|
|
| נשלח ב-10/7/2017 20:51 |
|
| |
| greenie כתב: |  | סיקור חלק 2:
אני מאמין מרק רוזנסרק – סולו נקי, מפצה על הסולו במונסי. סמי סלמה – מקסים, הוא מכניס את כולו לתוך הסולו. הוא למשל ילד שיכול לשיר שיר שלם, לא מבינה למה לא נתן לו לשיר את ביסיעתא דשמיא במקום מרק רוזנסטק הערה – ביטוי לא נכון של המילה 'יבוא', הוא אומר את זה במבטא ספרדי והשיר במבטא אשכנזי. זו בכלל בעיה של ירחמיאל בשנים האחרונות, וזה משגע אותי הכי מעצבן אותי המשיח ה' בשיר יבוא במקום מושיח ה'.. דואט: אלי כהן וירחמיאל, הקול המתחלף של ירחמיאל מקשה על אלי להוציא את הקול שלו, אבל זה נראה שירחמיאל נהנה מהדואט. את הסוף של הדואט, הוא אשר אמרתי בסיקור שלי החלק של אלי, אני מסוגלת לשמוע כמה פעמים ברציפות. אליהו לוי – וואו! מדהים מדהים! אחד הביצועים היפים ביותר ששמעתי. הוא עדיין קצת מתבייש וירחמיאל מסמן לו להתקדם לקדמת הבמה. לילד הזה יש קול מדהים ויש בו גם עוצמה, כולי תקוה שהוא ינצל את האוצר הזה לא ישא גוי דניאל פסטרנק – כתבתי פעם שאני אוהבת את הקול שלו? קול חזק וטוב, אין הרבה ילדים עם קול מהסוג הזה בקבוצה הנוכחית. הוא מבצע מקסים, אין לו הרבה סולואים בהופעה הזו, חבל... אלכסנדר קופר – מפתיע, קול מקסים וביצוע שמזכיר את הביצועים של פעם. הוא אפילו לא מסתכל לקהל, קשה בהתחלה לשים לב שזה הסולו שלו. דואט: אוריאל סטאבזיב ומיכאל עובד (במונסי: דוד טורקיה), לא יודעת מה גרם לשינוי בהרכב הדואט, כך או כך, על אף שמדובר בשני סולנים מצויינים שכבר ציינתי ושיבחתי, הקול הגבוה של אוריאל תופס את האוזן. נכון שיש דיון על ילדים שיודעים להגיע לתו גבוה אבל זה לא בהכרח מחמיא? אז אוריאל יודע להגיע גבוה וזה נשמע מעולה! הייתי רוצה לשמוע אותו ביותר סולואים. מנחם – הסולו היחיד שלו בהופעה הזו... סולו טוב, מחכה לעוד סולואים כדי להביע דעה. ששת סולני מיאמי סלחו לי שאני לא טורחת לסקר את הביצועים של הקבוצה הזו, מקוצר הזמן ומקוצר עניין, פשוט כבר רוב השירים בוצעו ואין בהם חידוש גדול. בכל זאת דעה קצרה על הסולנים: יהודה בראון – הסולן המוצלח ביותר בהרכב הנוכחי... גם ההופעת במה שלו טובה יותר בהשוואה לשאר. דוד יונתן – נראה מצוברח משהו, הקול שלו בשיא ההתחלפות אבל ניתן לשמיעה. בני זאדה – אפשר להגדיר אותו כסולן השני אחרי יהודה? מבצע טוב והקול שלו מעולה. אייזיק בליסיאנו – חמוד! היחיד שמחייך בלי הפסקה במהלך ההופעה, קצת מפריע לי שהוא לא תמיד שר את המילים הנכונות. בני מן – שר יפה, אבל לא מכניס את עצמו לשיר, שר יבש כזה. חיים גולובן – מצטערת, הקול שלו כבר לא בשביל המקהלה. מעבר לחולצות האדומות, לדעתי היה אפשר לוותר על השימוש בהן, הן לא מתאימות כתלבושת למקהלה. בסייעתא דישמיא מאז ומעולם זה היה שיר של כוכבים, וגם הפעם. אליהו ומרק עשו את זה מעולה (איזו הקדמה ירחמיאל נתן על זה במונסי). מאוד בולט שאליהו עדיין מתבייש ולא בטוח בעצמו ומרק שר בלי פחד. מאוד נהנתי מהביצוע הזה.
המשך יבוא... בעז"ה! |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2017 20:53 |
|
| |
| greenie כתב: |  | לאחר צפייה חוזרת ונשנית בקליפים, אני נוטה לחשוב שירחמיאל מתלהב מדי ממרק רוזנסטק, לא חושבת שהוא מוציא ממנו את המיטב בסוג הסולואים שהוא נותן לו.
האחרים טורקיה מוכשרים לא פחות מסולנים אחרים, עפ"י דעתי, צריך לתת להם לשיר יותר סולואים.
נחכה ונראה כשיצא האלבום הנחשק, מי יהיו סולנים המפתח, מצד שני, מה שאפשר לעשות לקול באולפן כיום...... ע"ע ג'רמי. |
|
אני נוטה להסכים איתך. ה'צומי' שירחמיאל נתן לו לא באמת 'שווה' את הקול. לדעתי זה יותר הביטחון העצמי שלו(מי יודע. אולי גם המשפחה קשורה לירחמיאל אכשהו.. ) הוא באמת מזכיר בזה את ג'רמי. למרות שייתכן ואנו טועים והוא צריך רק ליטוש ושפשוף של הקול שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2017 21:40 |
|
| |
בס''ד טוב, אז הנה מצאתי לי את הסבלנות (לא הזמן:) לנסות לכתוב סיקור על ההופעה.רק לתשומת לב-זה סיקןר ראשון שלי,כך שאני מאמינה שככל שאסקר יותר, הסיקורים יהיו יותר מלוטשים ומקצועיים. ובקיצור-חכו לסיקור שיבא אחרי סוכות הכל בסדר, גם אנחנו כתבנו פעם סיקור ראשון:) J לפני שאני מתחילה,למישהו עדיין יש שאלה למה כל השירים במופע היו מתקופת האקספיריאנסים? זת'ומרת,תנסו רגע לדמיין אותם שרים רווח או משיח או אפילו רק חזק,ותבינו מיד,שעם קולות כאלו,הרבה יותר מתאימה תקופת האקספיריאנסים... ו-גם אני מסקרת על ההופעה בברוקלין (אני רק חושבת לעצמי, שאם הייתי גרה במונסי, ורואה ת'מקהלה שם, הייתי חושבת שאין עוד תקומה למקהלה אני לא חושבת שהמןפע במונסי היה כ"כ גרוע...השגחה פרטית שאלי היה גם בברוקלין...) שירו לו-טוב,בכללי השיר הזה הוא לא מהשירים האהובים עלי ביותר משלל שירי מיאמי,אבל בתור פתיחה למופע נוסטלגי שכזה-השיר היווה בחירה מצויינת.(אם לא מנסים להשוות לביצוע המקורי ממ.. כחכוך קל. אני השוויתי, ולכן לא אהבתי...)ביצוע המקהלה טוב למדי,אבל נדרש בדחיפות שיפשוף בקולות הילדים!!! סולן ראשון: דיויד טורקיה,אחד הקולות במקהלה הנוכחית,כמו שאמרו כבר,ממש נותן ניחוח אקספיריאנסי למופע.כששמעתי את הסולו הזה לראשונה(דווקא זה היה מההופעה במונסי..)הדלקתי מהר-מהר את מיאמי 4,כדי לבדוק אם לא לקחו משם הקלטה של הסולו הזה...:) סולן מעולה ואיכותי,נותן חשק לשמוע עוד...סולן שני: מייקל עובד-קול בוגר למדי,אבל גם יפה ומקצועי למדי... (רק שהמיקרופון שלא עובד יוצר תחושת החמצה קלה...) תנועת השערים לא הייתה ממש אחידה...אבל היה כיף לראות אותה שוב על הבמה... ואז-ירחמיאל וואו איך הוא השתנה! בקול ובכל! נראה לכם שעם קול כזה הוא עצמו מאמן ת'מקהלה? או שאולי רק בהופעה הזו הוא היה כ''כ צרוד? אני לא חושבת שהוא שר להם כל הזמן. למיטב ידיעתי הוא מאמן ע"י אורגן.(כמובן שהוא משתמש בקול שלו, אבל לא ממש שר) זהו זה, ירחמיאל שלנו כבר לא צעיר..... אבל הילדים כן! והם נותנים תקווה למקהלה! רק צריך מסע פרסום חזק על האלבום הקרוב...(קרוב בביגונית כמובן.....) כרגע זה לא נראה ככ קרוב.. בקשר לפרסום, גם לנו יש כח! אנא בכח-וואו,איך אני אוהבת את השיר הזה! סולן ראשון-אליהו לוי!!!!! וואו איזה קול! מזכיר לי ממש את אלי לווינשטיין (הסולן בפזמון השיר מהרה הישן).סולן שעם קצת השקעה,יכול להפוך לנכס במקהלה! ביצועים עדיין הססניים וביישנים,אבל מדהימים! דואט של ג'יקוב (מה השם משפחה?) ואליהו סילברברג.גיקוב שר יפה למדי,אבל ההרמוניה שעושה אליהו-כמו שאמרו כבר-תופסת לגמרי את האוזן... הקול שלו מזכיר את הקול של אביגדור גלוק בתחילת הדרך...רק שלאביגדור היתה יכולת לעלות טונים בלי לעפעף,וכאן-הוא די מתאמץ...אבל התוצאה יפה מאוד! יש לציין שלא אהבתי בכלל את העמידת במה שלו...ואל תשאלו אותי למה....הוא זז בלי קשר למנגינה וזה מעצבן אותי!!! העמידה מורידה לו כמה נקודות אצלי... כשכל המקהלה עושה את הקולות השניים בקטע שנהיה מהיר יותר-שמים לב לחוסר הניסיון,וזה קצת מפריע (שלא נומר צורם) באוזן...אבל רק בקטע הזה...אהבתי את הקטע של "תתיר צרורה" שכולם עוצרים ועוברים לפריז כזה-זה חמוד! הצחיקה אותי ממש התנועה של מרק רוזנסטק ביד בסוף השיר-איזה חמוד! סיום נחמד לשיר... WE NEED U-מותק של שיר ויופי של ביצוע! חמוד הקטע של ההתחלה! אוריאל סטפזיב(?) ניחן בקול נעים במיוחד לאוזן,כמה שהוא עולה,זה עדיין נשמע רך ולא צורם...קול יפה מאוד! על הסולו של מייקל אין אפשרות להביע דעה כל עוד לא שמענו אותו,אבל העמידת במה מעולה! גם את הסולו של אלי כהן (פירוט דעתי עליו יבוא בסולו הבא שלו) לא ממש שמענו (אוווף) מאוד אהבתי איך שהוא עושה ת'קטע של frown במין ירידה מסולסלת כזו...אבל למה הוא לא עשה את הסוף ארוך? ההרמוניה הגבוהה הזו של UUUUUארוך כזה-בוצעה מעולה! תנועות לא מספיק קופצניות לשיר...אבל אולי זה מה שרצו לשקף-את התפילה בלי קלות ראש... דיויד טורקיה בעוד סולו מצויין,בלי שום סטיה מהמנגינה,יש לו עתיד מזהיר! יש לי חברה שאמרה (היא ראתה את זה אצלי בבית כמובן) שהקול שלו מזכיר את הקול של רבינא, רק בנמוכים כמובן...יש בזה משהו,הדיוק בעיקר... הסולן הבא(?)-ביצוע נחמד,קול נחמד מאוד גם כן,לסיום הזה התכוונתי ב"סיום ארוך"... פזמון-ג'וסף וידאל (?)-קול שמזכיר מאוד את הסולו של מרק שלזינגר באקספיריאנס 2-בשיר השיבנו.התחיל לפני הזמן,אבל בס''הכ-ביצוע נחמד!קול שטוב בעיקר להרמוניות קבוצתיות...ו-מרק רוזנסטק!!!אויש איזה סולן חמוד!(ו-לא!!! אל תשוו אותו לשלמה גרוס וג'רמי!יש לו עמידה הרבה יותר יפה! וגם קול יותר נעים לאוזן...) ברור שיש לו קול פי אלף יותר טוב מג'רמי. אבל הוא מזכיר אותו בהרבה מובנים. אתם יודעים כמה פעמים העברתי לשמוע את הסולו הזה מהתחלה??? כמו שכבר אמרו,יש לו נטייה לשיר גבוה,אבל בס''הכ הוא בעצם הסולן הכי חביב עלי פה! ביצוע מדהים! יש לו קול מיוחד מאוד ומיאמיסטי ביותר!ממש סולן על טהרת מיאמי! רק צריך שיפשוף-ומהר,בעיקר בטונים נמוכים מאוד או גבוהים מאוד... הסולן הבא-סמי סלמה- אני לא מבינה מה יש לכם ממנו??? הקול שלו אולי טוב,אבל ממש לא יותר מזה! יש הרבה סולנים שנהנתי הרבה יותר לשמוע...(וחשבתי בהתחלה שאולי זה קשור למראה-במחילה-אבל לא! גם שאני רק מקשיבה בלי לראות,יש קטעים שצורמים לי! מה אני יעשה??.) טיול חמוד דווקא החליט לעשות על הבמהJ סיום השיר מממממששש יפה! אהבתי! אני מאמין-אחד השירים הכי יפים שקיימים!(ולא רק משירי מיאמי...) בשיר הזה-יותר מכל השירים בולטת חוסר בשלותה של המקהלה... ישנם אי-דיוקים רבים במנגינה,בעיקר במילים "ואף על פי" ו-"עם כל זה" אבל הסולואים שבשיר מחפים על כך(ז'תומרת-בזכותם שמעתי ת'שיר כ''כ הרבה...) מרק-סולו לא הכי מדויק בעולם,אבל כ''כ מזכיר את הסולו המקורי ב"מן השמים"-שכיף לשמוע אותו. סמי-לא תפס את המנגינה בזמן,ז'תומרת-משך מדי את המילה-"שיתמהמה"-ולא סיים בגבוה-כמו שהצטרך,ובכלל-הקול שלו קצת צורם בטונים גבוהים...בקיצור-לא אהבתי את הסולו! עימך הסליחה סמי! וכעת מגיע הקטע הכי יפה בהופעה-לדעתי-הדואט של אלי כהן עם ירחמיאל!!!וואו לאלי הזה יש כל כ''כ חלק!! לא יודעת איך להסביר,(זה קול שמתאים יותר לתקופת יבא) זה פשוט קול מדהיםםם! אני שמעתי את הדואט הזה מליון פעם! ו-הדודבן שבקצפת-מה שגורם לקטע הזה באמת להיות הקטע הכי יפה בהופעה-הסולו של אליהו-פשוט מדהים!!!(נו,הספקתם לקלוט מי המועדפים עלי?) סיום נחמד.( הסיום ממש עושה הרבה לשיר-לדעתי...והסיומים המיוחדים-הם אחד הדברים שאני אוהבת במיאמי,ואין במקהלות אחרות.) לא ישא גוי-ביצוע יפה מאוד של המקהלה!הריקוד היה ממש אחיד!כנראה עבדו איתם הרבה... סולן 1-דניאל (?) קול יפה מאוווד! אלכסנדר קופר-מזכיר ת'קינדערלך (במראה) סולן חמוד וביישן,קול יפה ומתוק! דואט אוריאל ומייקל-יצא מדהים! אוריאל עולה מאוד יפה! מנחם ???-קול יפה,מחזיק טוב מנגינה... אהבתי איך שהם עושים את הסוף של הריקוד...חמודים... דור לדור-על המיאמי גרופ אני מעדיפה לא לסקר...אני רק יאמר שלא דמיינתי שילדים מוכשרים,שהיו במיאמי 3 שנים,יכולים להישמע ככה...חבל! ממ נראה לי שכבר נמאס להם. במיוחד שנראה שירחמיאל בעצמו כבר לא ממש 'משקיע' בהם, זהו. מפנים מקומות לפרחים החדשים:(:) (שמח ועצוב ביחד) געגועים עזים לשלמה,אביגדור,מיכאל וכל הפרחים,שעד שהתרגלנו אליהם,עזבו אותנו...אה,מילה אחת-הקול של בני מאן,מזכיר לי במדויק את הקול של חייא אברמוביץ!!! אחד לאחד! קצת פחות עמוק... מה פתאום! בני מן עם קול לא משהו בכלל.. בס''ד-וואו! איזה ביצוע!בשביל ילדים שרק נכנסו למקהלה-מושלם! תהיתי ביני לבין עצמי-למי יש קול שיותר מזכיר את ג'ונתן פלאיי...הם עשו את זה מדהים בכל דרך שתסתכלו על זה! מרק בטונים נמוכים נשמע ממש בוגר!!! גם בגבוהים,אבל בנמוך זה בולט יותר...אהבתי שהם התבלבלו וסימנו אחד לשני סימונים בידים! חמודים! הרמקול של אליהו לא עבד טוב,או שזה מרוב היסוס ובישנות?בקיצור, לא יכולנו לבקש ביצוע טוב יותר! זה היה פשוט מדהים-מדהים-מדהים! אין לי מה להוסיף! השם מלך- מה הקשר?מה פתאום השיר הזה? כי נח לירחמיאל לעשות שירים שהוא כבר לימד בעבר.. מילא את עושה שלום-זה שיר של ירחמיאל,אבל זה? והחולצות האדומות? גם ככה צריך זמן כדי שיכנס לראש שהילדים האלו הם פרחי מיאמי החדשים,אז למה להקשות וליצור אווירה של מקהלת האחדות??? סולן ראשון-דניאל-סולו יפה מאוד!!! אלי-סולו מהמם,ובעצם-מה אפשר לצפות? אליהו סילברברג-יפה מאוד,כך גם אלישע כהן (ילד מתוק במיוחדדדד,יש לו קשר לאלי?) וטל גלסמן,סיום טריו יפה מאוד! אפשר לקרוא לאליהו.ס. "מלך ההרמוניות" למקהלה זו? רק שיעשה טובה לאנושות ויירגע עם התנועות המחרפנות שלו! זה מעצבן! סיום השיר בוצע טוב בידי סמי ואלישע כהן (מישהו שם לב שגם הוא בסיפור? הקול של סמי ממש התגבר על הקול העדין שלו...חבל...) הריקוד היה ממש חביב!!! עושה שלום-שיר יפה!(פעם ראשונה ששמעתי אותו...) יש משהו זייפני בקולות הנמוכים שעושים בפזמון חלק מהמקהלה... מה זה? איך ירחמיאל נתן לזה להיות? סולן 1-זאב גולדמן-יפה,פספס קצת ת'מנגינה..ריצ'י פינקלשטיין-קול טוב.יצחק טורקיה-הי! למה לא שמענו אותו יותר?ממש יפה! שימו לב,האם נרקמת פה שולשלת חדשה? שולשלת טורקיה? אם יש עוד בהמשך השולשלת, המקהלה מרוויחה בגדול! סמי-לא אהבתי! למה אני מרגישה שהקול שלו צורם לי? אפילו שאי אפשר להכחיש שהוא עם כישרון.... אלי כהן-סולו מדהים ומתוק במיוחד! ממש חסר לו ביטחון על הבמה! הוא מסתכל מלא על ירחמיאל והוא מסמן לו להסתכל לקהל.וגם מהנהן לו הרבה עם הראש,נראה מרוצה.(איך לא?) דיויד-אין חדש-סולו מדויק וטוב,רק מה העניין עם החולצה???חחח הצחיק אותי! אהרון ?-יפה מאוד!עלה חלק! אלישע כהן-איזה ילד חמוד!הוא ממש מתוק! וגם הקול שלו-עם קצת השקעה יכול להפוך לקול ממש מדהים! מדייק מאוד ונותן עדינות ורכות לשיר... מרק- איזה חתיכת סולו הוא נתן! ממש קשה לו בעליות-כך זה נראה...חברה שלי אמרה שבסולו הזה הוא מזכיר את שאול אלסון,לדעתי לא כ''כ, מה דעתכם? לא נראה לי. הקולות שלהם שונים לגמרי בכולופן-סולו מהמם! הקטע שאח''כ הוא קטע הרמוניסטי מאוד שבוצע מושלם! זה הקטע הכי טוב של כל המקהלה ביחד! ו-הסולו הכי הכי בכל המופע: אליהו לוי!!! איזה סולו ממכר! וואו! הוא הראה לנו כאן בדיוק למה הוא מסוגל, אנחנו רוצים כל הזמן כאלו ביצועים!!! מעניין לעניין באותו עניין-אבא שלי התעניין ושאל אותי מה שמותיהם של 4 סולנים בלבד מכל התקופות: (את הישנים הוא יודע בעצמו. יפה!! איזה אבא חברהמן.. חח הה.:) יאיר קעניג-בעזור נא, שאול אלסון-בבלבבי, דוד פרלמן-בשיר שלו "אם אתם משמרים" ו-אליהו לוי בסולו הזה! האם זה אומר משהו למישהו??? סיום השיר נחמד מאוד! שמות-איזה מצב רוח היה לירחמיאל! חחח נקרעתי מהקטע עם מרק! איזה חמודה התנועה שלו! חחחחח.... אבל למה רק מרק ואלי זכו ליחס מיוחד? מה עם אליהו לוי? טוב,זה היה ממש חמוד! לעניות דעתי, כי הם הכי כריזמטיים. סיום עם היום השמיני-יצא יפה ממש! אני ממממשששש אוהבת את היום השמיני!!! ועל מיאמי....אני לא צריכה לספר כמה אני מתוסבכת...אז זה היה מושלם בשבילי!!! רק למה שמו דווקא את השיר "הנה מה טוב"? יש שירים יותר יפים ומקפיצים....לא משנה-היה יפה!
תוקן על ידי משיחמיד ב- 10/07/2017 00:16:43 [/quote]
סיקור נהדר!
תוקן על ידי מיאמוש ב- 10/07/2017 21:42:58
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2017 21:44 |
|
| |
טוב, אני מתחרפנת מבחדרי. כתבתי את הציטוט ל'משיחמיד' 3 פעמים כבר. זהו, נמאס לי לתקן..הוא כל הזמן משמיט לי מילים ומוחק. סיוט.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2017 22:00 |
|
| |
איזה עצבים!!!! לא נורא... מבחינתי זה לא משנה....רק חבל על המאמץ,שוב ושוב... תודה בכולופן!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2017 14:06 |
|
| |
משיחמיד - סיקור מקסים! יופי של סיקור לפעמים ראשונה וגם לפעמים מתקדמות יותר! קראתי כל מילה! יום אחד אסיים את הסיקור שלי ואגיב גם לך.
נקודה חשובה: השוואה בין מרק לשלמה היא לא בהיבט הוואקלי. שלמה גילה כמה פעמים תושיה שניסה להציל סולו של ילד שהרמקול שלו לא עבד וגם מרק עושה את זה. וגם, מרק ושלמה כובשים את הבמה בשניה שהם עולים עליה, אי אפשר להתעלם מהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2017 15:02 |
|
| |
מסכימה מאוד בנוגע לנקודה השניה. איך מתאים לירחמיאל לעשות גם למרק 'הצגת קול ' כמו שעשה עם שלמה ביבוא,ב'משיח ה'' עם הטונים.(שהיה מחריד לדעתי) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-26/7/2017 20:28 |
|
| |
טוב,אני אאלץ להסכים אתכם גם,בנוגע לנקודה זו,יש דמיון לא קטן... אבל אני עדיין חושבת שהעמידת במה של מרק יותר יפה....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2017 20:38 |
|
| |
לדעתי קשה לשפוט לאחר 2 הופעות בלבד נראה מה יהיה בסוכות:) )לא מאמינה שאני הולכת להיות שם!) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-26/7/2017 23:04 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | משיחמיד - סיקור מקסים! יופי של סיקור לפעמים ראשונה וגם לפעמים מתקדמות יותר! קראתי כל מילה! יום אחד אסיים את הסיקור שלי ואגיב גם לך.
תודה שירה!
. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2017 11:26 |
|
| |
סיקור חלק 3....
ה' מלך איזו הקדמה ירחמיאל נותן לשיר במונסי... השיר היחיד עם כוריאוגרפיה חדשה, חמודה דווקא. סולנים: דניאל פסטרנק – סולו מצויין, מה ירחמיאל לוחש לו שנייה לפני סוף הסולו?! אלי כהן – במונסי, משום מה אלי לא ניגש לסולו שלו וירחמיאל קורא לו, מרק מסמן לו להתקדם לקדמת הבמה. טריו – אליהו זילברברג, אלישע כהן וטל גלסמן. במונסי הטריו לא מוצלח למרות ששומעים יותר טוב את הקול של טל גלסמן. בברוקלין – טוב יותר, שומעים את העלייה בקול של אליהו. סמי סלמה – עליה טובה, יש מן צרידות לקראת הסוף. לא שומעים בכלל את אלישע כהן... עושה שלום: במונסי היה בלאגן שלם בשיר הזה, מוזר זה שיר שהם אמורים להכיר. זאב גולדמן: חמוד, אבל העלייה לא חלקה. קריאות עידוד מהקהל... דואט: ריצ'י פינקלשטיין – שר טוב ואייזיק טורקיה – סוף סוף שומעים אותו, מבצע מעולה. אהבתי את השורה שהמקהלה שרה בסוף הדואט. סמי – סולו חלק, נקי כזה. אלי כהן – אוי, הסולו הזה מזכיר לי נשכחות, הלכתי לשמוע שוב את הסולו הזה מהופעת פסח ע"ו. דוד טורקיה – מוכיח לגמרי שהוא יודע להחזיק מנגינה, סולו מקסים. אבי בן נעים – התפספס לגמרי במונסי, ניסיון של דוד להציל את הסולו אבל הסולו קצר מדי, בברוקלין הוא נשמע מעולה. אלישע כהן – פספסו אותו במונסי L, ירחמיאל עסוק ברמקולים מכדי להשתיק את המקהלה, מרק מנסה לכוון, חמוד. בברוקלין - קצת צרוד ומתרגש, אבל סולו יפה בהחלט. מרק רוזנסטק – יש לו קול מצוין, אבל השיר דורש יותר פשטות, לא אהבתי את המתיחות קול שהוא עושה לקראת הסוף. אליהו לוי – טוב, את הקטע הזה ירחמיאל משאיר למקצוענים במיוחד. ולמרות הגעגועים ותחושת הפספוס לגבי 'הילד העדין', הלא הוא יהושע פרנק, אני חייבת להודות שאליהו עושה כבוד לשיר, סולו יפהפה, עם רטט מיוחד, מקסים! אליהו זילברברג – אחראי על העליות בהרכב הנוכחי. מה יהיה עם הסיומת של השיר הזה? סיום: במונסי – 'אט אט', אז לי אין שום דבר נגד השיר הזה, אבל כאן הוא בהחלט היה מיותר, הוא פשוט לא קשור, הוא שייך לתקופת 'אט אט' ולקבוצת ילדים אחרת. גם לא כל כך ניתן לבצע את הריקוד עם שישה ילדים בלבד. מרק לא מוותר לאלי ונותן לו דחיפה לקדמת הבימה. בבוקרלין – סיום מקסים של יאלילי והנה מה טוב, שיתוף פעולה בין המקהלה ליום השמיני. דניאל פסטרנק – מבצע קטע מתוך יאלילי, חמוד מאוד, הוא מחזיק מנגינה מצוין ויש לו קול טוב. מקווה שיחזיק מעמד עוד קצת... שלא יתחלף הקול עכשיו. יהודה בראון – מבצע טוב את הקטע שלו. בני מן – יבש קצת... אז הנה סיימתי את הסיקור שנייה לפני שצריך לסקר את הופעת סוכות...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2017 11:34 |
|
| |
דבר ראשון וואו!!! דבר שני איך אתם מסוגלים לשבת ולהתחיל לכתוב את כל הסיקורים האלה?? אני ניסיתי וישר התייאשתי   בכולפן ממש יפה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-28/8/2017 21:20 |
|
| |
תודה רבה רבה שירהיהודית על הסיקור...מרתק ממש!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2017 22:39 |
|
| |
|
|
|