אני לא שמעתי את כל האלבום שלו, אבל בא נאמר שדי אהבתי את השיר מחר. אולי החריזה לא משהו וזה קצת חוזר על עצמו, אבל יש משהו מאוד אמיתי ונכון בשיר הזה שממש אהבתי בו. בכלל, אני מתחברת לסגנון של שפירא (אם כי, לא הבנתי על מה ולמה הוא נדלק על נערים שמגורשים מביתם על לא עוול בכפיהם לאיזשהו קעמפ/פנימיה - לא הצלחתי להבין מה זה היה).
שכר מצווה הוא שיר ממש יפה והקליפ שלו מיוחד.
בכל אופן - יש לו עתיד בתור זמר, לעניות דעתי.
מאחלת לו הצלחה רבה בהמשך...
נשלח ב-29/10/2017 00:20
אני ממש התלהבתי על השיר 'מחר'. הפעם הראשונה ששמעתי אותו היתה בהופעה בסוכות השנה, ומרדכי שר את זה כזה יפה! הוא ממש זמר מוצלח,עם כריזמה. אין מה לומר ,האישיות של הזמר מהווה חלק נכבד באהדה כלפיו;)
מרדכי ממש השתכלל מבחינת הופעה והקליפים. אני חושבת שהאלבום הזה יותר בסגנון פופ ופחות חסידי.
בערב סוכות הקשבתי לתכנית הבוקר עם ניר קפטן (קול ברמה), וממש הללו שם את מרדכי, ציינו שהוא נותן מענה לצעירים... אבל היה נשמע שהם לא ממש בקיאים בהיסטוריה של מרדכי.
נשלח ב-30/10/2017 21:19
כן זה סגנון מעניין (פופ קאנטרי כזה) שלא קיים ככ במוסיקה היהודית. אבל לדעתי יש לזה באמת ביקוש מטורף במיוחד בדור הצעיר.
עכשיו אני חושבת לעצמי שאם ירחמיאל יביא אותו איתו למופעים בארץ ובאירופה יהיה ממששש ביקוש:)
אני ממש התלהבתי על השיר 'מחר'. הפעם הראשונה ששמעתי אותו היתה בהופעה בסוכות השנה, ומרדכי שר את זה כזה יפה! הוא ממש זמר מוצלח,עם כריזמה. אין מה לומר ,האישיות של הזמר מהווה חלק נכבד באהדה כלפיו;)
מסכים לגמרי. אצלי קרה אותו דבר. מאז חזרתי לבית אחרי תשרי אמרתי לכולם שיתחילו להתרגל לזמר החדש שאני מחבב חוץ משמחה ליינר ויכירו את מרדכי שפירו והשירים על הmp של כולם. השיר מחר מדהים ולהיט. הוא בהחלט פונה ונותן מענה לדור הצעיר יחד עם שמירה מסוימת. לא פלא הוא הרי תלמיד של ירחמיאל.
מאז שאני ועוד כמה חובבות מיאמי התחלנו להכיר את השירים של מרדכי, כמעט אין משהי שלא נתקלה בנו מזמזמות 'שכר מצווה מצווה...' 'יו בו דו בו דו בו....מחר השמש תזרח...' או 'ווי כאן אוול סינג ביחד יחד...' מסתבר שהשירים באמת אהודים על הקהל....
נשלח ב-14/11/2017 17:04
חחח אם את כותבת כבר אותיות מהשיר אז אני וחבר שלי נדלקנו חזק על הקטע של וי כולנו נשמח הוא כ"כ מדגיש את הוי הזה. חחח אמריקאי מה לעשות