בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

חידות מוזיקליות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/12/2019 16:04 לינק ישיר 

דבר ראשון: אשכול מהמםםם!!!! היה לי כיף לקרוא אותו שובב!!! אחלה שאלה עם התמונה!!! (ולא רק שאני עניתי תתשובה הנכונה

דבר שני: אלימונסי בסוף לא גילית לנו תתשובההה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2019 17:40 לינק ישיר 

מיאמית1992 כתב:
דבר ראשון: אשכול מהמםםם!!!! היה לי כיף לקרוא אותו שובב!!! אחלה שאלה עם התמונה!!! (ולא רק שאני עניתי תתשובה הנכונה

דבר שני: אלימונסי בסוף לא גילית לנו תתשובההה

החידה עם התמונה היתה חמודה, אבל כנראה היתה קשה או מתוחכמת מדי.

אבל כבר המון זמן לא היתה לנו חידה עם תמונה, אז ננסה אחת חדשה.

אני מניח שגם היא קשה.מתוחכמת, אז אולי אצטרך להוסיף אחר כך רמזים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2019 17:42 לינק ישיר 

חידת תמונה חדשה:

לאיזה שיר של מיאמי זה קשור?

רמז ראשון:
1. קודם לזהות מה רואים בתמונה (זה די קשה)
2. אחר כך לזהות לאיזה שיר של מיאמי זה קשור (זה יותר קל)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2019 18:30 לינק ישיר 

זה קשור בטוח לירושליםםםם רגע נעשה גוגל5;5;5;5;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2019 20:35 לינק ישיר 

אוקי אז אני יענה על ראשון-ראשון ואחרון-אחרון6; מה שרואים בתמונה זה אבן שמצאו בכותל וכתוב שם "לבית התקיעה להב/כ.." אם זה למה שהתכוונת הכוונה למקום שבו היו תוקעים בחצוצרות כדי להודיע על כניסת שבת/יו"ט.. והשיר של מיאמי הוא- שבת ירושליםםםם אי אפשר לפספס את האזעקה בתחילת השיר שמורה על כניסת שבתתת (שעת סיפור בקשר לשיר.. לפני שנים רבות שהייתי קטנה8; שמתי את השיר כצילצול להודעה וכל פעם שקיבלתי הודעה היה את תחילת השיר.. הרבה לבבות הוקפצו בימים אלו...5;5;5;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2019 20:36 לינק ישיר 

אופף למה זה כתוב צפוף צפוףף וזה לא מראה את האימוגיםםם באסה זה מכניס לאווירהההה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2019 20:37 לינק ישיר 

מיאמית1992 כתב:
אוקי אז אני יענה על ראשון-ראשון ואחרון-אחרון6; מה שרואים בתמונה זה אבן שמצאו בכותל וכתוב שם "לבית התקיעה להב/כ.." אם זה למה שהתכוונת הכוונה למקום שבו היו תוקעים בחצוצרות כדי להודיע על כניסת שבת/יו"ט.. והשיר של מיאמי הוא- שבת ירושליםםםם אי אפשר לפספס את האזעקה בתחילת השיר שמורה על כניסת שבתתת (שעת סיפור בקשר לשיר.. לפני שנים רבות שהייתי קטנה8; שמתי את השיר כצילצול להודעה וכל פעם שקיבלתי הודעה היה את תחילת השיר.. הרבה לבבות הוקפצו בימים אלו...5;5;5;)

תשובה נכונה. אלופה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2019 20:44 לינק ישיר 

וואיי זה ממש כיף לפתור 6;6;6; יש לי חידהה: זה שאלה קצת קשה למי שלא מעודכן במשחקי האפליקציות1; וה-ח-י-ד-ה-: באיזה משחק אפליקציה יש מין מנגינת תרועה שיש בשיר אחד של מיאמי? איזה שיר מיאמי??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > חידות מוזיקליות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.