| נשלח ב-19/2/2017 22:50 |
|
| |
דור לדור
שלום לכולם! דבר ראשון אני נהנית מאד מאד מהפורום!! הוא מושקע ומסודר!! פורום ממש שווה!! עכשו, ראיתי הסרטה של מיאמי מסוכות עו , ובשיר דור לדור ירחמיאל אומר שהוא ישלח את השיר במייל לכל מי שנמצא בהופעה. יש למישו ת'שיר? אני ממש ממש רוצה אותו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2017 07:38 |
|
| |
הי יעל, ברוכה הבאה לפורום!! מוזמנת לכתוב לנו כאן- http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2881175&forum_id=21217 אכן, היינו אמורים לקבל את השיר במייל.. אך כנראה שמעשים לחוד והבטחות לחוד. אני יכולה לומר לך מאחורי הקלעים שחבר פורום שלח לירחמיאל לאחרונה מייל על כך, והוא ענה לו 'כשזה יהיה מוכן אתה תקבל'.. לעניות דעתי, השיר הנ"ל כבר יצורף לאלבום החדש שייצא לאור בקרוב.(כמה קרוב? אין לי מושג.. :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2017 08:11 |
|
| |
| יעל053 כתב: |  | | שלום לכולם! דבר ראשון אני נהנית מאד מאד מהפורום!! הוא מושקע ומסודר!! פורום ממש שווה!! עכשו, ראיתי הסרטה של מיאמי מסוכות עו , ובשיר דור לדור ירחמיאל אומר שהוא ישלח את השיר במייל לכל מי שנמצא בהופעה. יש למישו ת'שיר? אני ממש ממש רוצה אותו!! |
|
בדיוק לפני כמה שבועות כתבתי לירחמיאל לגבי השיר הזה אבל אמר "כשזה היה מוכן אני ישלח לך"
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2017 13:21 |
|
| |
חבל שהוא לא מראה רצינות כי הוא פירסם שמי שיקנה כרטיס להופעה יקבל את השיר למייל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2017 19:32 |
|
| |
|
|