|
|
| נשלח ב-29/9/2017 06:03 |
|
| |
חדשה...
אהמ... שלום לכולם. אני חדשה פה בכלל, ובפורום בפרט. קצת על עצמי? משוגעת על התאומים קוגן ועל הקול שלהם (השם שלי לא אומר?...). מאוד אוהבת את הישיבה בויס ואת הלחנים שלהם. השירים שלהם מדהימים! וסתם שאלה למען האינטלגנציה - מישהו יודע כמה הופעות שלהם היו בארץ? מישהו אמר לי מתישהו שיש חוץ מהתאומים קוגן עוד תאומים, בתקופה יותר מוקדמת. זה נכון? (עם כל ההערצה שלי לישיבה בויס - אני בקושי מצליחה לדלות עליהם פרטים! בושה! אין מאגר מידע מסודר! איך אפשר להסביר את זה? צריך לתקן את המעוות!) אני פשוט חולה על תאומים בלי קשר... אז... בי בינתים. אשמח מאוד אם מישהו יואיל בטובו לענות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2017 12:15 |
|
| |
חחח... קוגניתוש... פשוט אין לישיבה בויס מעריצים כמוני וכמו כל שאר מעריצי מיאמי-אז אין מאגרי מידע מסודרים... חחח... סתם...
תוקן על ידי משיחמיד ב- 29/09/2017 12:15:08
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2017 21:46 |
|
| |
| קוגניתוש כתב: |  | | אהמ... שלום לכולם. אני חדשה פה בכלל, ובפורום בפרט. קצת על עצמי? משוגעת על התאומים קוגן ועל הקול שלהם (השם שלי לא אומר?...). מאוד אוהבת את הישיבה בויס ואת הלחנים שלהם. השירים שלהם מדהימים! וסתם שאלה למען האינטלגנציה - מישהו יודע כמה הופעות שלהם היו בארץ?מישהו אמר לי מתישהו שיש חוץ מהתאומים קוגן עוד תאומים, בתקופה יותר מוקדמת. זה נכון? (עם כל ההערצה שלי לישיבה בויס - אני בקושי מצליחה לדלות עליהם פרטים! בושה! אין מאגר מידע מסודר! איך אפשר להסביר את זה? צריך לתקן את המעוות!)אני פשוט חולה על תאומים בלי קשר... אז... בי בינתים. אשמח מאוד אם מישהו יואיל בטובו לענות. |
|
היי בחירה מעולה יש לך טעם נדיר במוסיקה ומרב שהוא נדיר זה רק את בארץ (אולי גם אני) בקיצור כמו שאת רואה כל חברי הפורום פה בתרדמה אולי את תצליחי להעיר...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.
|