| נשלח ב-16/5/2018 19:11 |
|
| |
נ.ב מרגש אותי לחשוב שמחר יהיה לנו בעז''ה עוד אלבום, שאולי יהיה פה אחד המועדפים..!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2018 11:18 |
|
| |
|
| נשלח ב-17/5/2018 16:31 |
|
| |
| jerusalam כתב: |  | סנחריב, רעיון ממש מעניין. אני אוהבת שירים באנגלית עם משמעות, ולכן יתכן שהייתי בוחרת את האלבום באנגלית, אבל כמו שציינו פה, זו לא חכמה לבחור אלבום שמלכתחילה מאגד שירים יפים. לכן הייתי בוחרת ב'יבא'.
פירוט: איום ונורא - 8מעם ה' - 10. אחד השירים האהובים עלי.יבא - 10מהרה החדש - 9ברך עלינו - 6 גלה - 8אשא עיני - 7/8בעבור - 6/7ותערב - 8זמן שמחתנו - 8/9עזור נא - 9
אני גם מאוד אוהבת את האלבומים רווח ומשיח. אולי כי משם התחלתי להכיר את מיאמי יותר. מי לה' אלי ו-Stand Up גם ברשימה. באופן כללי, אני חושבת שהבחירות שלי מושפעות מהסיבה שתמיד יותר כיף לשמוע שירים שראית את ההופעה שלהם, כי אתה חי את השירים, והכוריאוגרפיה מוסיפה המון. לפעמים גם הסולנים משפיעים, כלומר, אם יש בשיר סולן שאוהבים את הקול שלו, זה משפיע על העדפת השיר או האלבום. מסכימים?
|
|
מעניין שיבוא ורווח מככבים פה לצד בסיעתא דישמיא ואחד אחד... מה עם כלל ישראל? שבת ירושלים?
מסכימה לגמרי עם הנקודות שהעלאת. כיף יותר לשמוע שיר ולדמיין את הילדים רוקדים. גם בקשר לסולן המועדף, ברור שיש שירים שאני אדלג כי אין שם איזה סולו שאני מחכה לו. נגיד בבדרך התורה אני מאוד אוהבת את הקול של מרדכי שפירא ובגלל זה אין לי כל כך סיבה לשמוע את אל תעצבו או והיה מחנך קדוש אפילו שהם שירים ממש טובים...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2018 16:54 |
|
| |
טוב תרשו לי להוסיף את האלבום החדש!! וכאן אני מייסמת את זה בגדול
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2018 22:02 |
|
| |
| whenמשיח כתב: |  | | טוב תרשו לי להוסיף את האלבום החדש!! וכאן אני מייסמת את זה בגדול |
|
לגמרייי אחד האלבומים הטובים לדעתי....
|
|
|
|
|