בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

פרחים בדרך...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/6/2018 20:35 לינק ישיר 
whenמשיח

משיחמיד כתב:
חחח אתההה חצוווף

יותר בכיוון:
ארבע נערות מסתובבות בקניון, בכניסה אחת שואלת את השניה ברצינות תהומית- "הנשק אצלך?" אני משאירה לך את הרשות לדמיין לבד את התגובה של המאבטח אחרי אמירה כזו..
משום מה הסיטואציה הזאות די מוכרת ליי 
1.אם רואות אישה: אפשר להציע לך נרות שבת? שבת שלום:)
2.אם רואות גבר:
3.אם משיחמיד מזהה פרח היא קוראת לוואנמשיח שתיגש אליו, כשרואה משיחמיד ממקומה המרוחק את ההנהון המחוייך של הפרח למשמע שאלת וואנמשיח. היא מתקרבת ומנסה לראות האם זו עת רצון להחליף כמה שאלות עם הפרח המלבלב וזורח מהעובדה שמישהו בעולם עוד זוכר שהיה במקהלת ילדים לפני 15 שנה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/8/2020 23:27 לינק ישיר 

ד"ש ממענדי לוין (כיכב בתקופת חנוכה - light up the night והשתתף גם במקהלת הבוגרים) שהיה חזן השבת במוסף באחד מבתי הכנסת בכפר חב"ד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2020 01:03 לינק ישיר 

היי.. חדש פה ולא ממש קשור אבל ממש כיף לדעת שיש כזה פורום. פרחי מיאמי הם הפס קול של ילדותי ואחד השירים האהובים עלי ביותר הוא השיר "אנא בכח "..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2020 09:02 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:

ד"ש ממענדי לוין (כיכב בתקופת חנוכה - light up the night והשתתף גם במקהלת הבוגרים) שהיה חזן השבת במוסף באחד מבתי הכנסת בכפר חב"ד

יפהה
איך זיהית אותו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/8/2020 12:45 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
אפרים1 כתב:

יפהה
איך זיהית אותו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דבר ראשון יש תמונה שלו בתור בוגר באלבום ut ut, וחוץ מזה אני מכיר את המשפחה של אשתו ויודע שהוא גר בכפר...

אולי יום אחד יהיה לי אומץ לראיין אותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2020 12:49 לינק ישיר 

מרלו1 כתב:
היי.. חדש פה ולא ממש קשור אבל ממש כיף לדעת שיש כזה פורום. פרחי מיאמי הם הפס קול של ילדותי ואחד השירים האהובים עלי ביותר הוא השיר "אנא בכח "..

תוכל למצוא באשכולות בפורום הזה (וגם בפורום הישן) הרבה מאוד מידע מעניין אודות פרחי מיאמי. ובכלל נשמח אם תשתתף בדיונים שעולים מידי פעם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2020 13:07 לינק ישיר 

בכיף.. תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2020 23:21 לינק ישיר 

מרלו1 כתב:

היי..חדש פה ולא ממש קשור אבל ממש כיף לדעת שיש כזה פורום.פרחי מיאמי הם הפס קול של ילדותי ואחד השירים האהובים עלי ביותר הוא השיר "אנא בכח "..

הי ברוך הבא!!
נשמח לשמוע על הקשר שלך עם פרחי מיאמי באשכול נעים להכיר:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > פרחים בדרך...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.