדמן למקום שמוכר אותו 

אני גם חושבת שכדאי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/1/2017 05:18 לינק ישיר 

בתשכה כתב:

בפרחי מיאמי שמופיעים בסרטון יש איזה 25 פלוס מינוס - הם ומשפחותיהם וחבריהם זה כבר איזה 200 פעם לפחות. 

מקהלת האחדות יש 100 ילדים, אם לכל ילד יש לפחות 2 חברים שצפו בזה, אמא, אבא, סבתות, סבות, דודות, שכנות, מורים ומנהלים ויותר מפעם אחת, כבר הגענו לאיזה 3,000.

מחשבים את מספר הצפיות לפי מספר החשבונות אימייל שדרכם צפו בזה ביוטיוב - זאת אומרת שגם אם תצפי 10 פעמים בסרטון זה יחשב את זה כצפייה אחת כי את צפית בסרטון כל פעם מאותו אימייל account 

אף פעם לא ידעתי את זה.. תודה בתשכה על המידע!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/1/2017 20:13 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

אף פעם לא ידעתי את זה.. תודה בתשכה על המידע!

בכיף 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/1/2017 16:45 לינק ישיר 

ואו איזה כיף להיכנס אחרי תקופה שנבצר ממני להיכנס לפה ולראות שיש DVD חדש רק עכשיו נודע לי בעז"ה מחר אני יהיה בגאולה ניכנס לשנקיס לקנות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2017 18:13 לינק ישיר 

מחכים לרשמים ממך;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מזל טוב!!!!dvd חדש בקרוב בעז"ה!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.